@mosaicm ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα. Δεν έχω βρει τι φταίει και δεν το χρησιμοποιώ κιόλας πια το mi home.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έξυπνη πρίζα μέσω mi home (china server) θες να ανάψεις φως περιμένεις 1,2,3 λεπτά και βάλε. Μέσω google home (η ίδια πρίζα) φορτώνει αμέσως και μπορώ να ανάψω το φως άμεσα. Άρα αυτό το είναι στην Κίνα ο server λογικό να αργεί δεν μπορώ να το δεχτώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν συνδέεται ποτέ. Άκυρο το αργεί γιατί είναι στην Κίνα. Πέρασα λάμπες πρίζες Google home βλέπω τα πάντα και από Κίνα και από Ευρώπη που έχω mi purifier και δεν χρειάζεται να περιμένω και καθόλου. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ το έχω εδώ και πολυυυυ καιρό αυτό. Τα σενάρια όμως παίζουν συνήθως. Κατά τ αλλά για τα σκουπίδια. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο συναγερμός δυστυχώς ως απλή ειδοποίηση. Sign in που σου ζητάει να κάνει αλλά δεν χρειάζεται είναι επειδή ανανεώνεται αυτόματα η εφαρμογή μέσω play store. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω ειδοποιήσεις πολλές φορές απανωτές κιόλας μέχρι και 10 ειδοποιήσεις. Τον συναγερμό δεν τον έχω δοκιμάσει. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως τις λάμπες τις έβαλα στο yeelight app γιατί μέσω mi home ήταν αδύνατο να τις διαχειριστώ (Ας μην μιλήσω εδώ για mi box s και προβλήματα Bluetooth και cast). Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο αργό το mi home. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Λίστα ολόκληρη τα προβλήματα που έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέσω mi home app δεν αναβαθμίζεται εδώ και καιρό. Λίγες μέρες αργότερα αναβαθμίζεται όμως μέσω google apps. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντάξει για εμένα π.χ. που προτιμώ banggood και σχεδόν πάντα (όσο μικρής αξίας κι αν είναι το αντικείμενο) προτιμώ priority δεν αλλάζει και κάτι. Το θέμα είναι σε ali κλπ που προσωπικά δεν έχω πάρει κάτι ποτέ. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανείς δεν έχει καταλάβει. Το μόνο σίγουρο είναι πως το 22€ πια ως νούμερο είναι επικίνδυνο και μόνο το 20€ ως ανώτερο μπορώ να δω. Διάβασα περίπτωση που χρεώθηκε με αποστολή που δεν ξεπερνούσε τα 22€ ήταν 21€ και κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι νομικά δυνατό τα ΕΛΤΑ να χρεώνουν τέτοια "υπεραξία" για τόσο φθηνά αγαθά εν μέσω μονοπωλίου μιας και η χρέωση δεν γίνεται από το τελωνείο αλλά από τα ΕΛΤΑ; Πραγματικά απορώ. Τους τελευταίους μήνες η αγοραστική δύναμη των πολιτών έχει πέσει κατακόρυφα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως στο κείμενο των ΕΛΤΑ δεν βλέπω 15€ και για τα κάτω των 22€ αντικείμενα αλλά την επιβολή των 3€ που έκαναν και παλιότερα τα τελωνειακώς ελεύθερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία πράγματα. Επίσης και με το Bluetooth ηχείο έχω θέμα, συνεχόμενες αποσυνδέσεις οπότε μέχρι και ταινίες γιοκ (δεν έχει έξοδο ήχου η τηλεόρασή μου είναι τα monitor με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή της LG που τα πουλάει ως tv). Έχω στείλει στην xiaomi τα bugs αλλά μέχρι να τα φτιάξουν το box για εμένα αυτή τη στιγμή είναι άχρηστο. Απογοήτευση στην απογοητεύση πάει το πράγμα πια με την Xiaomi. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ok έγινε η μαλακία. Το θέμα είναι πότε έχουν σκοπό να το λύσουν γιατί ο καιρός περνάει κι έχει περάσει ήδη αρκετός. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι το δοκίμασα, και διαγραφή μνήμης δοκίμασα στο cast τίποτα....(ότι έχει γραφτεί παραπάνω στο νήμα το έχω δοκιμάσει) Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk