Παράθεση από amavroudis: “Έχει υπέρυθρες το κινητό; Αν ναι βάλε το Mi remote και είσαι οκ. ” Ναι εχει. Υπαρχει καποια συγκεκριμένη, γιατι βλέπω στο story πολλές εφαρμογές.
Ενταξει τωρα.Οταν λες « Θα κάνουμε τις βασικές ρυθμίσεις και θα γυρίσουμε να εγκαταστήσουμε το twrp ξανα με τον ίδιο τρόπο... Όταν μπούμε σε αυτό , είμαστε έτοιμη να γυρίσουμε στο σύστημα χωρίς να κάνουμε κάποια άλλη ρύθμιση ή εγκατάσταση..» ενοεις να στήσουμε τη rom; WI FI,Προγραμματιστης κτλ;
Ekana format data οπως λεει ο οδηγός αλλα οταν εγκαθιστώ τη stable rom kai πατάω μετά reboot to system με ξαναγυριζει στο twrp.Κανω και τα υπόλοιπα βηματα που αναφερονται στον οδηγο αλλα τίποτα.Γυρναει στο twrp.
Καλημερα και χρόνια πολλά για σήμερα. Εχω τα εξής ερωτήματα: Εχω βαλει την developer rom την τελευταια. Εαν θελήσω να περάσω την τελευταία stable rom, ποια ειναι τα βήματα; Αυτός ειναι ο οδηγός; ( xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=817491#post817491). Πριν όμως θέλω να κρατησω ενα backup σε εφαρμογες κτλ που εχω εγκαταστήσει και στησει. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για αυτο; Βασικά θελω να κρατήσω ανεπαφες κάποιες εφαρμογές, που να επανέλθουν όπως ειναι τώρα.
Παράθεση από geoanto555: “@giorgos|Xiaomi μπορείς να ανεβάσεις κάπου το stock recovery να το πάρει και ο φίλος και να μην κατεβάζει όλη την ρομ? ” to recovery.img λες μόνο;
Παράθεση από geoanto555: “@giorgos|Xiaomi μπορείς να ανεβάσεις κάπου το stock recovery να το πάρει και ο φίλος και να μην κατεβάζει όλη την ρομ? ” to recovery.img λες μόνο;
Ενταξει φιλε μου. Ολα καλά. Θα το αφήσω ως εχει και αργοτερα, εαν θελησω, ξαναβαζω το twrp για εγκατάσταση νεωτερης rom.Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοηθεια σου,να εισαι παντα καλα!