Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 136.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Αντε να δούμε... Επανέρχομαι... Φάτε τίποτα εσείς... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Να το ονομάσω recovery το ρίχνω στον φάκελο Adb και δίνω εντολή install recovery image? Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Μέσω fastboot το περνάω φαντάζομαι έτσι; Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Παράθεση από stamatisv: “Εννοείς αυτό το post: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. ; ” Ναι αυτο εννοουσα.. Παράθεση από takisfrag: “Εδώ είσαι : cofface_recovery_redmi4A_test.img | by cofface for Xiaomi Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τι ειναι αυτο? δεν παιζει twrp?
-
Δεν μου λέτε ρε παιδιά στην λίστα με τις recovery δεν υπάρχει έκδοση για το 4A. Θα το βρω μέσα στην ελληνική Rom όπως διάβασα κάπου; Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Πλάκα κάνω βέβαια... Θα δοκιμάσω ελπίζω να μην έχω καμία έκπληξη... Α και κάτι άλλο, έτσι όπως είναι το κινητό δεν μπαίνει σε recovery. Βγάζει την γνωστή εικόνα που δείχνει να συνδέσω τον φορτιστή Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Σίγουρα; το κρίμα στο λαιμό σας.... Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Καλησπέρα παιδιά ήρθε στα χέρια μου ένα redmi 4A. Αγοράστηκε δεν ξέρω από που αλλά ήρθε με ξεκλείδωτο τον bootloader. Εγώ πέρασα με MI flash μια official china developer, με σκοπό να ξεκλειδώσω επίσημα τον bootloader και στην συνέχεια να περάσω ελληνική Rom. Το θέμα είναι ότι δεν κλείδωσε ο bootloader. Τι κάνω τώρα; Στάλθηκε από το redmi 1s μου!
-
Miui on Asus x550 γίνεται;
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈγινε φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ.. Και καλή χρονιά!! Στάλθηκε από redmi 1s μου!
-
Miui on Asus x550 γίνεται;
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα μας. Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες, ένα φιλαράκι πήρε πρόσφατα ένα Asus x550. Και αναρωτιέται αν μπορεί να περάσει κάποια Miui Rom επάνω. Το εν λόγω κινητό φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με το redmi 3s αν αυτό βοηθά σε κάτι.. Στάλθηκε από redmi 1s μου!
-
Οκ,ευχαρηστω πολυ!
-
iAmLiakos οταν λες διαγραφη ιστορικου google τι εννοεις?διαγραφη ιστορικου(περιηγησης) απο το chrome?η κατι αλλο?
-
Καλησπέρα κι από μένα πέρασα στο redmi 1s την 6.12.15 και όπως και στην προηγούμενη η μπαταρία εξαφανίζεται. Το κλειδώνω το κινητό ας πούμε με 95 % και μετά από 15 λεπτά το ανοίγω και έχει πέσει στο 86%.Στην χρήση μπαταρίας το δείχνει μεγάλη κατανάλωση σε Υπηρεσίες Google. Έχει επίσης τύχει να δω 40%κατανάλωση στην παράμετρο κινητό σε αδράνεια. Επίσης έχω προσέξει ότι το κινητό ζεσταίνεται, όχι υπερβολικά αλλά ανεβάζει θερμοκρασία. Ακόμα και όταν είναι σε αδράνεια είναι αρκετά ζεστό. Αυτά κατα τ…
-
Προοβλημα με media player
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδες,εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω το εξης προβλημα εκει που ακουω μουσικη απο το player κανει παγωματα ο ηχος.Στο player φαινεται να τρεχει το τραγουδι αλλα ηχος γιοκ! οταν συμβαινει αυτο κολαει γενικα ο ηχος δεν παιζει ουτε ραδιο,ουτε βιντεο και αν πατησω το vol- και vol+ δεν κανει τιποτα κολαει.εχω δοκιμασει πολλους player και εχω δοκιμασει η πηγη να ειναι ειτε απο external sd ειτε απο την εσωτερικη.Οταν παλι ακουω ραδιο δεν κολαει ποτε .εχω το redmi 1s και φοραω την τελευταια…
-
redmi 2td update miui 8
Μήνυμακαλησπερα στην παρεα,εχω το redmi 2 td 2G περασμενη την 6.3.3 το προβλημα ειναι οτι μετα απο αυτην δεν μπορω να περασω αλλη rom. μπορει καποιος να με βοηθησει πως να περασω σε lolipop 5.1? γιατι νομιζω εκει ειναι το προβλημα μου.εψαξα λιγο στο forum αλλα πιο πολυ μπερδευτικα παρα βοηθεια πηρα..
-
Θα το ήθελα Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Πρόβλημα με την εφαρμογή album
savchr - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα1. Τροποποίησηforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…01381e9f916b805f1de50f3edΚαλησπέρα παιδιά από την 6.3.10 και μετά έχω το ίδιο πρόβλημα με την εφαρμογή album. Έχω κάποιους φακέλους με φώτο και μου τους εμφανίζει 10 φορές τον καθένα. Μια φορά με το όνομα του και από κάτω με το όνομα του και έναν αριθμό όλοι οι φάκελοι έχουν μέσα τις ίδιες φώτο, δεν είναι δηλαδή ότι τις χωρίζει με κάποιο κριτήριο. Αν σβήσω τους φακέλους που δημιουργεί από μόνο του μου σβήνει και τον αρχικό φάκελο και χάνω τις φώτο. Σα…
-
Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 6.3.10 και στο album εκτός από τα αγγλικά μου βγάζει τους φακέλους πολλές φορές τον κάθε καθένα με το όνομα του και έναν αριθμ δίπλα έχω το redmi 1s