Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 825.
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ υπάρχει και ενα λινκ για magisk?? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαΔεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα αλλά έχω πάρει έγκριση... Εσύ τι πιστεύεις να μείνω σε global μέχρι να ξεκαθαρίσουν η XTRV?? Η να πάω σε XTRV? Ακόμα ποιο TWRP ειναι συμβατό? Και ποιο root app?? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαΠαιδιά είχα γράψει αυτό από τον Ιούλιο και ακόμα δεν πήρα απάντηση... Το θέμα είναι οτι με την Global πλέον η φάση με τις διαφημίσεις δεν παλεύεται άλλο... Υπαρχει τρόπος να βάλω κάποιο ad blocker όπως είμαι με global stable?? Η το άλλο υπάρχει κάποια rom στο φόρουμ beta η Stable που να δουλεύει άψογα με το Mi9?? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Ελληνικό YouTube ελέω μικρού
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά Εχω μια απορία μιας και τώρα είναι η εποχή που ο μικρός γιος μου όπου βρει κινητό ή ταπλετ το παίρνει και μπαίνει στο YouTube.. Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω το YouTube να βγάζει μόνο ελληνόγλωσσα αποτελέσματα?? Γιατί ξεκινάω να του βάλω παραμυθάκι και πάντα καταλήγει σε τουρκικά, κινέζικα, ιταλικά κτλ Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά πότε θα έχουμε stable rom Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠροχώρα άφοβα.. Δεν θα το μετανιώσεις Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΦίλε εγώ το πήρα από ενα κατάστημα Αγγλία μέσο Ebay.co.uk και είμαι πολύ ευχαριστημένος Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@Gkontos10 & @lef79 ποια ρομ έχετε στις συσκευές σας ? Μια φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο θα βοηθούσε :)” Εδώ ήμαστε 15d8c7ad5caab2575c0e8397080d975a.jpg Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Παράθεση από lef79: “Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά αλήθεια δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτα που λέτε για την κάμερα.. Με global stable είναι οτι καλύτερο εχω πιάσει στα χέρια μου.. Μήπως κάτι κάνετε λάθος? Sent from my MI 9 using Tapatalk” Αυτό λέω κι εγώ. φίλε μου.Μηπως υπάρχει κάτι που έχεις κάνει και εμείς όχι;Πρέπει να πειράξουμε κάποιες ρυθμίσεις;Αν μπορείς βοήθησε Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παιδιά εγώ δεν έχω πειράξει κάτι.. Μόνο τα update της ρομ Sent from my MI 9 us…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαιδιά αλήθεια δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτα που λέτε για την κάμερα.. Με global stable είναι οτι καλύτερο εχω πιάσει στα χέρια μου.. Μήπως κάτι κάνετε λάθος? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Αυτό πιστεύω και εγώ Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Το πως εοναι στο ΜΙ9 είναι το θέμα Χαχαχα χα Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Το θέμα με το battery drain σε Mi9 διορθώθηκε?. Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από z953rr: “Ωρε αδελφια βελτιωνετε η καμερα τη νυχτα με gcam? Η θελει τριποδο για καθαρες φωτο?” Αδερφέ δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείτε τόσο πολύ για την φωτογραφική.. Ενα μήνα που την δουλεύω. Είναι σούπερ Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@Gkontos10 Γιαα την ώρα η πιο γρήγορη και με αυτονομία είναι η 9.5.9 χωρίς προβλήματα....” Άρα κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή για την ώρα... Μπορώ να ξεκλειδώσω και να ροοταρω αλλά να αφήσω την Global? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαπαιδιά επιτέλους μπορώ να ξεκλειδώσω.. Εχει περάσει κάποιος XTRV σε ΜΙ9?? Να μας πει εντυπώσεις?? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
Θήκες & προστασία οθόνης Μi9
ΜήνυμαΔώσε ένα λινκ φιλε Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
XTRV σε ΜΙ9
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά επιτέλους μπορώ να ξεκλειδώσω.. Εχει περάσει κάποιος XTRV σε ΜΙ9?? Εντυπώσεις?? Sent from my MI 9 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dennis: “Παράθεση από Gkontos10: “Φίλε, με τρελή χρήση με τηλέφωνα, δεδομένα, κτλ Αλλα και παιχνίδια όπως marvel contest of champions και speed boost active βγάζω άνετα μια μέρα και μένει και περίπου 20% Και ακόμα δεν έχω περάσει XTRV που έχει καλύτερη μπαταρία Sent from my MI 9 using Tapatalk ” Ποση ωρα παραμενει ενεργη η οθονη? Περναει τις 6-7 ωρες ή οχι?” Εύκολα πιστεύω, υπάρχει κάπου που μπορώ να το δω σίγουρα Update Αν αυτό ψάχνεις 3h40min και ακομα είμαι στο 49% μπαταρία 2a60f…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΦίλε, με τρελή χρήση με τηλέφωνα, δεδομένα, κτλ Αλλα και παιχνίδια όπως marvel contest of champions και speed boost active βγάζω άνετα μια μέρα και μένει και περίπου 20% Και ακόμα δεν έχω περάσει XTRV που έχει καλύτερη μπαταρία Sent from my MI 9 using Tapatalk