Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 136.

• Πρόβλημα με το touchscreen!

savchr - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

(Hidden Content) 1 Καλησπέρα παιδιά πέρασα καινούρια οθόνη σε ένα redmi 3s. Η οθόνη δουλεύει κανονικά αλλά δεν ανταποκρίνεται το touch. Χρησιμοποιώντας otg και ποντίκι. Μπήκα στο cit menu και στο view device είδα αυτό..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/61058/ Αν δεν κάνω λάθος το TP είναι touch panel? Γνωρίζει κάποιος κανένα τρόπο να το κάνω να δουλέψει; --------

• Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Όλος ο κόσμος να έχει υγεία και δύναμη!! Εεε και λίγο τύχη...!!

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Καλώς παιδιά ευχαριστώ. Θα στείλω ένα μήνυμα στον @GR_Macedon αν γνωρίζει.. Τελικά παιδιά διαβάζοντας τα reviews από άλλους αγοραστές από το εν λόγο κατάστημα διαπίστωσα ότι και άλλοι καταναλωτές είχαν το ίδιο πρόβλημα. Έστειλα στον seller μήνυμα με ψιλό έγραψε και άνοιξα dispute. Ακόμα δεν έχει ανταποκριθεί και σε μια μέρα είναι η λήξη της προθεσμίας του. Σε αυτήν την περίπτωση μου επιστρέφετε το ποσό που ζήτησα αυτόματα!

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

λοιπον η εγκατασταση ολοκληρωθηκε επιτυχως,αλλα στο reboot παλι ειναι κολλημενο στο MI! Εβγαλα ακρη παιδια.παιζει καποιο θεμα συμβατοτητας με τον driver απο το touch της καινουριας οθονης!οταν δεν εχω συνδεδεμενο το φισακι του touch το κινητο φορτιζει κανονικα,το πατησα να ανοιξει και τωρα περιμενω να φορτωσει.δειχνει κανονικα τις 3 τελιτσες οτι κανει loading ειναι και η πρωτη εκινηση μετα το flash της fastboot rom.Το μετα θα σας το πω αργοτερα... ...Kαι λεω με την φισα κουμπομενη κολαει! με βγα…

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Λεει οτι ειναι ξεκλειδωτος.Τα υπολοιπα θα φανουν!!

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Αυτο θα κανω τοτε.Σε ευχαρηστω πολυ και παλι!

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Μαλιστα τωρα το βρηκα,πολυτιμη η βοηθεια σου σε ευχαρηστω!Εσυ τι προτινεις καλυτερα;φαστβοοτ ρομ ή κατ ευθειαν xtrv;

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Στο link που μου εστειλες δεν υπαρχει κατι.Θα ψαξω στο rom corner για καμια παλιοτερη xtrv

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Τι εννοεις αρχεια;ειχε μεσα καποιες φωτο και καποια προγραμματα εγκατεστημενα.εψαξα για oficial fastboot rom απο xiaomi αλλα βρηκα μια μονο που ελεγε για mi4 δεν ξερω αν κανει για αυτο (το mi4c) ή αν για το mi4s.αν του βαλω το twrp σε ποια εκδοση λες να παω; 3.2.x.x ή παλιοτερη π.χ. 3.0.x.x;

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

λοιπον το συνδεσα στο pc και στο adb το βλεπει κανονικα μπορει να το ειχα ενεργοποιησει εγω καλου κακου.εδωσα εντολη για reboot αλλα κλασικα κολαει στο MI δεν ξερω καθολου τι rom ειχε πανω 99% εχει αυτην με την οποια το αγωρασε αλλα δεν ξερω τι μπορει να εχει πανω.Απ"οτι καταλαβα το κινητο ειναι αρκετα παλιο αλλα μου ειπε οτι στον μηνα πανω που το ειχε παρει εσπασε η οθονη και το αφησε στην ακρη(λογο touch) μεχρι που ακουσε για μενα και μου το εδωσε τσεκαρα τον bootloader και φαινεται ξεκλειδωτο…

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Σε fastboot καταφερα να το βαλω σε recovery οχι.Αλλα δεν εχω πειραξει τιποτα επομενως δεν θα εχει ενεργοποιημενος ο εντοπισμος σφαλματων για να κανω κατι με adb

• Αναβάθμιση mi4c

savchr - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Καλησπερα στην παρεα και καλη χρονια.Εχω στα χερια μου ενα mi4c ενος φιλου,μου το εδωσε για να αλλαξω την οθονη που ηταν σπασμενη.την τελευταια φορα που το επιασα στα χερια μου δουλευε κανονικα ανοιγε η οθονη απλα δεν δουλευε το touch.Με χρηση otg και με ποντικι το επεξεργαστικα λιγο και ολα φαινονταν καλα.οταν ηρθε η καινουρια οθονη την περασα κανονικα ολα πηγαν καλα(εχω αλλαξη αρκετες και καπως ετσι βρηκα τον μπελα μου γιατι ολοι μου φερνουν τα κινητα τους για αλλαγη)μετα την τοποθετηση το κιν…

• Σε ευχαρηστω πολυ για την απαντηση σου κατ'αρχας! Επειδη εγω οσα xiaomi περασαν απο τα χερια μου ολα ηταν με snapdragon παιζει κανενας οδηγος ;

• κΚαλησπερα παιδια ,εχω στα χερια μου το παραπανω τηλεφωνο ενος φιλου.το παιδι εχει σοβαρο προβλημα με την μπαταρια του.Πριν μια εβδομαδα αλλαξαμε μπαταρια αλλα παλι την καταναλωνει αρκετα γρηγορα.ετσι σκεφτικα να του περασω την τελευταια fastboot rom που θα βρω μπας και στρωσει.Το τηλεφωνο αγοραστηκε απο Ελλαδα και ειναι με κλειδομενο τον bootloader.μπορω να περασω κατ ευθειαν την rom ή ειναι απαραιτητο να ξεκλειδωσει;

• Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά έχω το mido και τρέχον την 8.8.30. Χθες ξαφνικά έφαγε ένα κόλλημα το κινητό δεν δούλευαν τα πλήκτρα αφής κάτω. Μέρα από reset επανήλθαν αλλά σκέφτηκα να κάνω swipe από το twrp μπας και βοηθήσει να μην ξανακολησει. Εκεί ακριβώς κατάλαβα ότι το κινητό δεν είναι μπαίνει σε recovery. Ούτε από την οθόνη απενεργοποιησης ούτε με τον συνδυασμό πλήκτρων. Όταν το κάνω βγαίνει το σήμα της εταιρείας mi και μετά από λίγο το κινητό σβήνει, ή να μάλλον φαίνεται σβηστό αλλά όταν πατ…

• Καλή τύχη σε όλους, καλό καλοκαίρι να έχουμε και καλούς δρόμους, να γυρίσουμε όλοι σπίτια μας!!

• @gaiosgf σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν είναι αυτό.. Μάλλον είναι λάθος της rom.

• Οπότε να κάνω τον κόπο και να ξαναπεράσω την rom που μου έστειλες;

• Ναι, κανονικά. Αλλά όπως ανέφερα την έχω περάσει ήδη την ρομ οπότε δεν κάνω κάτι έτσι;