Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 147.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Tipota τα ιδια.... Μπαινει fastboot μέσω cmd και μετα κολάει στο <waiting for any devices> ” Το Waiting for any devices σημαίνει ότι δεν επικοινωνεί η συσκευή σου με το PC.Όταν συνδέεις το τηλέφωνο στο PC ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ότι έχει συνδεθεί κάποια συσκευή και την βλέπεις στις συνδεδεμένες συσκευές στο Control Panel των Windows ? Μήπως μέσα στην USB θύρα του τηλεφώνου έχουν μείνει κάποια σκουπιδάκια και δεν κάνει επαφή κάποιο απ…
-
Kαλησπερα. Μετά απο 1 μιση χρόνο ειπα να βαλω την τελευταια σταθερη rom XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V13.0.7.0.SJDCNXM_v13-12 που βγηκε πριν λιγες μερες. Αλλα εχω προβλημα.... Παω να μπω fastboot απο τη συσκευη και ενω μπαινει στιγμιαια, μετα βγαινει.... Αναβοσβηνει το fastboot μετα συνεχως. Επιχειρω μεσω ADB κτλ με τον αρχικό οδηγο, αλλα οταν φτανω fastboot και δινω εντολή για twrp (twrp_apollo_MI10T-PRO_3.5.1.A10-21-03-2021_d-bl-A11 ) εκει κολάει.... Μπορειτςε να με βοηθησετε; Ευχαριστω.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι θέλει εγκατάσταση των Drivers >> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 ” Μπράβο βρε φίλε αυτό ήταν. Τους πέρασα όλους και περασα το δεύτερο αρχείο: windows_fastboot_update_rom για να μην διαγραφούν όλα από την συσκευή μου και το ξαναστήνω από την αρχή. Κάποιο παληκάρι απο δω έτσι το εκανε και πέρασε την 13 χωρίς πρόβλημα. Δε ξέρω εαν έκανα καλά...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Kαλημερα σας.Κάνω αυτα που λενε οι οδηγίες αλλα στο windows command οταν το ανοιγω σαν διαχειριστής δεν λειτουργεί....με εχει στην αναμονη. Κατι δε κανω σωστά; ” Αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί δεν βλέπει το PC την συσκευή σου να είναι συνδεδεμένη σε Fastboot Mode. ” Μάλιστα...Και τι κάνω τώρα; Θέλει drivers και τι αλλό; Ναι ξέχασα να πω ότι ειχα κάνει τις προάλλες format στο pc
-
Το flash της XTRV Fastboot ROM γίνεται πολύ απλά. - Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM. - To κάνεις extract στο PC σου - Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου - Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash Για να γίνει το επόμενο Update όταν γίνει διαθέσιμο, τρέχεις το windows_fastboot_update_rom.bat Kαλημερα σας.Κάνω αυτα που λενε οι οδηγίες αλλα στο windows command οταν το ανοιγω σαν διαχειριστής δεν λειτουργεί....με εχει στην ανα…
-
Παράθεση από Dionysis_cfu: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Παράθεση από Dionysis_cfu: “Καλησπέρα, μπορείς να δεις και εδώ που τις έχει : MIUI 13 Stable: link for Xiaomi, Redmi and POCO | Download - GizChina.it ” Φίλε Διονύση θελω να περάσω τη δική μας από εδω που εχει και εγγραφή κλήσεων. Επειδή είμαι λίγο.... μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτή από εδώ; Ευχαριστω. ” Αυτές είναι official Στάλθηκε από το MI 10T PRO ” Εχει καταγραφή κλήσεων; Βασικό για μενα, λόγω δημοσιογραφικής δουλειας μου.
-
Παράθεση από Dionysis_cfu: “Καλησπέρα, μπορείς να δεις και εδώ που τις έχει : MIUI 13 Stable: link for Xiaomi, Redmi and POCO | Download - GizChina.it ” Φίλε Διονύση θελω να περάσω τη δική μας από εδω που εχει και εγγραφή κλήσεων. Επειδή είμαι λίγο.... μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτή από εδώ; Ευχαριστω.
-
Παράθεση από amavroudis: “Μη γράφεις τα ίδια σε πολλά σημεία... Σου απάντησα εδώ Γενική συζήτηση για το Mi 10/10Τ pro ” Ναι συγνώμη...
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Καλημέρα. Υπάρχει οδηγός για αυτο το script και πως την βάζουμε; ” Δες εδώ για άλλο κινητό, ίδιος ο τρόπος βέβαια...Αν δεν έχεις κάνει άλλη fastboot εγκατάσταση πιθανολογω ότι θέλει εγκατάσταση με format data... [Miui 13.Χ - 22.1.5/6] Διανομή της νέας MIUI 13.x - XTRV ROM (Ολοκληρώθηκε) ” Eχω κάνει ολα αυτα που χρειαζόντουσαν οταν εβαλα την ελληνικη rom από εδώ. Κλειστό το κινητο και το ενεργοποιώ σε fasboot. Θα διαγραφούν ολα οσα εχω μέσα …
-
Παράθεση από amavroudis: “Ούτε σε Lisa φαίνεται η νέα έκδοση. Απλά κατέβασε τη και πέρασε τη εσύ... ” Εδώ ειναι το θέμα....ποια rom πρεπει να κατεβάσω και πως θα την περάσω. Με fastboot ktl.Yπάρχει οδηγός για αυτό;
-
Παράθεση από amavroudis: “Είναι fastboot και περνάει με script εγκατάστασης και όχι με TWRP και τα γνωστά... ” Παράθεση από amavroudis: “Είναι fastboot και περνάει με script εγκατάστασης και όχι με TWRP και τα γνωστά... ” Καλημέρα. Υπάρχει οδηγός για αυτο το script και πως την βάζουμε; Με το update μέσα στη συσκευή ήταν μιά χαρά παλιά... Αυτή ειναί: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V13.0.4.0.SJDCNXM_v13-12-fastboot
-
Και σε μένα βρε παιδια σε M10T PRO ο updater δεν βγάζει τη νέα εκδοση; Μπορει καποιο παλικάρι να βοηθήσει; Ευχαριστω.