Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 147.
-
Παράθεση από Dionysis_cfu: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Παράθεση από Dionysis_cfu: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Ναι στις ρυθμισεις εισερχόμενων κλησεων προς τα κάτω υπάρχει: Αισθητήρας απόστασης. Το ξετίκαρα και ολα οκ. Ευχαριστούμε. ” Καλημέρα, που ακριβώς το βρήκες γιατί δεν μπορώ να το εντοπίσω ” Πολύ απλα οταν κατι θελω να βρω,επειδη ειναι πολλες οι ρυθμισεις κάνω το εξής: Πάω στις Ρυθμίσεις και στην αναζήτηση πάνω γράψε Αισθητήρας και θα στο βγάλει αμέσως. ” Κάνοντας αυτό που λες δεν μο…
-
Παράθεση από Dionysis_cfu: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Ναι στις ρυθμισεις εισερχόμενων κλησεων προς τα κάτω υπάρχει: Αισθητήρας απόστασης. Το ξετίκαρα και ολα οκ. Ευχαριστούμε. ” Καλημέρα, που ακριβώς το βρήκες γιατί δεν μπορώ να το εντοπίσω ” Πολύ απλα οταν κατι θελω να βρω,επειδη ειναι πολλες οι ρυθμισεις κάνω το εξής: Πάω στις Ρυθμίσεις και στην αναζήτηση πάνω γράψε Αισθητήρας και θα στο βγάλει αμέσως.
-
Παράθεση από Dionysis_cfu: “Καλημέρα, Χρόνια Πολλά σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το MI 10T PRO, καταρχήν είμαι με official 12.1.4 global και το κινητό είναι αγορασμένο από Germano, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι μετά την κλήση που κάνω και το απομακρύνω από το αυτί μου η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν μπορώ να την τερματίσω, το καταφέρνω μόνο αν πατήσω το κουμπι on/off και μετά ξανά για να το ξεκλειδώσω, τότε μπορώ να την τερματίσω. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό ? Το αντιμετωπίζει και…
-
Kαλημερα σας.Μολις τωρα κατεβαζω από το προγραμμα τη νέα HMK30SUltra_MI10T_V12.1.2.0.RJDCNXM (apollo). Χρειαζετα να κανω κατι αλλο η την περνάω κατ ευθείαν;
-
Kαλημερα σας.Μολις τωρα κατεβαζω από το προγραμμα τη νέα HMK30SUltra_MI10T_V12.1.2.0.RJDCNXM (apollo). Χρειαζετα να κανω κατι αλλο η την περνάω κατ ευθείαν;
-
Παράθεση από kozi1980: “Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Κι όταν βγαίνει καινούριο θέλει την ίδια διαδικασία με το twrp ή το περνάω μέσα στο κινητό και πάω εκεί που λέει επανεκκίνηση με recovery? ” Φίλε δε ξέρω με σιγουριά.Ας απαντήσει κάποιος πιο ιδυμων
-
Παράθεση από kozi1980: “Ευχαριστώ πολύ Γιώργο. Κι όταν βγαίνει καινούριο θέλει την ίδια διαδικασία με το twrp ή το περνάω μέσα στο κινητό και πάω εκεί που λέει επανεκκίνηση με recovery? ” Φίλε δε ξέρω με σιγουριά.Ας απαντήσει κάποιος πιο ιδυμων
-
Για το MI 10T PRO είναι μόνο το Αpollo
-
Για το MI 10T PRO είναι μόνο το Αpollo
-
Παράθεση από kozi1980: “ωραιος φιλε. σ ευχαριστω πολυ. τωρα εμεινε μονο να δω πως θα το περασω στο κινητο γιατι μολις μπηκα σε twrp δεν μου το εμφανιζει στο λαπτοπ ” Εγω την ειχα βαλει στην εσωτερική μνήμη της συσκευής απο πριν και μετα fastboot,twrp κτλ.
-
Παράθεση από kozi1980: “ωραιος φιλε. σ ευχαριστω πολυ. τωρα εμεινε μονο να δω πως θα το περασω στο κινητο γιατι μολις μπηκα σε twrp δεν μου το εμφανιζει στο λαπτοπ ” Εγω την ειχα βαλει στην εσωτερική μνήμη της συσκευής απο πριν και μετα fastboot,twrp κτλ.
-
Παράθεση από kozi1980: “μου στέλνεις που την βρίσκω? ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι ” Κατεβασε την από το link. Ειναι η 10η στη σειρά: ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv12/ Προσεξε μη κανεις λαθος.ειναι χρονολογίας * 2021-03-19 21:41 * 3.2G
-
Παράθεση από kozi1980: “μου στέλνεις που την βρίσκω? ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάτι ” Κατεβασε την από το link. Ειναι η 10η στη σειρά: ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv12/ Προσεξε μη κανεις λαθος.ειναι χρονολογίας * 2021-03-19 21:41 * 3.2G
-
Δε ξερω για αυτη. Μαλλον ειναι εβδομαδιαία δηλ.developer. Eγω φοράω την τελευταία σταθερή stable: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.1.1.0.RJDCNXM_v12-11.zip που ειναι ενταξει. Αμα θες κατεβασε την.Ειναι η 10η στη σειρά: ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv12/
-
Δε ξερω για αυτη. Μαλλον ειναι εβδομαδιαία δηλ.developer. Eγω φοράω την τελευταία σταθερή stable: xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK30SUltra_MI10T_V12.1.1.0.RJDCNXM_v12-11.zip που ειναι ενταξει. Αμα θες κατεβασε την.Ειναι η 10η στη σειρά: ota.xiaomi-miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv12/