Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-65 από 65.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ggtaxo: “Καλησπέρα. Πέρασα και εγώ από την multi στην 3.17 αλλά δεν είμαι root. Πήγα στην ασφάλεια-->Δικαιώματα και ενεργοποίησα τα δικαιώματα root αλλά όταν πάω να τρέξω mobile uncle tools και link2sd μου λέει unroot. Τι μου διαφεύγει;” Στο προφίλ σου αναφέρεις πως έχεις την Hongmi 1 συσκευή...Όμως δεν έχει βγει καμμία GTV-3.17 για το Hongmi 1.Πρόβλημα με το ROΟΤ έχει η ROM για το ΝΟΤΕ, και υπάρχει fix που το κάνουμε Flash αμμέσως μετά... => Root_fix_Note.zi…

• Καλησπέρα. Πέρασα και εγώ από την multi στην 3.17 αλλά δεν είμαι root. Πήγα στην ασφάλεια-->Δικαιώματα και ενεργοποίησα τα δικαιώματα root αλλά όταν πάω να τρέξω mobile uncle tools και link2sd μου λέει unroot. Τι μου διαφεύγει;

• Καλημέρα παιδιά και από εμένα. Μου ήρθε προχθές το ΝΟΤΕ και μπορώ να πω ότι σε σύγκριση με το Hongmi (πέρα από το μέγεθος της οθόνης) πετάει. Όμως μου παρουσιάζει τα εξής προβλήματα: Το πρώτο είναι ότι το auto rotation σταματάει που και που να δουλεύει και για να επανέλθει πρέπει να κάνεις recalibration την πυξίδα. Το κακό είναι ότι μέσα σε μια μέρα μου το έκανε 2-3 φορές, αλλά ΟΚ δεν είναι και τόσο τρομερό. Το δεύτερο είναι και το πιο ενοχλητικό. Πραγματικά ενοχλητικό όμως! Όταν παίζω κάποιο πα…

• Αυτά είναι! Άντε να έρθουν τα Xiaomi!

• Πρόβλημα με το GPS

ggtaxo - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούριος στο φόρουμ. Σήμερα το πρωί παρέλαβα και εγώ το ρυζάκι μου. Ήρθε με την multilanguage v4 και το αναβάθμισα στην v5 και είμαι και ρουτ. Ενώ σε όλα τα υπόλοιπα η συσκευή είναι θαυμάσια (πόσο μάλλον για τα λεφτά της) το gps δε λέει να δουλέψει με ΤΙΠΟΤΑ. ακολούθησα τις οδηγίες εδώ: youtube.com/watch?v=M8uEHi99caA. Τζίφος. Δοκίμασα με το fastergps δήλωσα κανονικά Ελλάδα αλλά πάλι τίποτα. Όχι μόνο δεν κλειδώνει αλλά ούτε καν βλέπει τους δορυφόρους. Στο ραντάρ του gps…