Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από vrs5: “Μήπως 56; Τι κρυβεις @caeser μολόγα ” Αν κάτι πρέπει να κρύψω είναι η ευχή που μου έκαναν σήμερα στο facebook, που αντί να μου ευχηθούν "να τα εκατοστήσεις", μου ευχήθηκαν "να τα εκατο-στύσεις"...! Και αναρωτήθηκα και εγώ... ΜΟΝΟ 100??? Όσο για τα χρόνια μου, η αφαίρεση 55 λέει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38867/
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία. Χρόνια πολλά @caeser Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές τους! ” Να τα εκατοστήσεις Γιώργο μου! Να ζήσεις τα χρόνια σου όπως επιθυμείς. Οι μέρες σου να είναι γεμάτες από όμορφες στιγμές και αγαπημένους ανθρώπους (άντε...και πολλά xiaomi!!)
-
Παράθεση από vrs5: “Και μάλιστα χωρίς ηλικία ο Βαγγέλης, αλλάαααα το καλό το παλικάρι ξέρει κλπ lo ” Καλό μου παλληκάρι έχω ... 55 καλούς λόγους να ΜΗΝ κρύβω τα χρόνια μου! :-) =============== Ιουν 19th 2017, 7:08pm =============== Παράθεση από MIUI_ART: “Χρόνια σου πολλά σοφέ γέροντα ( @caeser) ” Ποιός με είπε "γέροντα"??? Για να δω... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38866/ Ευχαριστώ πολύ Δημητράκη!
-
Παράθεση από Xstos: “@caeser μας έλειψες, μας λείπεις! ” Χρηστάρα ευχαριστώ! Και εσείς μου λείπετε, αλλά η δουλειά με ζορίζει και έχω ελάχιστο χρόνο. Μπαίνω συχνά, και σας διαβάζω (και σας θαυμάζω!!!) όσο μπορώ! Έδω γύρω είμαι πάντως... Feel me...
-
Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία και καλό κουράγιο! Και εις ανώτερα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το σπάσαμε το κοντέρ με την XTRV-7.1.5 !!!! Περισσότερα εδώ => Antutu score από τα xiaomi ” Πλησιάζω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ... Πρόσεχε chief ... (Δες ΕΔΩ και διάβασε μέχρι κάτω το ποστ να δεις και κάτι εξαιρετικά παράδοξο!!!)
-
Antutu score από τα xiaomi
caeser - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπό το Mi Mix 6/256: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27469/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27468/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27472/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27470/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27471/ Το περίεργο σε αυτή τη μέτρηση ήταν ότι έχοντας επαναφέρει το back up από το Mi Note Pro στο νέο Mi Mix, έτρεξα το Antutu και έβγαλε 159148, αλλά το Antutu είχε κρατήσει στη συσκευή την ονομασία του "Mi Note Pro" και έτσι καταγράφ…
-
Παράθεση από recep: “Παράθεση από maddoctor: “Αυτό το κόλπο το είδατε!? See how you can convert your black Xiaomi Mi Mix into a beautiful white one! ” Γιατρέ μου το μαύρο κεραμικό είναι πανέμορφο, και προσωπικά δεν το αλλάζω για το άσπρο ” Τρελογιατρέ, "Φανοποιία - Βαφές" μου θυμίζει το άρθρο αυτό, ωστόσο εσύ πολύ καλά έκανες(!) και το πόσταρες, έτσι για την ενημέρωση μας. Αν και γενικώς τα έχω βαρεθεί τα "μαύρα" χρώματα στα κινητά, θα συμφωνήσω με τα "ΧΙΛΙΑ" με τον @recep, ότι το μαύρο κεραμικό…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βλέπω πήρες την Premium έκδοση. 256/6GB... Σκάσε τώρα και ένα Antutu έτσι για την συλλογή. Να δούμε αν θα ξεπεράσεις τα 161Κ που έβγαλα εγώ ... ” Χθες με απροετοίμαστη συσκευή και μετά από διάφορα φλασαρίσματα, πήγε στο 142Κ... Οπότε έχω ακόμα "δρόμο" για να σε φτάσω, αλλά, δεν ...βιάζομαι! =============== Ιαν 12th 2017, 12:57pm =============== Παράθεση από sakis112: “caeser,, σε εμενα είναι κλειδωμενο το bootloader, Σιγουρα εχει πειραγμενη Κινεζικη ρομ, με Ελληνικα, play…
-
Να σημειώσω εδώ, ότι στην δική μου περίπτωση (το κινητό ήρθε με την stable 8.0.11.0.), το πρώτο TWRP (rc1) του πολύ καλού οδηγού του @Kostas_F, ΔΕΝ δούλεψε καθόλου! Δηλαδή, απλά κόλλησε στην αρχική οθόνη του TWRP (προφανώς δεν ανταποκρινόταν το touch) και έτσι ξανάκανα την ίδια διαδικασία βάζοντας κατευθείαν το δεύτερο TWRP (rc2) και όλα πήγαν μια χαρά, χωρίς καθόλου προβλήματα. Επίσης να συμπληρώσω ότι ανάμεσα στο βήμα 9 και το βήμα 10 του οδηγού, το κινητό πρέπει να μπει σε fastboot mode με τη…
-
Unboxing Mi Mix
Μήνυμαyoutu.be/XnFBH5gG_9M
-
Κωλοτούμπα του λογότυπου MI
ΜήνυμαΜετά την εγκατάσταση του TWRP by @michael στο Redmi Pro, σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής, συμβαίνει αυτή η "κωλοτούμπα" του λογότυπου MI, που φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Το αναφέρω επειδή είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο... Υπάρχει εξήγηση ή είναι τυχαίο? Ξέρει κανείς? youtube.com/watch?v=aTiVvUzXKgE
-
bokeh effect και όχι μόνο...
ΜήνυμαΜερικά δείγματα από τη dual camera του Redmi Pro: Με το bokeh effect ενεργοποιημένο: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25123/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25124/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25125/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25126/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25127/...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25128/ -------------------- Χωρίς το bokeh effect. Οι εξωτερικές είναι σε συνθήκες έντονης συννεφιάς και οι εσωτερικ…
-
Τι προτείνετε;
ΜήνυμαΕγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα... Τι ακριβώς εννοείς? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24816/ ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24813/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24814/ ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24815/
-
Παράθεση από venioni: “@caeser ακριβως αυτο κάποιοι δεν κάνουν καλα την δουλειά τους.... εχω μιλήσει με το τελωνείο και ξερω κατι παραπάνω..... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Δεν αμφισβητώ καθόλου τις γνώσεις σου! Απλά καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία! Υ.Γ. Να σημειώσω, ότι όταν μιλάω για "συστημένα" πακέτα, εννοώ ΠΑΝΤΑ ότι η αποστολή τους είχε γίνει με ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ και φυσικά "free shipping"!
-
Παράθεση από venioni: “Ολα τα συστημενα περνάνε απο τελωνείο, απο το 2016 εχουν δώσει εντολή να τα τσεκαρουν ολα, το κοστος-ταριφα για τον έλεγχο ειναι 3 ευρω η δασμολογικη ατελεια ειναι εως 45 ευρώ, για να αποφυγουμε τυχον μπερδεματα θα πρέπει να εχουν τα δεματα μεσα το τιμολογιο-αποδειξη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Αν όντως ισχύει αυτό, τότε ή κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους ή απλά κάνουν εξαιρέσεις... Γνωρίζω προσωπικά ΔΕΚΑΔΕΣ (!!!) περιπτώσεις συστημένων πακέτων (πολ…