Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 132.

• RE:

FrOsT - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από DrSaG: “@FrOsT Αντε να δούμε πότε θα μου έρθει. Παίζει ρόλο ο παροχος σωστά; Αυτό με το Viber δεν έτυχε να το προσέξω ποτέ. Θα πω σε κάποιον αργότερα να μου στείλει να το δω Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Πάτησαν check for updates για να την βγάλει, όταν είδα το screenshotσ το προηγούμενο post δεν μου έβγαλε ειδοποίηση. Αν είσαι με data και όχι σε WiFi μπορεί να μην στην βγάζει γιατί έχει επιλογή check using WiFi only ενεργή από την μάνα του. Sent from my Redmi Note 3…

• RE:

FrOsT - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από DrSaG: “@tsine Όχι με τα mobile data δεν μου το φορτωνε το screenshot για αυτό ρώτησα. 7.2.4 είχες πάρει ή από 7.2.3 πηγές στην 7.2.5; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Από 7.2.3 σε μένα έβγαλε 7.2.5, μόλις την έκανα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Με developer global το ειχε το feature για φωτογραφία με το αποτύπωμα. Λογικά πέρασε το testing και έγινε stable. Έχω ένα θεματακι , ενώ όλοι οι ήχοι μέχρι τώρα ακούγονται καλά, ή ειδοποίηση για μήνυμα στο Viber είναι εσθήτα χαμηλότερη, αλλά αν το γυρίσω σε system sounds είναι οκ... Το έχει προσέξει κανείς άλλος; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

• Mi5 Black vs Mi5 White

FrOsT - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μαύρο, δεν τα μπορώ καθόλου τα λευκά ξεπλύματα... Η γυναίκα το δικό της το πήρε σε άσπρο για να μην το πλησιάζω

• Περίεργο Factory Reset - Shell

FrOsT - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Δηλ. Πλέον ούτε ούτε οι κινεζικες dev έχουν Root; BTW με την αλλαγή στο super su φαίνεται να έχει στρώσει για τώρα. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Περίεργο Factory Reset - Shell

FrOsT - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Στο mi2s δεν είχα ποτέ το θέμα με ο shell, από τότε που έπαιξε το θέμα με τις υπογραφές στις rom και έβαλα twrp και super su εμφανίστηκε και το shell, έκανα την αλλαγή στο super su και θα δω αν θα το βγάλει πάλι το θέμα. *mipcsuit δεν έχω στο pc *δεν έχω βάλει adb

• XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους

• Καλή τύχη σε όλους! Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Και στο mi2s θέμα με το YouTube και με gtv και με την international Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Πάμε γερά! Που να είχαμε και επίσημη διάθεση των συσκευών εδώ! FrOsT_gr Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

FrOsT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi2s 5.12.10 Το performance δεν μου έδωσε κάτι παραπάνω... 1b3ce1bd2e1e343f02a78a6084557034.jpg Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

FrOsT - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Review από fudzilla fudzilla.com/reviews/39460-xia…-review-full-metal-jacket Sent from my MI 2S using Tapatalk

• RE:

FrOsT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από nicolasch2: “Από την επόμενη βδομάδα Mi4, mi3,mi note android 6! Τουλάχιστον ένας ακόμη χρόνος για το mi3 μου Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο άρθρο αναφέρεται στα Mi-4 & Note pro δεν είδα διάβασα για mi-3” en.miui.com/thread-189548-1-1.html Sent from my MI 2S using Tapatalk

• RE:

FrOsT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από nicolasch2: “Από την επόμενη βδομάδα Mi4, mi3,mi note android 6! Τουλάχιστον ένας ακόμη χρόνος για το mi3 μου Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το περίεργο είναι ότι θα δώσουν την 6.0 στις συσκευές που έχει ήδη δώσει ο Ivan μόνο....σύμπτωση!?” Ναι, γιατί έχει δώσει και σε άλλες συσκευές που δεν νωμιζω να πάνε σε 6.0 όπως είχε δώσει και 5.1 aosp και δεν πήραν 5.1 based miui. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Miui marshmallow based soonish phonearena.com/news/Xiaomi-Mi-…rshmallow-shortly_id76384 Sent from my MI 2S using Tapatalk

• Αυτο aosp δεν είναι; Όχι miui based σε marshmallow. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• RE:

FrOsT - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από FrOsT: “παλιό σύστημα partition ή μπορείς να κρατήσεις το ενοποιημένο; ” Στο παλιό με System 1 & 2...” Υπάρχει τρόπος να έχουμε miui5 με τα system και data partition merged; Σαν το merge που είχε γίνει με την 5.5.15. Sent from my MI 2S using Tapatalk

• RE:

FrOsT - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Μόνο με FastBoot γυρίζεις πίσω... Developer => bigota.d.miui.com/4.11.21/arie….21_4.1_cn_c8900c24da.tgz Stable => bigota.d.miui.com/JLB49.0/arie…9.0_4.1_cn_5b246a7ed4.tgz Διάφορες Version Fastboot => [Update Stopped]Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3/4/Pad - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum” Flashαροντας την fastboot γυρίζει και στο παλιό σύστημα partition ή μπορείς να κρατήσεις το ενοποιημένο; Sent from my MI 2S using Tapatalk

• RE:

FrOsT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από FrOsT: “Από την στιγμή που το mi4 και το 3 έχουν την ίδια rom, πως θα δώσουν 6.0 μόνο στο 4; Το mi2s δεν; Sent from my MI 2S using Tapatalk ” Εδώ έδωσαν lollipop στο Mi2 που είναι παλιό μοντέλο και ακόμα περιμένουμε οι κάτοχοι των Mi-3 & Mi-4. Δεν παλεύονται οι Κινέζοι.” Μεγάλη επιτυχία η υποστήριξη των mi2-s σε εκδόσεις Android, τι να σου πώ... Από το αρχαίο 4.1.1 και τις διαμαρτυρίες, στον τραγελαφο που μας "έκαναν την χάρη" και έβγαλαν την port rom "speci…

• Από την στιγμή που το mi4 και το 3 έχουν την ίδια rom, πως θα δώσουν 6.0 μόνο στο 4; Το mi2s δεν; :p Sent from my MI 2S using Tapatalk