Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 147.

• Παράθεση από jimxai: “θες να μπω ενα λεπτο με ultra viewer η rust desk ? να το δουμε με τους οδηγους? στειλε μου μνμ αν θες ” Eλα φιλε μου, καταφερα και περασα χειροκίνητα τον οδηγό για bootloader και μετα ανοιξα το Mi_Unlock_Tool_v7.6.727.43 και ως δια μαγείας αναγνώρισε το καλωδιο usb με την σύνδεση και το ξεκλείδωσα! Αλλα τωρα το θέμα ειναι οτι η ρωσικη rom δεν εχει για κάποιο λόγο την επιλογή ηχογράφησης κλήσεων, όπως την ειχε πριν την ενημέρωση.Να βάω άλλη rom και ποια εχει αυτη την επιλογή…

• Παράθεση από jimxai: “μηπως στη τελευταια fastboot rom που ειχες περασει δεν ξετικαρες την επιλογη clean all and lock ? παντως κανε τα παραπανω να ξεκλειδωσεις παλι κ προσοχη στην επιλογη clean all μονο στο mi flash tool ” Κάτσε βρε φίλε μου γιατι τα εχω κάνει σκ#@... Το πρωι εκανα μία επαναφορά συστήματος μπας και διορθωθεί και εμφανιστει πάλι η επιλογή ηχογράφησης κλήσεω, μιας και ειναι μέσα η ρώσικη rom που απλά ενημερώθηκε. Δυστυχώς και πάλι δεν βλέπω την συγκεκριμένη επιλογή. Δοκίμασα να κά…

• Καλημέρα. Ενταξει θα ακολουθήσω όσα προτείνεις φίλε μου και ενημερώνω. Ευχαριστώ.

• Kατάλαβα... σκουρα τα πράγματα. Πως θα ζητησω απο την xiaomi νε με ξεκλειδώσει πάλι; Θυμάμαι ότι περίμενα 30 μέρες, μόνο αυτο. Α και το αλλο πάλι; Προσπάθησα με το MiFlash αλλα μου βγαινει μυνημα οτι δεν αναγωρίζει τη συσκευή usb... Περίεργα πράματα ρε φίλε.

• Καλό μεσημέρι. Βρε παιδιά θα τρελαθώ. Πριν 20 μέρες εκανα ενημέρωση και μου πέρασε την 2.0.2.0 με έκδοση android 15. Προσπάθησα να ξανα εγκαταστήσω πάλι την ρώσικη rom που έχει και ηχογράφηση κλήσεων, αλλα μάταια. Κοιτάζω και βλέπω ότι μπήκα πάλι σε bootloader... Τι στο καλό εγινε δε ξέρω. Ενω πριν το ειχα ξεκλειδωμένο και ειχα περασει την ρώσικη rom κανονικα. Τι κάνω τώρα; Μία βοήθεια παρακαλώ.

• Δε μπορώ να θυμηθώ πως να φλασάρω την rom την ρώσικη. Με ποιο εργαλείο και τον τρόπο δηλαδή... Υπάρχει νέος οδηγός; Για βοηθείστε ρε μάγκες!

• Παράθεση από steliosperamos: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Καλημερα σας. Βρε παιδια εχω το εξής θέμα σε Xiaomi 14. Ειχα περάσει την ρώσικη rom που έχει και ηχογράφηση κλήσεων. Αρχές Ιανουαρίου μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση. Την έκανα και από τότε εξαφανίστηκε η λειτουργία των καταγραφών. Τι στο καλό έγινε δε ξέρω.... Αλλαξε η rom; Τώρα φοράω την HyperOS 2.0.2.0 ” Εάν στη προηγούμενη Ρωσική ρομ είχε μέσα, τις επαφές το τηλέφωνο και το ημερολόγιο της Xiaomi όπως είχαμε στις Ελληνικές, ναι μπο…

• Καλημερα σας. Βρε παιδια εχω το εξής θέμα σε Xiaomi 14. Ειχα περάσει την ρώσικη rom που έχει και ηχογράφηση κλήσεων. Αρχές Ιανουαρίου μου ήρθε ενημέρωση για αναβάθμιση. Την έκανα και από τότε εξαφανίστηκε η λειτουργία των καταγραφών. Τι στο καλό έγινε δε ξέρω.... Αλλαξε η rom; Τώρα φοράω την HyperOS 2.0.2.0

• Kαλημερα. Αγορασα το Xiaomi 14 αλλα εχω προβλημα με τη συνδεση στο pc μου. Περασα κατι οδηγους αλλα τίποτα... δεν εμφανίζεται καν η συσκευή στο μενου των windows 10 που εχω. Αλλαξα καλώδια μπας και υπηρχε προβλημα εκει αλλα και παλι τίποτα. Ακουγεται ο ηχος συνδεσης και τιποτα αλλο. Τι να θέλει;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “ξεκλείδωμα και πέρασμα rom με ηχογράφηση ” Θα πρέπει να γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι εάν θα βάλεις κάποια άλλη Custom ROM θα έχεις προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές (Google Pay) ” Kαλησπέρα. Με το προηγούμενο που ειχα βαλει από εδω coustom rom, σε ανεπαφες πληρωμες δεν ειχα προβλημα. Εχουν αλλάξει τωρα τα πράματα σε αυτες;

• Καλημερα σας. Μετα απο 4 χρονια με ενα 10Τ PRO πήρα ενα Xiaomi 14. Επειδή εχω να ασχοληθώ χρονια με το στησιμο (μεταφορά αρχείων-προγραμμάτων, από το παλιό στο νέο), ξεκλείδωμα και πέρασμα rom με ηχογράφηση. θα εκτιμούσα πολύ να με βοηθήσετε και πάλι. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από Vstromakias: “Μόλις δοκίμασα να κρατήσω backup στις 2 μου συσκευές με ίδια rom και η μία (UMI) κράτησε σωστό χωρίς προβλήματα, η άλλη (Zeus) τα προσπέρασε όλα. Άρα παίζει ρόλο η συσκευή (νομίζω). Αν βρεθεί ή αν υπάρχει άλλος τρόπος να μας ενημερώσει κάποιος. ” Kαι εγω εκανα μία δοκιμή για backup και τα κατεβαζει τα αρχεια, σχεδόν όλα, με θαυμαστικό κόκκινο. Κάποιο θέμα έχουμε, σίγουρα. Εγω με Xiaomi 10Τ PRO και rom Ινδονησίας, την τελευταία.

• Παράθεση από Vstromakias: “Στη δημιουργία ή στην επαναφορά βγήκαν τα θαυμαστικά; ” Στην επαναφορά. Οταν εκανα το backup για τον υπολογιστή ο φακελος ηταν 7,81GB. Στην νεα rom ο φακελος έλεγε κατω απο 1 gb

• Παράθεση από Vstromakias: “Καλήμερα. Να υποθέσω ότι το backup το κράτησες σε xtrv και προσπάθησες επαναφορά στην official Ινδονησίας (ή οποιαδήποτε official). Όταν γινόταν η επαναφορά λογικά σου έβγαζε κόκκινο θαυμαστικό δίπλα σε κάθε εφαρμογή (το έχω συναντήσει πολλές φορές αυτό το πρόβλημα χωρίς λύση). Δοκίμασε τώρα που το έστησες να δημιουργήσεις ένα νέο backup, θα σου κάνει το ίδιο. Ή να φτάσω στο άλλο άκρο ότι σου το έκανε όταν το δημιούργησες τη πρώτη φορά (δε βγήκε σωστό το backup). Συνήθ…

• Καλησπέρα.Ναι φίλε μου όπως το λες έκανα . Αλλά το περίεργο ήταν μετά . Είχα τις εφαρμογές με κωδικό κτλ αλλά δεν πέρασε καμμία. Πχ ας πούμε Facebook, εφαρμογή με τα email μου...,.Αναγκάστηκα να το στήσω από την αρχή, όλα και όλες τις εφαρμογές που είχα πριν. Ούτε το αρχικό στήσιμο δεν είχε . Δε ξέρω κάτι δεν έκανα καλά;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ πάντως που έχω την indonesia rom στο redmi note 12 5G δεν υπάρχει πουθενά η εγγραφή κλήσεων.... ” Περίεργο να μην εχει τη δυνατότητα αυτη, λόγω snapdragon επεξεργαστή. Τελικά το βρήκα σε μενα, πως λειτουργεί η καταγραφή. Απλα ειχα μάθει από την παλαιότερη rom που είχα κατεβάσει από εδω, την ελληνική. Όλα καλά.

• Παράθεση από steliosperamos: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Ααα φιλε μου τωρα επανερχόμαστε στα καλά νεα. Δηλαδή εαν περάσω αυτη που λές θα εχω και ηχογραφιση κλήσεων; Ειναι σίγουρο; ” Ναι έχει και την χρησιμοποιώ μάλιστα. ” Kαλημέρα. Δε ξέρω τι δε πάει καλά αλλα αφου πέρασα τη rom Ινδονησίας, δε λειτουργεί η ηχογράφηση κλήσεων. Ενω ελεγξα τις ρυθμίσεις για ηχογραφηση ολες κτλ. Κάτι μου διαφεύγει; Μπορεις να βοηθήσεις και σε αυτό, μιάς και την λειτουργείς και εσυ με αυτή την rom; edit: Ολα καλά,…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Eνταξει περασα την ρομ,ολα καλά. Ευχαριστώ πολύ! ” Μεγιές..... ” Ναι μεγιές ώσπου να παρω κανα 12Τ Pro , που όπως βλέπω φοράνε snapdragon επεξεργαστες και παίρνουν και ηχογράφηση κλήσεων. Σε Mediatek κάπυ διάβασα οτι δεν γίνεται τίποτα από το 13 και μετα.

• Καλημέρα. Θα ηθελα να με βοηθήσετε πως θα περάσω πάλι το backup που δημιούργησα και το εχω αποθηκευμένο στο pc μου. Εγκατέστησα rom από Ινδονησία, ολα καλά αλλα θελω οτι εφαρμογές ειχα κτλ να τις επαναφέρω στη συσκευή. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Οσο και να κοιταξα δε βγάζω ακρη....

• Eνταξει περασα την ρομ,ολα καλά. Ευχαριστώ πολύ!