Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 577.

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Project_P: “Οταν λες λειτουργια δοκιμης τι εννοεις? ” Απενεργοποίηση του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής για όλα τα Windows x64 ” Εννοειται οτι εχω παντα απενεργοποιημενες τις ψηφιακες υπογραφες, το γραφω και πιο πανω μαζι με τις δοκιμες που κανω.

• Παράθεση από Mitsos_The_Great: “Όπως αναφέρω και σε αυτό το post Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro έγινε κανονικά και όπως έπρεπε η διαδικασία. Γίνεται και με CM13 ROM @Project_P εφόσον έχεις x64 windows μπες σε λειτουργία δοκιμής και κάνε άλλο έναν κόπο. Σε μένα σε λειτουργία δοκιμής δούλεψε! ” Ωραια που δοκιμασες και σε αλλη εκδοση. Οταν λες λειτουργια δοκιμης τι εννοεις? Το θεμα μου ειναι οτι δεν βλεπει το QPST την θυρα DIAG που ειναι το κινητο....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Ξυλωσα οτι drivers υπηρχαν και περασα ξανα την τελευταια εκδοση MiPhone και MiPcSuite και εστρωσε. Το θεμα ειναι οτι εχω κολλησει τωρα γιατι παιρνει κανονικα τις εντολες στο cmd και το αναγνωριζει αλλα στο προγραμμα της qualcomm δεν το βλεπει και δεν κανει backup to QCN file (και προφανως μετα δεν θα μπορει να περασει το επομενο...) Screenshot by Lightshot

• καταφερα μονο να κανω το pc να μην αναγνωριζει καν την συσκευη σαν mtp ....και τωρα δεν βλεπει καν το pc μου την συσκευη ... Screenshot by Lightshot

• @geoanto555 Στον πρωτο οδηγο στον φακελο που εχει το android_winusb οταν ψαχνω για να το περασω χειροκινητα δεν μου το βγαζει (αν και υπαρχει μεσα). Στο 2ο ετρεξα το προγραμμα αλλα και παλι δεν αναγνωριζει την συσκευη

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε να δώσεις adb kill-server adb start-server adb devices .. Αν δεν στην βγάλει πάλι σου λείπουν drivers.. ” Παλι το ιδιο μου βγαζει (μου το μπλοκαρε και στην αρχη το avg antivirus αλλα το απενεργοποιησα προσωρινα ) και το ξαναδοκιμασα αλλα τζιφος. Driver που μπορω να βρω? Screenshot by Lightshot

• Παράθεση από geoanto555: “Πρώτα δώσε adb devices και δες αν την βλέπει... Αν δεν έχει όνομα device αλλά unauthorized πες μου. ” Με το κινητο σε Fastboot τρεχω το adb που εχει στον οδηγο και με την εντολη fastboot devices βγαζει b807fef3 fastboot με το adb devices βγαζει List of devices attached και απο κατω κενο.... Επισης στην διαχειρηση συσκευων μου βγαζει πλεον Marshall London Bootloader Interface δεν ειχα ιδεα τι ειναι και απο οτι googlara εχει να κανει με την διαχειριση του adb

• Λοιπον ξεκινησα την διαδικασια συμφωνα με τον οδηγο, αλλα δυστυχως με το που παω να δωσω την εντολη στο cmd δεν βλεπει την συσκευη... Screenshot by Lightshot Χρησιμοποιω PC με Windows 10 - 64 Bit , εχω κανει καταργηση ψηφιακων υπογραφων, εχω επιλεξει USB Debugging και εκανα και flash μεσω TWRP το SuperSU και περασα και τους quallcomm drivers που δινει στον οδηγο αλλα δεν βλεπω να γινεται κατι. και το περιεργο ειναι οτι βλεπει το κινητο σαν portable device αλλα δεν το αναγνωριζει σαν android devi…

• @Bodai και @linuxilakis σας εχασα καπου Φανταζομαι οτι λετε καποια backup που εχουν ενα κατεβατο με επιλογες (καπου το ειχε παρει το ματι μου). Εκανα ενα κλασσικο Nandroid backup και αυριο θα φλασαρω το SuperSU που εχει μεσα η Ελληνικη ROM και θα δοκιμασω την μοντα. Σε περιπτωση που εμφανιστει το Shell φανταζομαι οταν περασω νεα ROM και διαγραφει παλι το SU δεν θα εχω καποιο θεμα (γενικα δεν χρησιμοποιω SU / root στο κινητο) ???

• Θεωρω οτι το κινητο αγγιζει την τελειοτητα (για την τιμη του) και το μονο αγκαθι που εχω απο την στιγμη που το πηρα ειναι αυτο. Σιγουρα δεν μπορω να το αφησω να πεσει κατι και θα το επιδιωξω. Δυστυχως οπως επιβεβαιωνει και ο @Bodai πιο πανω το nandroid δεν με σωνει γιατι αυτα που θα πειραξω δεν εχουν να κανουν με αυτα που παιρνει backup (και για αυτο και μετα απο τοσο καιρο και δοκιμες / πειραματα δεν εστρωσε κι ολας...) απο οτι εχω καταλαβει αν το συγκρινω με pc / τοσο καιρο επαιζα με το λειτου…

• @Bodai Ευχαριστω για το tip. Διαβαζω προσεκτικα και μαλλον το ΣΚ θα το επιχειρησω με ηρεμια. Επειδη δεν εχω περασει SuperUser , μπορω να το βαλω με TWRP απλα flash-αροντας το προεγκατεστημενο αρχειο που υπαρχει στην ROM (εχω Stable 7.5.2.0) Δεν το ειχα κανει για να μην εχω προβληματα με το περιβοητο baterry drain . Επισης φανταζομαι αν γινει μ@λ@κι@ κατα την διαδικασια με το IMEI ουτε το nandroid backup που εχω παρει θα το λυσει, σωστα?

• Λοιπον μετα απο αρκετο καιρο αναμονης φαινεται οτι μαλλον καποιος εντοπισε το προβλημα και φαινεται να βρηκε και πως να το λυσει. Απο την αλλη ο οδηγος μου φαινεται λιγο περιεργος και επειδη εχει να κανει με σκαλισμα IMEI (το χειροτερο μου) φοβαμαι λιγο να το επιχειρησω. Εχει κανεις να δωσει καμια συμβουλη η κανα εναλλακτικο τροπο να διορθωθει ??? Παραθετω και το link απο το αγγλικο forum Solve problem with 4G/LTE (SIM1) Redmi Phones - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

• @pillopoulos Wholesale EU Warehouse XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB 4000mAh SmartPhone White free shipping 199ευρω απο Ευρωπη (ελλαδα συγκεκριμενα). Σε 1-3 μερες στην πορτα σου... Εχει πεσει πολυ η τιμη παντως. Απο κινα παιζει στα 150ευρω το ασημενιο.

• Η Cosmote εβγαλε στο FB ανακοινωση στο FB (στην σελιδα του whatsup, προφανως θα εχει βγαλει και αλλου). Συνηθως οι περισσοτεροι δεν μπαινουν καν στον κοπο να ενημερωσουν στο ελλαδισταν οποτε σαν θετικο το βλεπω. Απο την αλλη το προβλημα ηταν σχετικα μικρο και οχι σε ολους τους χρηστες. Ειχα βγει για κυνηγι Pokemon με την κοπελα μου χτες και οι 2 με data whatsup και ενω εμενα δεν κολλησε σχεδον καθολου, στο δικο της (ενα huawei P8 lite) καθε 3 και λιγο της εχανε το δικτυο, αλλα μετα απο λιγα δευτ…

• Για ξεκλειδωμα πρεπει να περασεις καποια Dev (Global ή Chinese)

• Παράθεση από Applesnk: “"έφτιαξε" το θέμα με το 4g.μπορει να ακουστεί γελοίο αλλά : Έχω cosmote και στο πρώην g2 μου Είχα οκ 4g.εβαλα miui 8 6.7.21 ελληνική. Ξαναεστειλα 4g στο 1333. Έβαλα την SIM στο slot 2. Έκανα ένα reboot και έφτιαξε! Πιάνω εκτός κέντρου της Πάτρας που μένω 48dl και 12up. Δοκίμασε το και πες μου ” Στην Slot 2 ειχα (και εχω) 4G και με την Cosmote και με την Vodafone που εχω. Στην Slot 1 δεν μου παει πανω απο Η+ με καμια απο τις 2 (ιδιες καρτες ακριβως, που λειτουργουν κανονικ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Βασικα παρτε ΚΑΙ μια οθονη και φτιαξτε το με την πρωτη ευκαιρια!

• Μιας και λεγαμε μερικες σελιδες πριν για μπαταριες και αρκετες ζεστες φορτισεις , αυτο εδω το εχει κανεις? Xiaomi Mi4i smartphone explodes while charging (Caught on camera) » TechWorm Προβληματιζει λιγακι, αν και μπορει να ειναι πολλοι οι παραγωντες για να γινει κατι τετοιο...