Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
mi 5s
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos123: “μαλλον θα παω για developer θελει φρ πριν καν ξεκινησωτον οδηγο??? θα πρεπει εγω να βαζω εβδομαδιαια τα updates?? ” Βρίσκεσαι σε αναζήτηση μιας πληρέστερα μεταφρασμένης ρομ ή σε φάση "πειραματισμού" και θέλεις να τεστάρεις διάφορες ρομ στη συσκευή σου? Εάν απλά θέλεις καλύτερη μετάφραση, η ρομ που φοράς τώρα είναι μεταγενέστερη της ρομ που ρωτάς εάν πρέπει να βάλεις... Άρα είσαι "οκ" εκεί που είσαι τώρα. Επίσης η μετάφραση έχει φτάσει σχεδόν στο 99%, ωστόσο πάντα θα υπ…
-
Παράθεση από gvoi: “Και για να το ολοκληρώσω.. Αλλάζω απο dev σε stable και τούμπαλιν, επαναφέρω με το αρχείο. Αλλάζω από miui8 σε miui9 επαναφέρω με το αρχείο κ.ο.κ Ναι? ” NAI... Γενικά, και συνήθως χωρίς να έχει σημασία από τι αναβαθμίζεις σε τι, το αρχείο με το back up σε "ακολουθεί" πάντα, εάν θέλεις. Το στήσιμο από την αρχή όπως λένε τα παιδιά απο πάνω, είναι ναι μεν πιό "υγιεινό" σαν ταχτική, ειδικά όταν έχεις προβλήματα (φέρνοντας το back up, συχνά φέρνεις και τα τυχόν προβλήματα που είχε…
-
Παράθεση από gvoi: “Χελοοοοου, Είμαι στο μπαλκόνι και δεν βλέπω πεφταστέρια όπως μου ταξανε οπότε έπιασα κινητό. Λυστε μου σας παρακαλώ μια απορία. Μετά από καιρό πήρα χαμπάρι ότι στο κινητο μας φτιάχνουμε αντίγραφο τοπικό και αντίγραφο στο mi acc. Το πρώτο το αγνοούσα! Η απορία μου είναι αν κάνουμε fr τα τοπικά αντίγραφα σώζονται για να επαναφέρουμε? Αν όχι ποιος ο λόγος ύπαρξης τους?? Στάλθηκε από το MI 5s μου ” Χελοοοοουυυ και γω βγήκα στο μπαλκόνι, όχι για να δω πεφταστέρια, αλλά για να δω τ…
-
Αδύναμο σημα
ΜήνυμαΠαράθεση από Ioanna Kastori: “τζίφος, τα ίδια.... Εχω απογοητευτεί! ” @Ioanna Kastori πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω για να διαπιστώσεις εάν φταίει το τηλέφωνο (hardware) ή η ρομ (software) ή απλά η SIM που χρησιμοποιείς. Μπορείς να κάνεις μερικές δοκιμές με την ίδια ακριβώς SIM, βαζοντάς τη σε μια άλλη, οποιαδήποτε συσκευή. Εάν εκεί δουλεύει χωρίς προβλήματα, τότε θα ξέρεις ότι δεν φταίει η SIM. Αν δεν έχεις άλλη συσκευή να την δοκιμάσεις, το κόστος αντικατάστασης είναι μόλις 5 ευρώ. Επίσης,…
-
Παράθεση από stefanos123: “το εκανα και ξανα τα ιδια : ” @stefanos123 το αρχείο αυτό που έχω κοκκινήσει στη φωτογραφία, ΔΕΝ χρειάζεται να το κάνεις "add to archive..." Όπως είναι, έτσι στο κόκκινο πλαίσιο, "τσίμπα το" και "πέτα το" (drag and drop) μέσα στο φάκελο c:\adb, μετονόμασέ το σε recovery, όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω και συνέχισε με τις εντολές, που επίσης σου είπαν παραπάνω... Το λάθος είναι ότι εσύ προφανώς το έχεις συμπιέσει και προσπαθείς να αλλάξεις την κατάληξη σε συμπιεσμένο…
-
Πρόβλημα Xiaomi tripod
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πράγματι, δοκίμασα το δικό μου μόλις τώρα και κάνει το ίδιο. Αν το βάρος είναι μεγάλο, τεντώσει το κοντάρι και γύρεις λίγο το κοντάρι δεξιά-αριστερά περιστρέφεται ο άξονας στο σημείο που είναι το κινητό από το βάρος του. ” Πάντως με το MiMix επάνω (ότι πιό ογκώδες και βαρύ διαθέτω) οριακά το κάνει αυτό και μάλιστα πρέπει να το κουνήσεις για να την προκαλέσεις αυτή τη περιστροφή. Στη πράξη δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα! Συχνά το χρησιμοποιώ να "κρατάω" τη συσκευή ότα…
-
Πρόβλημα Xiaomi tripod
ΜήνυμαΠροσπάθησε να κρατήσεις το "χερούλι" σταθερό και να περιστρέψεις τον ασημένιο άξονα (κοντάρι), έτσι ώστε να πατήσει σε κάποιο "δόντι" και να είναι όσο γίνεται πιό "σφικτός" και επίσης όταν βάζεις τη συσκευή επάνω, προσπάθησε να είναι "κεντραρισμένη" για να μοιράζεται το βάρος της συσκευής (ειδικά εάν είναι μεγάλη ή βαριά). Αν ήδη τα έχεις κάνει αυτά ή τα κάνεις και δεν λειτουργεί, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να σκεφτώ... Ίσως για κάποιο λόγο να σου χάλασε ή να έτυχες σε προβληματική έκδοση..…
-
Πρόβλημα Xiaomi tripod
ΜήνυμαΔεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, έως τώρα. Είναι "σφιχτό" και σταθερό. Ωστόσο η όλη κατασκευή είναι αρκετά παραμετροποιήσιμη και πολύ στοιβαρή! Τόσο το "χερούλι" που "βαστάει" τη συσκευή, το οποίο περιστρέφεται 360 μοίρες, ανάλογα τη θέση που το θέλεις ή το μέγεθος της συσκευής ή τη θέση του φακού, όσο και ο ασημένιος άξονας που εάν κρατήσεις με το χέρι σταθερό το "χερούλι", αυτός περιστρέφεται σαν να "βιδώνει", αλλά απλά αλλάζει "θέσεις-δόντια". Παίξε λίγο, μέχρι να βρεις τη σωστή θέση που…
-
Παράθεση από billfot: “Το θεμα ειναι οτι γραφω για απατη πωλησης, σ ενα σαιτ 22.000 μελων για το χορηγο του σαιτ κι εμεις καθομαστε και συζηταμε για aple samsung και xiaomi. Δε θα πρεπε να γινει ενα αιτημα στο gearbest? Εμενα θα με γραψουν, τους διαχειριστες ομως? Ακομα και λυση να μη βρεθει, δε θα το εκλαβουν αλλιως? Επισης το gear δεν διαβαζει το τι του σερνουν εδω μεσα? Φιλικα παντα προς ολους, με μονη διαθεση να βρω τη λυση που επελεξα με βαση το τις επιλογες που διαφημιζουν. ” Φίλε @billfot…
-
Παράθεση από tasos17: “Ξέρει κανείς τα κλιματιστικά Καρφούρ αν μπορώ να το ελέγξω με το κινητό υπάρχει καμία συμβατότητα; Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτοί είναι όλοι οι κατασκευαστές κλιματιστικών που μπορείς να ελέγξεις με το κινητό σου: forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…2e030efa723352555dda0658f
-
Παράθεση από dragonPJ: “Κάποιος με ανάλογη πρόσφατη εμπειρία? ” Βγάλε δικό σου IBAN, μέσω της κάρτας (2 κλικς υπόθεση είναι) και ΣΙΓΟΥΡΑ μπορείς να φορτίσεις απο ΕΘΝΙΚΗ και ALPHABANK (καρατσεκαρισμένο). Για τις άλλες τράπεζες έχω ακούσει τα προβλήματα που αναφέρεις. Για τον Αύγουστο όμως η ΕΘΝΙΚΗ έχει καλύψει το όριό της, οπότε η μόνη σίγουρη, μέχρι τώρα, λύση είναι με την ALPHABANK... =============== Αυγ 11th 2017, 1:54pm =============== Παράθεση από markito: “Πάντως εγώ με εθνική έχω κάνει δύο…
-
Παράθεση από makis1024: “Το σωστό είναι αυτό που λέει ο @derveni , ο @demakhs πάλι που εγώ ανήκω στη σχολή του δεν θα μου το συγχωρούσε με την καμία. ” Εννοείς ότι ο @demakhs είναι απατεώνας? Μπααα...δεν νομίζω! Ο @ktzir απαίτησε με τον τρόπο του και το χειρισμό του (και ΠΟΛΥ σωστά έκανε!!!) να συνδιαλλαγεί με έναν πωλητή τίμιο και με ήθος! Αποδείχτηκε ότι ο πωλητής και τίμιος ήταν και με ήθος. Η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε εκείνον! Τώρα γιατί να μην αποδείξει και ο @ktzir ότι και αυτός είναι έ…
-
Παράθεση από tasosko: “главная 100.000 Views και 1221 Replies σε ενα μηνα δεν νομιζω..... @caeser ” Τι δεν νομίζεις??? Ο ίδιος ο δημιουργός δηλώνει δημόσια ότι το γύρισε σε iphone7... Στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων λέει, ".. I turn on the iPhone 7 and my firmware for it, of course not, but no matter what I use I always come back to Android...."
-
Παράθεση από eptanhsios: “Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμες στις ραμ. Πολύ δύσκολα. Αν τη περάσω με wipe? Εξάλλου miui 8 ειναι και η masik ” Σε κουβέντα να βρισκόμαστε @eptanhsios Η ουσία είναι μία! Ακολούθησε αυτό που σου είπαν ήδη τα παιδιά παραπάνω (flash με εργοστασιακή fastboot ρομ και μετά την XTRV). Όλα τα άλλα (να την περάσεις με wipes κλπ) είναι ημίμετρα και μετά θα αρχίσεις να έχεις παράπονα πάλι και να λες ότι έχεις προβληματική παρτίδα κ.λ.π. Η συσκευή σου είναι μια χαρά, αλλά φοράει μα…
-
Παράθεση από intheend: “Καλημερα,φίλος με mi4c αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μπαταρία. Αντέχει μισή μέρα και κλείνω όταν φτάνει στο 18% . Λογικά θέλει αλλαγή. Ξέρουμε κάποιον που μπορεί να την αλλάξει ? ” Αν παρακολουθήσεις το βιντεάκι (υπάρχουν κάμποσα παρόμοια) θα δεις ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για αλλαγή μπαταρίας στο Mi4c... youtube.com/watch?v=y4AXjxOH1Fc
-
Λοιπόν, επειδή καλή η θεωρία, αλλά η πράξη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απο κανένα, σας παραθέτω τις μετρήσεις που έκανα με το CPU-Z πριν λίγα λεπτά, με αφορμή αυτή εδώ τη συζήτηση περί "θερμοκρασιών". Οι μετρήσεις έγιναν σε 4 διαφορετικές, αλλά χαρακτηριστικές συσκευές: 1) Στη ναυαρχίδα της Xiaomi, το Mi Mix, αμέσως μετά φλασάρισμα ρομ (!!!). Όλοι γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό, όσο αφορά τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε μια συσκευή κατά την διάρκεια ενός φλασαρίσματος. Επίσης να σημειώσω ότι η …
-
Παράθεση από derveni: “@MIUI_ART Ας κρατήσουμε όλοι μικρό καλάθι ως και καθόλου για αυτήν την ανακοίνωση, γιατί έρχεται σε αντίθεση με την Ελληνική Νομοθεσία και την Ευρωπαϊκή σε σχέση φορολόγησης από τρίτες χώρες εκτός Ε.Ε. οι οδηγία κάποιο τρικ πιστεύω είναι, θα το δούμε σύντομα πιστεύω, δεν είναι δυνατόν να φορολογείται κάτι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης με λιγότερο από 24% όσων αφορά Ηλεκτρονικές συσκευές (βλέπε σχετικά μνημονιακη υποχρέωση στο 3 μνημόνιο) ” Μέγα Inspectrορα δεν βλέπω ΠΟΥΘΕΝΑ να λ…