Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 28.
-
xtrv 9.10.24
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμασε ποια σημεια? δεν βλεπω στο account κατι σχετικο με επαληθευση
-
xtrv 9.10.24
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαβημα 1,2,4 οκ στο βημα 3 μου βγαζει: 'coudnt verify... sign in to your account again and start over ' ????
-
xtrv 9.10.24
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαναι, συμφωνα με αυτο στην σελ. 15 (Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) εστειλα το προηγουμενο screenshot που εκτιμω οτι δειχνει οτι το bootloader ειναι κλειδωμενο
-
xtrv 9.10.24
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαμεσω των ¨επιλογων προγραμματιστων¨
-
xtrv 9.10.24
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαευχαριστω πολυ για την ανταποκριση, εαν θες στειλε pm για να τηλεφωνηθουμε - συγγνωμη για την καθυστερηση απαντησης απο μερους μου (οφειλεται στην εργασια) - το Bootloader πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο αφου το τηλ ειχε global stable και εβαλα global beta. η δεν εχει σημασια κ πρεπει να το ελεγξω?
-
xtrv 9.10.24
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους - θα ήθελα κάποιος συμφορουμίτης κάτοικος Χανίων, εάν έχει την διάθεση, να με βοηθήσει να περάσω στο mi6 μου την "xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI6_9.10.24_v11-9" γιατι δεν θα τα καταφέρω να το κανω μονος μου. Τώρα εχω την 9.6.27 beta (αυτη που δεν υποστηρίζεται πλέον). Περιμένω pm - ευχαριστω
-
global 9.6.27 σε xtrv -9.9.26
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμακαλημερα στο φορουμ. ποσο δυσκολο ειναι να παω απο miui 10 global beta 9.6.27 σε xtrv -9.9.26 ? τι οδηγο να ακολουθησω γιατι εχω μπερδευτει. ευχαριστω
-
δεν γινεται ΟΤΑ πια?
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαευχαριστω πολυ, δηλ. να το κανω?
-
δεν γινεται ΟΤΑ πια?
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους. εχω την MIUI 10 GLOBAL 9.6.27 BETA και θελω να βαλω την Stable ROM - Version: V10.3.4.0.OCAMIXM (MIUI10) -Size: 1.7G την οποια κατεβασα απο εδω: en.miui.com/download-326.html θελω να μου πειτε, εαν μπορω να ακολουθησω το Flashing Guide: Method 1- Local Update οπως ακριβως δειχνουν τα 4 steps : en.miui.com/a-232.html υπαρχει περιπτωση brick η οτιδηποτε αλλο μπορει να προκυψει? πρεπει απαραιτητα να παρω back up ?
-
δεν γινεται ΟΤΑ πια?
sinbad - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαεχει κυκλοφορησει η XTRV-9.7.11 & εχω την MIUI 10 GLOBAL 9.6.27 BETA. δεν γινεται πια ενημερωση ΟΤΑ? ευχαριστω !!!
-
δηλαδη να περιμενουμε ΟΤΑ την ROM για το mi6 η να παμε χειροκινητα τωρα?
-
2 προβληματακια
Μήνυμαευχαριστω πολυ παιδια
-
2 προβληματακια
Μήνυμα1. οταν με καλει καποιος (οχι ολοι) και εχω την φωτο του σαν φωτο επαφης, τοτε γεμιζει η φωτο ολη την οθονη ενω εγω θελω να βγαζει μονο την μικρη που δειχνει διακριτικα ποιος καλει 2. μετα την αναβαθμιση σε 6.0.1 (εχω MIUI 8 GLOBAL 7.1.19/beta) η sd card μου μετονομαστηκε μονη της σε κατι τετοιο /,0@@!#$*&&^^(^^%$** και εκτοτε δεν μπορω να την μετονομασω. ευχαριστω !!!
-
sos βοηθεια
Μήνυματωρα δεν μπαινει ουτε σε fastboot, σε πατημα του κουμπιου ενεργοποιησης αναβει μονο το led με κοκκινο (αναβοσβηνει)
-
sos βοηθεια
Μήνυμαδεν με αφηνει να προχωρησω τον ελεγχο αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος, meta to 'adb devices' ..... enter, μου γραφει: 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable programme or batch file πειτε μου σωστες οδηγιες να φλασαρω ξανα απο την αρχη