Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• sos βοηθεια

sinbad - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

oxi

• sos βοηθεια

Μήνυμα

Με twrp

• sos βοηθεια

Μήνυμα

meta to 'adb devices' ..... enter, μου γραφει: 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable programme or batch file

• sos βοηθεια

Μήνυμα

η συσκευη ειναι 2015112 =============== Δεκ 19th 2016, 9:10pm =============== σεν θυμαμαι ποια ρομ είχα - μου ειπες να κανω κατι?

• sos βοηθεια

Μήνυμα

μπορω να μπω μονο σε fastboot mode (volume down & power)

• sos βοηθεια

Μήνυμα

Κατ΄αρχην σας ευχαριστω. Δεν ειμαι γνωστης πολυ των διαδικασιων, αλλα βημα βημα τα καταφερνω. Λοιπον ξεκινησα να αναβαθμισω απο 5.1 στην 6.0 (εχω miui 8 - το τηλ. ειναι αγορασμενο πριν 3 μηνες χωρις καμμια επεμβαση) με οδηγο αυτην Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)? αλλα εκανα ενα μεγαλο λαθος αφου δεν εφαρμοσα αυτην που επρεπε xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.15 αλλα αυτην miui_HMNote3ProGlobal_6.12.15_…

• sos βοηθεια

Μήνυμα

το τηλ μου (redmi note3 pro 3/32) δεν ανοιγει με τιποτα, μετα απο μαλλον λαθος προσπαθεια αναβαθμισης που εκανα. διαβαζοντας στο site προσπαθησα να φλασαρω απο την αρχη χωρις επιτυχια. παρακαλω την βοηθεια σας, ευχαριστω

• sinbad

sinbad - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool αυτο για μενα !!!