Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 136.
-
mi manager
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαOK φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ..
-
mi manager
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα μας,αν μπορω να εχω μια βοηθεια παρακαλω.προσπαθω να σθνδεθω με το mi manager και δεν μπορω ενω παλαιωτερα μπορουσα κανονικα. εχω την τελευταια developer 6.1.29 υπαρχει καποιο προβλεμα με την rom η κανω κατι λαθος;το usb debuging το εχω ενεργο αν εχει καποια σχεση!
-
redmi 2 20140813 ερωτηση..
Μήνυμαλοιπόν το πρόβλημα λύθηκε.. Όπως σου είπα με την τελευταία rom μου έβγαλε πάλι το ίδιο σφάλμα, δοκίμασα την προτελευταία και την πέρασε κανονικά! Δεν ξέρω γιατί, η μόνη διαφορά ήταν η τοποθεσία. Την προτελευταία την είχα στον φάκελο όπου κατέβηκε download στην sd(εσωτερική) ενώ την τελευταία την είχα χύμα στην sd(εσωτερική) κατά τα άλλα γίνανε όλα με τον ίδιο τρόπο! Anyway όλα καλά., σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
-
Μήνυμακατ αρχας σε ευχαρηστω για την αμεση απαντηση σου.τωρα εβαλα την recovery αλλα στο φλασαρισμα της rom μου βγαζει παλι error signature verificatio failed..
-
Μήνυμακαλησπερα παιδια,εχθες πηρε στα χερια του ο αδερφος μου το redmi 2 20140813 2gb.Εχει περασμενη την miui16.2.4.0(khjcnbk)stable και την mirecovery προσπαθησα να του περασω την τελευταια Ελληνικη rom και την twpr αλλα δεν τα καταφερα στην mi recovery και στα 2 αρχεια μου βγαζει signature verification failed. μπορει καποιος να με βοηθησει; εγω εχω το redmi 1s και πανω κατω εχω μια εμπειρια στην miui αλλα επειδη χθες το πηρε το παιδι μη του το χαλασω.. ευχαρηστω πολυ!!
-
Αγορα κινητου απο εξωτερικο!
savchr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαφίλε μου μπορείς να μου πεις πως φορτωνουμε χρήματα στο balance? Άκυρο το είδα στο πρώτο post!!
-
Αγορα κινητου απο εξωτερικο!
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρεα μας,παιδια θελω να αγορασω για τον αδερφο μου ενα xiaomi redmi 2s το βρηκα και στο ebay και στο ali και σε 2 sites αλλα εχω προβλημα με την πληρωμη!εχω μια χρεωστικη καρτα.Γνωριζεται τι παιζει με τα capital controls και αν υπαρχει καποιος τροπος -παραθυρακι να κανω αγορα απο εξω;καθε απαντηση -βοηθεια δεκτη!σας ευχαρηστω πολυ !!
-
Απορίες για το Theme editor tool.
savchr - - Themes Store
ΜήνυμαΦίλε μου πολύτιμη η βοήθεια σου, σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω τώρα κιόλας.. Να σαι καλά!!
-
Απορίες για το Theme editor tool.
savchr - - Themes Store
ΜήνυμαΓια σας φίλοι μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε να μου πείτε. Έχω εγκαταστήσει το Theme editor στο pc μου και θέλω κάποια θέματα που έχω να τα ψιλό αλλάξω. Πως μπορώ να φορτώσω τα υπάρχοντα θέματα στο Theme editor; επίσης γνωρίζετε που αποθηκεύονται τα θέματα στο κινητό μας; αυτά που κατεβάζουμε από την εφαρμογή θέματα του κινητού;
-
Κινέζικο tablet.. Βοήθεια
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΡε παιδιά κατάφερα να το συνδέσω σε ένα πρόγραμμα που περνάει rom και έχω κάποια στοιχεία παραπάνω θα σας παραθέσω την εικόνα μήπως μπορέσει κάνεις να μου προτείνει κάποια συμβατή rom.. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός..
-
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌχι φίλε μου αυτό ψάχνω,φοβάμαι μη κατεβάσω καμία λάθος rom και κάνω ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.. Αν και η αλήθεια είναι ότι ο φίλος το έχει ψιλοξεγράψει το tablet δεν πιστεύει ότι θα φτιαχτεί..
-
savchr - - Ο καφενές μας
Μήνυμαλοιπόν παιδιά, μετά από τρεις μέρες ακόμα δεν βρήκα κάτι δεν έβγαλα άκρη, πριν του το πάω πίσω θα σας ανεβάσω μια φωτογραφία από την recovery να δείτε τι γράφει μπας και μου ανοίξετε τα μάτια και βρω κατι
-
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαOK φίλε μου, θα αρχίσω από εκεί σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια..
-
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠριν ρωτήσω εδώ έψαξα αρκετά άλλα δεν βρήκα τίποτα,δεν έβγαλα άκρη!
-
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχει την επιλογή που λες, το δοκίμασα αλλά τίποτα. Από που την κατεβάζω; οποία βρω να βάλω;
-
savchr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά, θα ήθελα την βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι.. Έχω στα χέρια μου ένα κινέζικο tablet μάρκας aoson m1016. Ο φίλος που το έχει πήγε να κάνει factory reset και από τότε δεν ανοίγει δεν κάτι τίποτα, βγάζει το logo της aoson και μετά κάτι μηνύματα στα κινέζικα. Εγώ κατάφερα να μπω στο recovery αλλά τώρα δεν ξέρω ποια rom να επιλέξω και που θα βρω rom γι αυτό το tablet. Ότι αναζήτηση έχω κάνει στο Internet με την μάρκα και το μοντέλο του μόνο σε site για αγορά το βρήκα. Από developers τ…
-
Καλησπέρα παιδιά, σβήνω εικόνες μέσα από το άλμπουμ και στην επόμενη ενεργοποίηση του τηλεφώνου επανέρχονται. Επίσης έχω ένα App file hide στην ενεργοποίηση του κινητού τα αρχεία φαίνονται κανονικά μέχρι να τρέξω το file hide. Όταν το ανοίξω και το ξανακλεισω κρύβονται, αλλά αν τρέξω τον καθαρισμό μνήμης από το security πάλι εμφανίζονται και πρέπει να ξανατρεξω το πρόγραμμα..