Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 136.
-
Νίκο την 8.2.1 φοράς. Από την 8.1.25 σου άρχισε το πρόβλημα..
-
Οκ φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα παιδιά, δεν δουλεύει το link για το Mido. Σε όποια από τις δύο πατήσω xtrv-aroma βγάζει το 404 not found. Μπορούμε να το δούμε παρακαλώ;
-
Καλή τύχη σε όλους. Επίσης ευχαριστούμε πολύ το citismarket για το δώρο που κάνει!!
-
Γειά σου @demakhs πάλι βοηθάς κόσμο βλέπω.... Και δεν έβαλες και την ΠΑΟΚΑΡΑ στις ομάδες... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
xiaomi mi5 βοηθεια
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕξαρτάται τι θέλεις, αν θέλεις να ενημερώνεται συνεχώς θα βάλεις developer και κάθε εβδομάδα θα έχεις ενημέρωση. Αν θες να βάλεις μια και να την αφήσεις χωρίς να ασχολείσαι με αναβαθμίσεις βάλε την τελευταία stable. Τελείωσε πρώτα με την official dev να δούμε σε τι φάση θα είναι ο bootloader και μετά εδώ είναι όλοι.. ( @makisfz σορυ που έγραψα τα ίδια μετά από σένα αλλά όταν ξεκίνησα να γράφω το μήνυμα σου δεν φαινόταν στο tapatalk) Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
xiaomi mi5 βοηθεια
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν έχει γίνει με τον σωστό τρόπο υπάρχει περίπτωση να μην κλειδώσει. Οπότε μόλις κάνεις την εγκατάσταση με τον τρόπο που είπε ο φίλος @makisfz παραπάνω ξαναδες σε τι κατάσταση είναι ο bootloader. Αν είναι ξεκλειδωτος ακόμα προχώρα σε εγκατάσταση twrp και καπάκι την ελληνική Rom. Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
xiaomi mi5 βοηθεια
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτός που σου το πούλησε δεν ξέρει; αν δεν είναι σωστά ξεκλειδωμενο μπορεί να έχεις πρόβλημα με το flashαρισμα της ελληνικής.. . Το έχω πάθει γι αυτό σου το λέω.. Αν δεν μπορείς να μάθεις πως ξεκλείδωσε τότε καλό είναι πρώτα να περάσεις μια official Rom με fastboot. Και μετά να συνεχίσεις.. Αν αυτά που σου λέω σου ακούγονται κάπως κινέζικα υπάρχει ένας πλήρης οδηγός με το τι κάνουμε μόλις πάρουμε ένα xiaomi στα χέρια μας... Θα σου στείλω το link. Τώρα για τα οφέλη της ελληνικής Rom. Εκτός του ότ…
-
xiaomi mi5 βοηθεια
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα κι από μένα.. Καλό θα ήταν να μάθεις αν ξεκλείδωσε ο bootloader με official τρόπο... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Makisfz και demakhs αυτά έχουν γίνει! Θα δω και τον άλλο τρόπο που λέει ο φίλος lallas gr.. Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Οκ. Λοιπόν σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!! Και ειδικά εσένα demakhs. Μπορείτε τώρα να μου πείτε γιατί ενώ το τηλέφωνο δουλεύει άψογα δεν το βλέπει ο υπολογιστής ώστε να πέρασω αρχεία; Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Καλό βράδυ Τάκη και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!! Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Γεια σου ρε Τακη αρχοντα....
-
Είμαι σε αναμονή φορτώνει την ελληνική... Κανονίστε μάγκες... Να το κολλήσω μπορούσα και μόνος μου... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Όχι Τάκη κάτσε... Άμα περάσω την ελληνική και brickαρι να μου δώσεις την διεύθυνση σου να στο στείλω... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Ωραία και όταν λες Τάκη να κάνω όλα τα wipes ποια ακριβώς εννοείς; Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Άκου που σου λέω... Στάλθηκε από το redmi 1s μου! πασο...τωρα μπηκε!!
-
Χειροκίνητα δεν μπαίνει... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Λοιπόν έδωσα την εντολή fastboot flash recovery... Έγραψε Οκ αλλά δεν μπαίνει σε recovery.. Μετά δοκίμασα την εντολή fastboot boot recovery. img Και άνοιξε σε twrp. Έτσι μπορώ να περάσω την ελληνική; Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Άργησες... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!