Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 825.

• Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

Gkontos10 - - Mi 11 (Venus)

Μήνυμα

Παιδιά λοιπών... Μετά από 10 μέρες, όντως η μπαταρία μπορεί να βγάλει μια μέρα με πολύ περιορισμένη χρήση... Εχει θεματακια η μπαταρία.. Όπως θεματακια υπάρχουν και με την θερμοκρασία.. Όμως μετά τις 5-6 μέρες βελτιώνονται σημαντικά (δεν ξέρω αν είναι γιατί έστρωσε το κινητό) Sent from my M2011K2G using Tapatalk

• Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

Gkontos10 - - Mi 11 (Venus)

Μήνυμα

Λοιπών να πω και εγώ την εμπειρία μου... Εγώ πήρα το 128GB από Κίνα στα 650 ευρω Το κινητό πήρε MIUI 12.5. Οι εντυπώσεις μου πιο κάτω Όσοι λένε για μπαταρία μάλλον κάτι κάνουν λάθος, σήμερα όλη μέρα το τρέλανα στα παιχνίδια στήσιμο του κινητου κτκ βασικά του έβγαλα το λάδι.. Στο τέλος της μέρας είχα ακόμα 15% άρα με νορμάλ χρήση, βγάζει άνετα 1,5 μερα Στο θέμα φωτογραφίας μπορώ να πω ότι είναι τεράστια αναβάθμιση από το ΜΙ9 μου, βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες με πολύ καλά χρώματα, Αλλά πιστεύω υσ…

• Xiaomi mi 11 telephoto

Gkontos10 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, έφτασε επιτέλους το κινητό και στην Κύπρο στα 900 ευρώ... Κάτι που δεν κατάλαβα από τα reviews στο ίντερνετ, λέει δεν έχει telephoto?? Τι ακριβώς κάνει αυτός ο φακός?? Δλδ έχει πρόβλημα και δεν κάνει ζοομ?? Δεν το κατάλαβα? Ακόμα το έχει πάρει κάποιος να πει εντυπώσεις?? Sent from my MI 9 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όλα είναι θέμα τσέπης. Αν σε παίρνει να το αγοράσεις κάνε το. Φυσικά αν δεν σου λείψουν τα χρήματα και δεν τα έχεις ανάγκη. Γενικά είμαι της άποψης να μην αγοράζουμε πολύ ακριβά κινητά γιατί σε έξι μήνες θα έχει βγει κάτι νέο και πάει λέγοντας.. Όμως αν έχεις σκοπό να το πάρεις κ να το κρατήσεις 2-3 χρόνια τότε αξίζει σίγουρα γιατί ακόμη κ τότε θα περνάει η "μπογιά" του.” Η αλήθεια όλα τα κινητά μου τα κρατάω 2-3 χρόνια δλδ είχα ξεκινήσει με MI2 μετα ΜΙ4, ΜΙ6, ΜΙ9.. Μια…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ένα μόνο θα πω αν σε αρέσει πάρε το είναι σαν την γυναίκα και το αυτοκίνητο.” Αδερφέ είχε γυναίκες που μου άρεσαν και δεν τις πήρα Χαχαχαχαχαχα :-P:-P:-P Sent from my MI 9 using Tapatalk

• Xiaomi mi11 china Vs global

Μήνυμα

Νομίζω αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο review που βρήκα... Τα σχόλια δικά σας? youtu.be/a1wH0fuTiC4 Φαντάζομαι με την MIUI 12,5 το ΜΙ11 θα είναι killer Sent from my MI 9 using Tapatalk

Μήνυμα

Πάντως στο ελληνικό reviews είπε ότι το πήρε απο amazon Ισπανίας στα 650 ευρώ με 100 ευρώ έκπτωση Sent from my MI 9 using Tapatalk

Μήνυμα

Αδερφέ το ΜΙ10 νομίζω δεν είχε χάσει στην τιμή πάντως.. Τώρα να δούμε.. Θα το έπαιρνα για δώρο στα γενέθλια μου στις 16/4 Sent from my MI 9 using Tapatalk

Μήνυμα

Ok αδερφέ σε ευχαριστώ... Αν βρείτε καμία προσφορά ρίξτε την... Sent from my MI 9 using Tapatalk

Μήνυμα

Με προβληματίζεις τώρα... Σαν κινητό αξίζει τα λεφτά του?? Ποιο είναι το όριο πιστεύεις? Sent from my MI 9 using Tapatalk

Μήνυμα

Η αλήθεια είχα πει οτι μέχρι 700 θα τα έδινα... Εσύ πόσο πιστεύεις?

Μήνυμα

Αρα μόνο από έξω αν το βρούμε.. Αν πετύχετε καμία καλή τιμή από έξω.. Πέστε ρε παιδιά.. 900 ευρώ για κινητό που στην Κίνα κάνει 550 δεν δίνω

Μήνυμα

900 ευρώ??? Πάνε καλά? Στην Κίνα 550 Ευρώπη 750 και αυτοί 900??

Μήνυμα

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Μήνυμα

Άρα πρέπει να περιμένουμε την Global.. Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα η την Ευρώπη??

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά έχω ψηθεί να πάρω το ΜΙ11 ... αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις ... 1. βλέπω ότι το ChinaVersion έχει 200+ ευρώ πιο φτηνό απο το Global .. αν πάρω china version θα δουλέυει στην Κύπρο ? θα έχει κάποια διαφορά ???? 2. πότε θα είναι διαθέσιμο το Global για γορά ?? 3. πιστεύετε αξίζει τα λεφτά του ? έχει κάποιος προσωπική άποψη ? ή κάποιο αξιόπιστο ελληνικό review ????

• Data usage σε MIUI 12

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά Έχω ενα ΜΙ9 και από τότε που έγινε Update σε MIUI 12 έχει χαθει το data usage από το notification shade αν το λέω σωστά.. mΥπαρχει τρόπος να το βάλω όπως ηταν σε miui 11??

• Καλημέρα παιδιά Πήρα επιτέλους την MIUI 11 σε ΜΙ9 Είχα διαβάσει ότι έβαλαν ενα κουμπί για απενεργοποιηση των διαφημίσεων της Google.. Που είναι γιατί δεν το βρίσκω?? Ακόμα κατι ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές της 11?? Δεν βρήκα κάτι σούπερ διαφορετικό εκτός από τα εικονίδια αρχικής? Και τέλος υπάρχει τρόπος οταν είμαι σε συγκεκριμένη σελίδα στον browser (Opera ή Google) να μην κλείνει η οθόνη.. Το ίδιο και σε συγκεκριμένα apps??

• XTRV σε ΜΙ9

Gkontos10 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Φίλε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ... Αν θυμάμαι καλά μόλις ξεκλειδώσω γίνεται factory reset το κινητό σωστά??? Το internal storage διαγράφετε ή όχι?? Και μια ηλιθια ερώτηση Αν ξεκλειδώσω το κινητό θα παίρνει αναβαθμίσεις κανονικά?? Sent from my MI 9 using Tapatalk

• XTRV σε ΜΙ9

Gkontos10 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Δεν περνάω το magisk μέσο TWRP όπως κάναμε με το su?? Sent from my MI 9 using Tapatalk