Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 88.
-
Γιατί με ενδιαφέρει το call recording, το οποίο η Ταιβανέζικη το έχει out of the box. Επίσης, το τελευταίο 6μηνο μου έτυχε να κάνω δύο πληρωμές με google wallet και να μη δουλεύει. Εννοείτε ότι το play integity fix είχε βγάλει ενημέρωση, η οποία ΕΥΤΥΧΩΣ πήγε κατ ευχήν (εννοώ την κατέβασε αυτόματα, την εγκατέστησε, έκανε επανεκκίνηση και μπούταρε πάλι κανονικά, πολλά τα στάδια, μου έχει τύχει να συμβεί στραβή σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω), παρόλα αυτά ήμουν σε ταμείο με ουρά, και μέχρι να γίνου…
-
Αυτό δεν είναι πρόβλημα, είναι feature, όπως λένε στο χωριό μου. Για να μιλήσω σοβαρά, με το hyper OS, έχουν καταργίσει επίτηδες τη δυνατότητα αυτή. το ξεκλείδωμα γίνεται μόνο μέσω του community app. Σήμερα, κάποιος το κατάφερε με το hyper sploit, αλλά το δοκίμασα και δε δούλεψε. Επισυνάπτω link και αν απαγορεύεται, το αφαιρώ. #post-89763487
-
Παράθεση από Oneironaut84: “Καλησπερα αδερφια.Μπραβο ρε Τζιμ.Για να δουμε.Αρχικα δεν καταλαβα.. το ρολοι αυτο το εβαλα.. αλλα πως θα δω την ωρα?ενψ εχω ανοιχτη την εφαρμογη δηλαδη.στην στατους μπαρ βλεπω δεν παει..να το βαλω σε αλλο κινητο?? ” ναι, σε άλλο κινητό, αλλιώς δεν προλαβαίνεις με τίποτα... Παράθεση από Oneironaut84: “επισης αυτο δεν καταλαβα..η λεπτομερεια μαλλον κανει την διαφορα.. ποσα λεπτα εννοει... ''Αντίστοιχα, εάν η ώρα σας είναι 20:00 και στο Πεκίνο είναι 00:00, τότε ξεκινήστε…
-
Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάω με την διαδικασία, που ΤΩΡΑ μου έγινε ΕΝΤΕΛΩΣ ξεκάθαρη του ποια είναι η επίσημη διαδικασία. Όλα είναι στα Ρώσικα, χρησιμοποιήστε μεταφραστικό, απο κάτω θα σας γράφω εγώ τη μετάφραση. index.php?showtopic=721838&st=72720#entry132817303 I have success, although the account in mi community is 20 days in total. Did through the atomic clock. In the level 3 community. Pressed at about 18:59:59:500 Moscow time. Did only on the mobile Internet. VoWiFi, VoLTE, disabled. index.p…
-
Καλημέρα σε όλους. Παιδιά, επιτρέπεται να αναρτίσω links απο 4 p d .....? Αφορά τρόπους που κατάφεραν να δουλέψει επίσημα, με to comunity app δηλαδή, αλλά πιο σημαντικό, την αναφορά στο ότι μπορούν να αγκαταστήσουν πχ την ταιβανέζικη rom. Τι κερδίζεις? Δουλεύουν όλες οι banking apps, έχεις call recording, έχεις επίσημα updates και ΙΣΩΣ λιγότερο blotware από eu και china roms. Τι χάνεις? Την πεντακάθαρη rom, το πολύ καλό adblock, τα διάφορα modules που μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας και να κάνε…
-
Παράθεση από Oneironaut84: “γεια σας ρε παιδες.Μιλησα σημερα με εναν που με ειχε ξεμπρικαρει το F3..μου ζητησε να του στειλω το αυτοκολλητο της συσκευης πισω.μου ειπε ξεκληδωνει..αναμενω τιμη,τι να πω ” Ξεμπρικάρισμα έκανε και ο jimhai από εδώ. Είχε κάνει το δικό μου, εξαιρετικός!!!! Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, ούτε αυτός έχει τη δυνατότητα να ξεκελιδώνει bootloader. Όσον αφορά το κόστος, μου είναια απραίτητο το ξεκλείδωμα. Θα μπορούσα να πληρώσω, αλλά όχι 80 ευρώ. 20-25, βαριά 30... Τι να πω?
-
Να ρωτήσω? Επειδή κουράστηκα και δεν βλέπω φως.... Επειδή περισότεο και απο τις διαφημήσεις με καίει το call recording, που προς το παρόν είναι διαθέσιμο στην Τα ιβανέζκη. Από 1.0.6.0UNKMIXM που φοράει τώρα, μπορώ να περάσω Taiwan HyperOS 1.0.3.0.UNKTWXM? Αν ναι, πώς? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
-
Παράθεση από Oneironaut84: “Παράθεση από TziMcN: “Παράθεση από paulk: “εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας ” Καλησπέρα σε όλους. Ως προς το 19:00 η ώρα Ελλά…
-
Παράθεση από paulk: “εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας ” Καλησπέρα σε όλους. Ως προς το 19:00 η ώρα Ελλάδας είναι σίγουρο, επειδή εκεί γίνεται και η αλλαγ…
-
καταρχας σας ευχαριστώ και να πω ότι όντως, δούλεψε. Αλλά επίσης να πω, ότι η xiaomάρα δεν το πάει καθόλου καλά εδώ και καιρό. Έχει γερά θεμέλια και δύσκολα θα κλονιθεί, αλλά σίγουρα δεν το πάει καλά. Δηλαδή ο παλιός μου λογαριασμός που είχα από το 2015-2016, πάει? Χάθηκε? τα backup μου εκεί? Δε με πειράζει, έχει πολλαπλά backup σε άλλες μορφές, αλλά πάλι.... Τι κουλό είναι αυτό πάλι? Γιατί δεν έπαιζε με τον λογαριασμό μου? Γιατί δε με άφηνε να ξεκελιδώσω?