Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-87 από 87.

• Ναι! Παλι σφαλμα Βγαζει. Το ιδιο σφαλμα και το τσεκαρα κιολας οτι εχει κινεζικη.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Δεν τις δείχνει στο μήνυμα αλλά στο πρόγραμμα που χρειάζεται για να ξεκλειδώσεις (Mi Unlock Tool) ” Με αφηνει κανονικα, παω στο 95 % μετα μου λεει να παω επιλογες προγραμματιστων και κατασταση Mi unlock οπου ζηταει να βαλω λογαριασμο. τον παταω να τον βαλω αλλα μου βγαζει σφαλμα 10008 (οπως ακριβως ο φιλος στη πισω σελιδα)

• Ρε παιδια, ελαβα μυνημα οτι εχω αδεια να ξεκλειδωσω, εχω κανει τα βηματα που περιγραφει ο φιλος στη προηγουμμενη σελιδα, κανω τα βηματα ενα προς ενα, μου κολαει και εμενα εκει που κολαει ο φιλος απο πισω. σφαλμα 10008. (ουτε με vpn μπορω να διωξω το σφαλμα. μηπως να βλαλω την σιμ και να προσπαθησω; Τις 72 ωρες που τις βλεπετε εσεις; τις δειχνει καπου; στο μυνημα εμενα δε μου ειπε για ωρες. (Mi mix 2) Οταν ξεκλειδωσω θα σβηστουν ολα απο μεσα;

• Παιδια Καλημερα, Κατοχος mi mix 2. Εχω παρει αδεια για ξεκλειδωμμα και ειμαι ετοιμος. Αποροια, θα χαθει η δυνατοτητα του δακτυλικου αποτυπωματος αν ξεκλειδωσω bootloader? Ετσι γραφει το mi unlock. Επισης ουσιαστικα ειναι σαν να ρουταρω το κινητο μου ετσι;

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

nikosprov - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παιδιά μόλις παρέλαβα με αυτή τη ρομ. Είναι stable; έχει ελληνικά. Χρειάζεται να κάνω καμιά ενέργεια;

• Καλήμερα, περιμένοντας και εγω το mi mix 2 το οποίο λογικά θα έρθει με κλειδωμένο bootloader, και πιθανότατα κάποια ψευτογκλομπαλ rom (καθώς υποτίθεται οτι έχει global, αλλά στις γλώσσες δεν αναφέρονται τα ελληνικά και απουσιάζει και η λέξη official από την περιγραφή, επομένως το κατάστημα από οπού το παράγγειλα μάλλον έχει περάσει κάποια δικιά του (to gearbest) ), έκανα λογαριασμό mi και έκανα μερικά ποστ. Θέλω να ρωτήσω αν ο μόνος τρόπος για να ξεκλειδώσω το bootloader είναι μέσα από το κινητό…

• Ελληνική Rom σε mi mix 2

nikosprov - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Καλημέρα σας! Αγόρασα και εγω το κτήνος χτες και περιμένω να έρθει! στην περιγραφή έλεγε Xiaomi Mi Mix 2 4G Phablet Global Version. (από gearbest). Στις γλώσσες πιο κάτω αναφέρει Language: Indonesian, Malay, English, Spanish, French, Polish, Portuguese, Roumanian, Vietnamese, Turkish, Czech, Russian, Ukrainian, Hindi, Marathi, Bengli, Gujarati, Punjabi, Assamese, Tamil, Telugu, Kannada, Malayalam, Nepali, Odia, Arabic, Thai, Burmese, Urdu, Persian, Hebrew, Korean, Simplified / Traditional Chines…