Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-147 από 147.

• Παράθεση από sarakats85: “Η τελευταία ρομ(12.0.7.) είχε θέμα στο redmi note 8.. Γραφεις σε λάθος νήμα και θα μπερδέψεις και άλλους!! ” Καλημερα. Ας μεταφερθουν από τους διαχειριστές, στη σωστή ενότητα για το 10T Pro

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “οιο απ όλα ειναι για το δικο μου το Mi 10T Pro; ” Mi 10T Pro Stable >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10TPro_V12.0.7.0.QJDMIXM_v12-10.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other ” Ευχαριστώ. Ειναι δοκιμασμένη αυτή, χωρίς θέματα ετσι; Ρωτάω επειδη ενα παληκάρι πιο πανω σύστησε να περάσω την τελευταια 11.08 και οχι την 12 επειδη εχει προβληματα παρουσιάσει...

• Παράθεση από amavroudis: “Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. ” Σε ευχαριστώ φιλε μου, αλλα μπερδευομαι εκει μεσα...Εχει ενα σωρό αρχεία. Ποιο απ όλα ειναι για το δικο μου το Mi 10T Pro;

• Μπορείτε παιδιά να μου δώσετε το link να την κατεβάσω να την εχω ετοιμη;

• Kαλημέρα σας και χρονια πολλά. Να ρωτήσω όποιος γνωρίζει πραγματικά για την Google Camera και την χρησιμοποιεί. Eιναι καλύτερη σε χαρακτηριστικά από την stock της συσκευής; Αξίζει η εγκατάσταση να γίνει;

• Παράθεση από sarakats85: “Το πρόβλημα αυτό υπήρχε δυστυχώς αλλα το κυριότερο ηταν η τρομερη καταναλωση μπαταρίας αφου έτρεχε συνέχεια για αυτό έβαλα την ελληνική ρομ και ησύχασα και το κυριότερο έχει τρομερή διαχείριση μπαταρίας... ” Η ελληνική rom φίλε μου, εχει ενσωματωμένη την ηχογράφηση κλησεων; Εαν την έχει κανονικά, ποιά συγκεκριμένη rom είναι, ώστε οταν περάσουν οι ώρες από την xiaomi να ξεκλειδώσω και να την περάσω. Ευχαριστώ.

• Παράθεση από sarakats85: “Ομάδα βρήκα τη λύση στο πρόβλημα μου με το true phone dialer απο το play store... Κάνει αυτόματα ηχογράφηση σε άριστη ποιότητα.. Ελπίζω να βοηθήσω κάποιον που ψάχνει ηχογράφηση κλήσεων και δε θέλει να μπλέξει με αλλαγή Ρομ ειδικά σε αυτο το τηλεφωνο που υπάρχουν προβλήματα μέχρι στιγμής.. ευχαριστώ για τη φιλοξενία ” Καλησπερα. Επειδη χρειαζομαι την ηχογραφηση κλησεων και εγω, μπορεις να μου πεις τις ρυθμίσεις που εχεις κάνει; Ο συνομιλητής ακούγεται καθαρά και δυνατά; …