Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-577 από 577.
-
Παράθεση από Flamef: “Ευχαριστώ για την απάντηση,λέω να την βάλω γιατί έχω κάτι μικρό-προβλήματα με την multi . ” Οταν λες μικροπροβληματα, για πες τι ακριβως εχεις δει Παράθεση από geomaza: “Παράθεση από Sonicaki: “ ” Το πήρα απο το vickmall με multilanguage, θεωρείς οτι θα έχει πρόβλημα? Έχω ψιλοξενερώσει πριν το πιάσω στα χέρια μου.. ” Μην ανυσηχεις φιλε και εγω στην αρχη πελαγωσα με ολα αυτα που διαβαζα γιατι και εγω δεν ηθελα να πολυασχοληθω, αλλα ευτυχως υπαρχει μεγαλη υποστηριξη και απο τ…
-
@Flamef Πιο πανω ο pachenko_gr ειπε οτι τα αλλαξε καλου κακου (και προφανως επαιξε κομπλε. Στο αγγλικο φορουμ διαβασα στα comments οτι δεν χρειαζεται. Οποτε οπως και να εχει δεν νομιζω να εχεις θεμα. Στο οδηγο για flash παντως ο mod που το ανεβασε εβαλε και την global rom και δεν εχει βαλει καποια σημειωση που να λεει οτι ΔΕΝ πρεπει να τα αλλαξουμε (εκτος αν το ξεχασε). Εγω παντως θα τα αλλαξω οταν το κανω.
-
Η αληθεια ειναι οτι το να ειναι στα ελληνικα ολο το μενου ειναι πρακτικο (και βοηθαει και πιο πολυ στην πωληση ΚΑΙ την μεταπωληση του κινητου ). Απο την αλλη εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να εχει μενου στα αγγλικα , αλλα θελω σιγουρα ελληνικο πληκτρολογιο και θεωρω σημαντικο να παιρνει updates (και μελλοντικα upgrades σε αλλες εκδοσης του android). Οποτε εφοσον τα καλυπτει αυτα η Global πιστευω οτι ειναι καλο το φλασαρισμα σε αυτη την εκδοση.
-
Βασικα ναι. το μεγαλυτερο ποσοστο των κινεζικων κινητων που παραγγελνουμε απ'εξω (βασικα οτι δεν εχει βγει official στην Eλλαδα) δεν εχει Ελληνικα. Τωρα τελευταια καποιοι κατασκευαστες βγαζουν δειλα δειλα ROM με Ελληνικα στην original ROM ( η Εlephone νομιζω ειναι μια απο αυτες) . Ολοι οι μεταπωλητες βαζουν πειραγμενες ROM multilanguage οι οποιες βεβαια μετα δεν παιρνουν ποτε update/ upgrade. Και λιγο πολυ ολοι εχουν την ιδια πηγη. οποτε και το δικο μου αν και αγοραστηκε απο αλλο καταστημα θα εχ…
-
Πολυ καλα νεα για την οθονη γιατι το ειχα λιγο αγχος η αληθεια ειναι. Σκεφτομαι να μην βαλω το tempered glass γιατι οσο να'ναι ειναι καλυτερη η αφη (και η ολεοφοβικη επιστρωση) στην original οθονη... απο την αλλη better safe than sorry που λενε και οι αγγλοι. Το δικο μου παντως το παρηγγειλα Πεμπτη (10/03) απογευμα απο Minideal Eu Warehouse, αλλα επεσα πανω στο τριημερο . Ηρθε σημερα στο τοπικο ταχυδρομιο (Πειραια) αλλα δεν προλαβαινα να παω να το παρω οποτε αυριο πουρνο πουρνο
-
@pillopoulos καλως τα δεχτηκες! Απο πιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπεται? Δουλευουν κανονικα οι 2 sim η υπαρχει το προβλημα που αναφερουν πιο πανω. Προφανως η ROM ειναι πειραγμενη αλλα 7.1.9.0.0 ειναι πανω σε παλια κινεζικη, γιατι η Global 7.1.7.00 βγηκε μολις χτες.... μπορεις να βαλεις ενα printscreen της εκδοσης?
-
@Pachenko_Gr Οποτε για καλο και για κακο θα τα βαλω και εγω (φοβομουν μην ειναι μονο για την κινεζικη και χαλασουν την global, αλλα προφανως δεν παιζει θεμα). Με εχετε ψησει και δεν εχω παρει καλα καλα το κινητο στα χερια μου και ετοιμαζομαι να το μαγαρισω Αν και ελπιζω οτι θα βελτιωθει με την global Να ρωτησω κατι αλλο? Η ελληνικη ρομ που προσφερει το φορουμ για τα αλλα μοντελα της xiaomi ειναι full ελληνικη rom με βαση V7 ΜIUI που παταει σε Android 5.1.1 ? Οποτε καποια στιγμη περιμενουμε να πα…
-
Παράθεση από Pachenko_Gr: “Από εδώ την πέρασα! MIUI 7 Global Stable ROM V7.1.7.0.LHOMICL for Redmi Note 3 (SD): Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ωραιος, αυτη εχω κατεβασει και εγω! Στον οδηγο του τυπου για φλασαρισμα [MIUI DEVICE TEAM] Flash(Unbrick) Redmi Note 3(Snapdrgn) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum στο σκελος 5. λεει οτι στην κινεζικη ρομ πρεπει να αλλαξω 2 αρχεια. Απο την Global δεν πειραξες κατι , την περασες οπως ηταν σωστα?
-
Ε οποτε δεν το συζητω, ειναι η πιο καλη φαση! Ουσιαστικα δηλαδη μονο τα μενου δεν ειναι στα Ελληνικα (που δεν με νοιαζει) και ειναι ΚΑΙ stable ΚΑΙ θα παιρνει και μια στο τοσο ΟΤΑ . Αν χρειαστει να φλασαρω το κινητο κοιταξω να περασω αυτη Εσυ την περασες απο το link που μου εδωσες οι χρησιμοποιησες καποια απο τα link που εβαλα εγω (με recovery & fastboot) ?? Aκομα δεν εχω καταλαβει γιατι εχουν διαφορετικο μεγεθος αυτες οι 2 (300mb δεν ειναι και λιγα...) Ευχαριστω πολυ και παλι για τις απαντησεις!
-
Νεα ερωτηση Στο link που ανεβασα εχει 2 Global, μια Recovery και μια για FastBoot. Στον οδηγο για unbricking / flashing λεει οτι το τηελφωνο πρεπει να ειναι σε download mode (και οχι FastBoot). Οποτε πρεπει να κατεβασω την εκδοση Recovery αν θελω να το κανω με την ιδια διαδικασια? η Fastboot εκδοση ομως ειναι .tgz σαν αυτη που δινει για να περασεις την κινεζικη. Επισης η Fastboot που εβαλα τωρα να κατεβει ειναι 1.3GB ενω αυτη απο το λινκ του @Pachenko_Gr ειναι 1.002GB ....
-
Αυτο εβλεπα τωρα! Βρηκα αυτο εδω το ποστ και ειδα οτι ειναι σημερινο και λεει οτι διορθωνει το προβλημα με τις sim. MIUI 7 Global Stable ROM V7.1.7.0.LHOMICL for Redmi Note 3 (SD): Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Η global εχει προεγκατεστημενα και ελληνικα αραγε η απλα εχει google apps μονο? Θα περνει κανονικα ενημερωσεις η θα θελει φλασαρισμα σε καθε νεα εκδοση? Γενικα εχω ριξει διαβασμα αλλα εχω χασει λιγο την μπαλα με τα διαδικαστικα Αν την κατεβασω μπορω απλα να τη…
-
@Pachenko_Gr Ευχαριστω πολυ! Ειχα διαβασει τον οδηγο αλλα πελαγωσα λιγο (κατεβαινα κατεβαινα και δεν τελειωνε...) . Θα πρεπει να κατσω να το διαβασω κανα 2-3 φορες καλα και να δοκιμασω. Βεβαια απο την αρχη κατι δεν μου παει καλα γιατι βλεπω οτι λεει να κανεις enable το developer option το οποια διαβασα πιο πανω οτι δεν υπαρχει σε official η multi??? Τελος παντων το κινητο εχει σχεδον φτασει και οπως με πληροφορησαν και απο minideal ολα τα κινητα απο EU (Ελληνικη??) warehouse ερχονται με την mult…
-
Καλησπερα και απο εμενα παιδια! Εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη εβδομαδα το Note3 Pro απο minideal απο την ευρωπαικη αποθηκη και περιμενω να μου ερθει. Δυστυχως μαλλον βιαστηκα και δεν εκατσα να διαβασω πρωτα ολα τα post (αν και ειχα δει αρκετα reviews στο YT). To προβλημα μου ειναι οτι το πηρε με την multi rom και απο οτι βλεπω εχει 1 πολυ σοβαρο με την αναγνωρισει των sim. Γενικα ηθελα κατι στα ελληνικα, με google play υπηρεσιες καν να μην χρειαζεται να πολυ ασχολουμε, αν και θελω να παιρν…
-
Καλη επιτυχια σε ολους και μπραβο στο forum (και την Coolicool ) για τον διαγωνισμο και το δωρο! coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330