Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.

• Xiaomi Redmi Note 7

ggtaxo - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Αντιμετωπιζω ακομα μια φορα (χαχαχ) προβλημα με το gps. Ειμαι με την τελευταια greek dev (20.3.12). Για να κλειδωσει κανω αιτηση. Σε κλειστο χωρο ουτε για πλακα. Οπως ειναι περναω απο επανω την αντιστοιχη eu εκδοση, μονο με τα κλασικα wipe. Κλειδωνει σφαιρα ακομα και μεσα στο σπιτι. Η rom ομως κατεβαζει τον αγλεορα σε μπαταρια και η θερμοκρασια μπαταριας ειναι τουλαχιστον +2 βαθμους επανω. Επιστρεφω οπως ειμαι στην greek. Μπαταρια, θερομοκρασια νορμαλ. Κλειδωμα gps περιμενω…

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

ggtaxo - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αυτό το πρόβλημα το διαπίστωσες βλέποντας το βίντεο στο κινητό ή βστιν υπολογιστή σου; ” Και στα δύο. Στην αρχή έβαλα να τα δω στον υπολογιστή και μετά το τσέκαρα και στο τηλέφωνο. Μέχρι στιγμής το έχω παρατηρήσει μόνο σε αυτά τα βίντεο. Επίσης, ένα άλλο θέμα που είχε από την αρχή, όμως, είναι πως όταν τραβάει βίντεο σε 1080p και 60fps η εικόνα πιξελιάζει όταν έχει έντονη κίνηση. Όμως σε 1080p και 30fps αυτό δε συμβαίνει ποτέ... Περίεργο δεν είναι;

• Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)

ggtaxo - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, Εγώ αντιμετωπίζω εδώ και λίγες μέρες το εξής πρόβλημα: Τράβηξα κάποια βίντεο μεγάλης διάρκειας (7 και 10 λεπτών) και από ένα σημείο και μετά δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος και η εικόνα... Παλιότερα δεν το είχα ποτέ αυτό το θέμα. Είμαι με την επίσημη global και γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά. Ίσως μια μικρή καθυστέρηση όταν πατάς το κόκκινο κουμπάκι, για να ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο, αλλά τίποτα άλλο. Σε άλλα βίντεο π.χ. διάρκεια…

• Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από ggtaxo: “Καλησπέρα παιδιά. Για την Global_V10.2.1.0.MHOMIXM ξέρουμε αν είναι εντάξει; Την έχει περάσει κανένας να μας πει (τυχόν θέματα/παραξενιές); Αυτή τη στιγμή είναι με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_arΩma_8.7.3. Δεν έχει κάποιο θέμα, πλην του γνωστού προβλήματος με τον αισθητήρα εγγύτητας Sensortek. Επειδή είναι της συζύγου το RN3 αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει σταθερά και να μην στραγγίζει η μπαταρία. Εν τέλει, δηλαδή, αν αξίζει να …

• Καλησπέρα παιδιά. Για την Global_V10.2.1.0.MHOMIXM ξέρουμε αν είναι εντάξει; Την έχει περάσει κανένας να μας πει (τυχόν θέματα/παραξενιές); Αυτή τη στιγμή είναι με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_arΩma_8.7.3. Δεν έχει κάποιο θέμα, πλην του γνωστού προβλήματος με τον αισθητήρα εγγύτητας Sensortek. Επειδή είναι της συζύγου το RN3 αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει σταθερά και να μην στραγγίζει η μπαταρία. Εν τέλει, δηλαδή, αν αξίζει να μπω στη διαδικασία να περάσω την 10.2.1.0. Ε…

• Παράθεση από panospat88: “Δεν υπάρχει στο link πλέον αν μπορείς στείλε ένα που να δουλέψει Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν και με 3 μήνες καθυστέρηση, γιατί τώρα είδα την ανάρτηση, ο σύνδεσμος δουλεύει. Αν όχι δες και εδώ: spigen.com/products/xiaomi-mi-8-lite-case-rugged-armor

• Παράθεση από panospat88: “Παιδιά καλησπέρα σε όλους , έχει κανένας να προτείνει καλή θήκη όχι wallet σαν της σιλικόνης που έχει μέσα αλλά πιο γερή που να προστατεύει κ την κάμερα που εξέχει .. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα παιδιά. Εγώ έχω αυτήν: skroutz.gr/s/16845001/Spigen-R…keyphrase=spigen+mi8+lite Είναι ό,τι καλύτερο πιστεύω. Ναι μεν είναι κάπως ογκώδης και κάνει το τηλέφωνο να φαίνεται μεγαλύτερο σε σχέση με την θήκη που δίνει μαζί η Xiaomi, αλλά από προσ…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

ggtaxo - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα! Πέρασα σε Mi 8 Lite (Platina) την TWRP 3.2.3-2_Miui_Hellas, για να περάσω το magisk και να γίνει root το τηλέφωνο. Όμως κάθε φορά που μπαίνω μου ζητάει κωδικό και ή θα πρέπει να κάνω φορματ αν θέλω να τρέξω την εγκατάσταση ή απλά να μην την κάνω... Δοκίμασα 2-3 φορές, έκανα format data, reboot σε recovery, έριξα και το magisk 18.1, αλλά όταν μπαίνω και βάζω το magisk manager μου λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο... Παίζει ρόλο το γεγονός ότι είμαι με την Global stable 10.3.1 (PDTMIXM);…

• Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Θέλεις custom recovery και θέλει ξεκλειδωτο bootloader. ” Ναι, δυστυχώς. Και εγώ αυτό ξέρω, αλλά ήλπιζα μήπως... Υπομονή λοιπόν.

• Παράθεση από papaflessas: “εμενα παντως στο xiaomi redmi note 3 kenzo που πειραματιστικα προχθές με το που το έβαλα επάνω το ξεκλείδωσε και μετα εβαλα την ρομ απο το φορουμ χωρις καμια καθυστέρηση ” Και εγώ που πήρα πριν από μερικούς μήνες ένα kenzo το ξεκλείδωσε με τη μία. Ίσως λόγω παλαιότητας της συσκευής; Δεν ξέρω... Προχθές που έβαλα να ξεκλειδώσει το Mi 8 lite, με τον ίδιο λογαριασμό, μου έβγαλε το κλασσικό (360 ώρες). Τραγικό, αλλά τι να κάνουμε. Δυο βδομάδες υπομονή. Να ρωτήσω και κάτι ά…

• Παράθεση από pechr: “Έτρεξα από περιέργεια κι εγώ το antutu. 44000 έβγαλε. έχουμε χάσει 20-30% συνολική απόδοση. Άσχημα τα πράγματα... Λατρεύω το miui για αυτό και σε άλλα κινητα, όχι xiaomi έχω βάλει miui. Αλλά η Xiaomi έχει κάνει μεγάλο φάουλ εδω. Αν νομίζουν ότι έτσι θα μας αναγκάσουν να αγοράζουμε καινούργια κινητά από την ίδια μάλλον είναι γελασμενη. Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιησει ότι για να αγοράσει κάποιος ίδιο brand θα πρέπει να έχει μείνει ευχαριστημένος. Στην προκειμένη περίπτωση πρ…

• Χρόνια πολλά παίδες! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πριν 2 εβδομάδες περίπου, ενώ ήμουν με την 9.2.3 και όλα κυλούσαν καλά ξαφνικά το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στο mi logo (δεν έδειχνε το XTRV του MIUI.gr που θα έπρεπε). Λέω, οκ, κάπου θα στράβωσε η εγκατάσταση. Κάνω ΟΛΑ τα wipes και ρίχνω την 9.5.4. Τη στήνω ωραία και καλά, περνάω εφαρμογές (δούλευαν και οι γκουκλοεφαρμογές παραδόξως) και έλεγα επιτέλους έστρωσε. Αμ δε... Πριν από λίγο στο ξαφνικό πάλι τα ίδια. Επανεκκίνηση και κο…

• Παράθεση από NasDriver: “Διεύθυνση που βρίσκεται το παράθυρο ? Μια χαρά συσκευή είναι, ειδικά για κάναν μεγάλο ή κάνα μικρό για πρώτο του κινητό ” Μωρέ αν λυθεί το θέμα με τις επανεκκινήσεις και τα σβησίματα άψογη είναι και με καλύπτει πλήρως. Δεν έχω σκοπό να την αλλάξω αν δεν χαλάσει. Αλλά αν είναι να σβήνει στο άκυρο ή να βάλω ξανά την παλιά μπαταρία που αδειάζει σε 3 ώρες τι να το κάνω;

• Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από ggtaxo: “Είμαι στο τσακ από το να το πετάξω στο τζάκι... ” μην το κάνεις οι αναθυμιάσεις είναι καρκινογόνες !!!!!!!!! ” Χεχε! Προφανώς και δεν κυριολεκτώ. Αλλά ένα σουτ από το παράθυρο δεν είναι και τόσο απίθανο...

• Παράθεση από pechr: “@ggtaxo στην θέση sim 2 έχεις vodafone κάρτα η κάποια κάρτα που χρησιμοποιεί της κεραίες της vodafone; ” Στην θέση 1 έχω vodafone cu και στην 2 what's up. Βέβαια, δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και δεν έχει να κάνει με τον πάροχο. Όταν αφήνω μόνο μία κάρτα μέσα, άσχετα σε ποια θέση δεν σβήνει. Επίσης αν το φορτίσω σταματάει να το κάνει. Είμαι στο τσακ από το να το πετάξω στο τζάκι...

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ggtaxo: “Παράθεση από chrdes: “@ggtaxo δεν είχα κάποιο πρόβλημα και ήμουν ευχαριστημένος, μέχρι αρχές Νοεμβρίου που κάτι στράβωσε με τις ενημερώσεις της google, αλλά αυτό φαίνεται να αφορά διάφορες ρομ και όχι μόνο την 9.6.3 official. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Θέμα με το playstore είχα και εγώ με την 9.2.3. Επί 3 μέρες, όποτε πήγαινα να το φορτώσω μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Τελικά κατέβασα την έκδοση 12.3.30 και από τότε σταμάτησε όλο αυτ…

• Παράθεση από chrdes: “@ggtaxo δεν είχα κάποιο πρόβλημα και ήμουν ευχαριστημένος, μέχρι αρχές Νοεμβρίου που κάτι στράβωσε με τις ενημερώσεις της google, αλλά αυτό φαίνεται να αφορά διάφορες ρομ και όχι μόνο την 9.6.3 official. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Θέμα με το playstore είχα και εγώ με την 9.2.3. Επί 3 μέρες, όποτε πήγαινα να το φορτώσω μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Τελικά κατέβασα την έκδοση 12.3.30 και από τότε σταμάτησε όλο αυτό.

• Παράθεση από amavroudis: “Για την xtrv aroma και τις διαφορές με την official rom δες εδώ: [XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. Και της xtrv εδώ: Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom ” Σ' ευχαριστώ πολύ!

• Παράθεση από chrdes: “@kinezakias ηρέμησε και πάρτο από την αρχή. Συνδέσε το κινητό σε pc και φλασαρισέ ξανά το twrp με το κινητό σε fastboot. Από fastboot μπορείς να φλασάρεις και fastboot rom αλλά θα χάσεις τα πάντα. Αν πατήσεις powerbutton και volume down πάλι σε fastboot σε πάει; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 ” Καλησπέρα φίλε μου. Βλέπω ότι έχεις βάλει την 9.6.3 stable. Ευχαριστημένος; Έχεις εντοπίσει κάποιο πρόβλημα/bug; Και κάτι άλλο, σε σχέση με arΩma τι διαφορές έχουν σ…

• Παράθεση από georgee: “Παράθεση από ggtaxo: “Παράθεση από georgee: “Παράθεση από ggtaxo: “ ” Δυστυχώς και εγώ όσα εχω δοκιμάσει πάλι ή κλεινει μονο του ή στο 100% αρχιζει τις επανεκκινήσεις.Και σε σημείο που τώρα πια δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.Πιστευω οτι οποια μπαταρια και να βαλουμε παλι το ιδιο θα ειναι. ” Άρα λοιπόν θέμα μπαταρίας; Τότε την βάψαμε. Εσύ με ποια ROM είσαι; ” Εχω την MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5| Σταθερή 9.5.4.0(LHMMIFA) Η δικιά του γνήσια μπαταριά εχει φουσκώσει τόσο πολύ που…