Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 766.
-
Antutu score από τα xiaomi
nickkon - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜετά το ΚΕΝΖΟ και αφού χάρηκα για πολύ λίγο διάστημα το θηριάκι το nexus 6 (μου το εκλεψαν ) επιστροφή στην xiaomi με το scorpio αλλα με RR (nugat 7.1.2) πάνω. Είδα πως ανεβάζατε σκορ με νέο antutu και έκανα μια δοκιμή.. not bad!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47735/
-
Σε ευχαριστώ και πάλι. Τους ρώτησα στο μεταξύ αν παραγγείλω με priority line ποιον courier χρησιμοποιούν και συγκεκριμένα αν χρησιμοποιούν DPD που από όσα έχω καταλάβει είναι ο ενδεδειγμένος κουριερ για αποφυγή τελωνείου. Η απάντηση ήταν οτι στο priority line εχουν διάφορους κουριερ και οχι αποκλειστικά DPD και να κάνω παραγγελία για να δουν τότε ποιος κουριερ θα χρησιμοποιηθεί... Δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη αυτή η απάντηση Εχω χαλαστεί που δεν το στέλνει το banggood με priority ώστε να έχω…
-
φτου ρε γαμώτο ... έχω που χαζεύω το πιο πρόσφατο μοντέλο του mi notebook air 13.3 κάθε φορά που το βγάζει το gearbest flash sale apo HK σε τιμή λουκούμι ... αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ και να παραγγείλω με βλεπω και τελωνείο να τρώω και να φτάνει το επόμενο καλοκαίρι. Το lightinthebox δε βάζει tax insurance στο συγκεκριμένο και το banggood δε τοστέλνει με Priority Μήπως ξέρει κανείς άλλο αξιόπιστο κινεζομάγαζο που να στέλνει με τριγωνική;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “χα χα χα χα χα χα τσίμπησε ο άλλος.....χα χα χα χα χα ” σε μένα αναφέρεσαι; αν ναι σίγουρα έχω χάσει επεισόδια λόγω περιστασιακών πλέον επισκέψεων στο φορουμ, οπότε μαλλον θα πρέπει να μου στείλεις μια περίληψη για να μπω στο κόλπο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ξέρει κανείς που θα βρω τον mi account? ” Αν και μάλλον έχεις βάλει ηδη τη Νικολούλη να το ψάχνει και ισως το έχεις εντοπίσει κοίτα εδώ Mi Account APKs - Android APK και θα βρεις διαφορα versions (ανάλογα με το android version) από αυτό το apk. Με προσοχή δεν μπορώ να πω οτι το ξέρω το site ούτε πόσο αξιόπιστο είναι
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Nομίζω πως υπάρχει και αξεσουαρ για να το βάλεις στο λαιμο (έχει σιγουρα για το 1s) Βεβαια και στην τσέπη από παντελόνι να μπει πάλι μετράει βήματα...
-
-
-
-
-
-
-
-
Παράθεση από ktsak: “Οταν στελνεις πισω στο Gearbest κατι για επισκευη μεσα στην εγγυηση (4 μηνες μετα την αγορα), ποιος πληρωνει τα εξοδα αποστολης ? Θα ειναι αρκετουτσικα λογω διαστασων του προς επισκευη αντικειμενου (προτζεκτορας, αξια μεταφορικων 40-50€ περιπου) ......... ” αναφέρθηκε και λιγο νωρίτερα για το Paypal. Eχει ακόμα την επιλογή να σου πληρώσει τα μεταφορικά για να επιστρέψεις κάτι πίσω αν το έχεις πληρώσει με paypal. Εχω την εντύπωση πως καλύπτει μέχρι 30$ δες εδω returns#terms