Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 766.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “εδώ που τα λέμε ο άνθρωπος έκανε φιλότιμη προσπάθεια και κάτι έστειλε σε όλους .... Με λίγα λόγια ο κακομοίρης ......Ας του δώσουμε την ευκαιρία να μας πει την πονεμένη ιστορία του ” Καραμελωμένες......αβροφροσύνες!!! Καλημέρα σε όλες και όλους!!!
-
Παράθεση από yliko: “μεσα θα έχω την διαφορά των 20€ refound. Παιδιά μέσα στο μισαωρο το paypal έστειλε μήνυμα του refound. ” Καλημέρα, Πριν προλάβει το σκουλήκι ο @demakhs και σχολιάσει: Χαίρομαι που ξαναβρεθήκατε (refound ) με το 20ευρο σου μετά το refund που σου έκαναν (Με όλη την καλή διάθεση για λίγο πρωινό πείραγμα και τιποτα παραπάνω ε;)
-
Πως αλλάζω launcher??? το κατεβάζεις σαν εφαρμογή από play store και το εγκαθιστάς
-
Magic WormHole
Μήνυμαειμαι καιρό εδώ στην σκουληκότρυπα... πριν καλά καλά αρχίσει το thread αυτο οταν το συζητάγαμε σε άλλο thread... παρακολουθώ τις ωραιότατες συζητήσεις και κυρίως γελάω... καλύτερα και από κωμική σειρά... απλά δεν σας προλαβαινω κάποιες φορές, μπαίνω και βλέπω 15 σελιδες γεμάτες εδώ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Ξέρω θα φανει στην επόμενη αναβάθμιση. Αν δουλέψει όμως θα σας το πω σίγουρα. ” Νομιζω πως η λύση για απροβλημάτιστο update της rom οταν έχει γίνει Update to supersu δίνεται εδώ superSU προβλήματα και λύσεις συγνώμμη για το 'off topic'
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “Και κάτι άσχετο όσοι χρησιμοποιούν kodi καλό θα είναι να κάνουν update. ” Βάζε και ένα λινκ να βλέπει ο κόσμος γιατί το λες (αν το έχεις αναφέρει και το έχασα my bad..)
-
Παράθεση από Krasdimi: “πφφφ αφού η 4k τηλεόραση θα έχει σίγουρα θύρα usb ή θα είναι smart για 4κ youtubing,,, ποιος ο λόγος να streamάρεις.... ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.... ” ενα πρακτικό παράδειγμα που θα μπορούσα να βρω είναι να κοιτάς 4Κ βιντεο στα γρήγορα στο κινητό και να βρισκεις μικρά ή λιγο μεγαλύτερης διάρκειας βιντεο που σε ενδιαφέρουν και τα στριμάρεις κατευθειαν στην ΤV χωρίς να ασχολείσαι με usb flash κλπ. Δε μιλάω απαραίτητα για ταινίες σειρές ή δε ξέρω εγώ τι αλλο που θα ασχοληθείς παραπάνω, …
-
SD625???? Θα έπρεπε να βάλει τον 660, εκτός αν πετάξει κανένα S μοντέλο σε κανα δίμηνο -τρίμηνο με αυτόν απάνω. Όλα τα υπόλοιπα δειχνουν μια χαρά πάντως. Θα θελα να δω την αυτονομία αυτού του κινητού!!!