Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@VAG-ZAG Άστο ακόμα .. δε δουλεύουν τα μηνύματα σε μένα , χρειάζεται άλλη εφαρμογή μηνυμάτων , επίσης δε παίζουν βίντεο από τον browser δεν έχουν εικόνα μόνο ήχο , από YouTube παίζουν κανονικά , κάτι άλλο δεν έχω βρει ακόμα , σε μένα το wifi πάει μια χαρά .. Θέλει δουλίτσα ακόμα , περίμενε καλύτερα γιατί θα χρειαστείς την fastboot rom 21.7.14 ( για να μπορεί να γίνει και format data αλλιώς δεν θα ανοίξει η συσκευή ) για να γυρίσεις πίσω ξανά λόγω του ότι και το twrp δεν κάνει τίποτα τελικά εκτός…
-
Mi 11i 5g
gkalen - - Mi 11i (Haydn)
Μήνυμα@lefesta Καλό είναι να μην προχωρήσεις ακόμα σε android 12 , υπάρχουν bugs ακόμα και θέλει το χρόνο της .. Θέλουμε να διορθώσουμε και την ονομασία της συσκευής ( να γράφει Mi 11i αντί για Redmi K40 pro+ ) , θα δοκιμάσω σήμερα την αλλαγή του ονόματος .. ΔΕΝ υπάρχει twrp για το Haydn ( Mi 11i ) , μόνο fastboot rom XTRV .. Η XTRV ρομ που μπορείς να βάλεις με σωστή ονομασία και να δουλεύει σωστά είναι η τελευταία με android 11 και θα την βρεις εδώ .. xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40Pro_MI11i_21.8.18_v1…
-
Google Pixel Bootanimation MTZ Google Pixel Bootanimation για όλα τα Xiaomi .. Κατεβάζετε το MTZ ανάλογα με το μέγεθος οθόνης της συσκευής σας.. DOWNLOAD Downloads for : Xiaomi Xiaomi | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. SCREENSHOTS forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70762/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70761/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70763/
-
@ddmas Πήγαινε και πάτα παρατεταμένα στην εφαρμογή "Ρολόι" , στο popup που θα ανοίξει επέλεξε "πληροφορίες εφαρμογής" και άνοιξε τις ειδοποιήσεις .. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το ξυπνητήρι..
-
@kostakislarisa Δε βγαίνει μετά το ξεκλείδωμα , δε ξέρω τι είναι αυτό ακριβώς αλλά βγαίνει αν περάσεις το τηλέφωνο πάνω από άλλο xiaomi τηλέφωνο ..
-
@ka@ Bug από το source μαζί με κάποια προβλήματα με κολλήματα ( freezes ) σε κάποιες συσκευές , έχουν γίνει αναφορές στο source , μάλλον από βδομάδα θα φτιαχτεί.. @giannnis12 Κράτα παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής αναβάθμισης να ανοίξει το παραθυράκι με τις επιλογές , διάλεξε το πληροφορίες εφαρμογής , μετά διάλεξε ειδοποιήσεις και κάτω κάτω θα δεις το updater background service , μπες εκει και κλείσε τις ειδοποιήσεις ..
-
@kostakislarisa Ναι από fastboot .. δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα , αν θυμάσαι κι εμείς το είχαμε αλλάξει χωρίς πρόβλημα με το decryption .. απλώς εμείς το βάλαμε τότε μέσω μιας ρομ , αν την έχεις αυτή τη ρομ μπορείς να την περάσεις πρώτα αυτή ..
-
@kostakislarisa Βάλε την τελευταία developer , θα χρειαστεί ίσως αλλαγή του twrp πρώτα ..
-
@chrisska1969 Για ρίξε μια ματιά αν κλείδωσε .. Στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές τι γράφει στον bootloader .. και δες το κι από fastboot .. EDIT Και σε mi 10 το ίδιο έχει γίνει .. δεν υπάρχει το λουκετακι ..
-
@CHEVROLET SPARK Enhanced είναι όλες από miui 12.5 και πάνω .. οι developer rom είναι εδώ και καιρό..
-
@ka@ Από dev σε stable και το αντίστροφο , επιβάλλεται το format data .. δεν ανοίγει με απλό factory reset ..
-
@Aurumnus Μη βάζεις official rom .. XTRV θα βάλεις με το twrp , η official στο γυρίζει σε mi recovery και από τη στιγμή που έχεις official rom και βάλεις TWRP , αυτομάτως δεν κάνει boot η συσκευή .. Ξανά από την αρχή XTRV , format data κ.λ.π.. αλλιώς την official και το mi recovery .. Αν βάλεις το mi recovery θα ανοίξει η συσκευή στην official rom..
-
@Aurumnus Θα ξεκλειδώσεις πάλι bootloader .. η συσκευή είχε κανονικά κλειδωμένο bootloader , ήταν από τις πρώτες που βγήκε με κλειδωμένο bootloader ... Άνοιξε το miunlock και μπες σε fastboot και ξεκλειδωσε , αλλιώς με το miflash και με official rom πας από την αρχή.. Edit Δοκίμασε με παλιότερο mi flash ..
-
@pavlos mavroeidis Αν θες στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου υπάρχουν σωστά AOD , αν σου κάνει κάποιο το βάζεις ..
-
@troullis2004 Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα στον browser , χρησιμοποιώ τον φυλλομετρητή βέβαια κι όχι chrome .. Αυτό που παρατήρησα ήταν όταν δοκίμασα να κλείσω την επέκταση μνήμης το τηλέφωνο βαραγε reboots κάθε 2-3 λεπτά και το ενεργοποίησα ξανά για να στρώσει ..
-
@Michail Tsimpliarakis Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου για αλλαγή bootanimation..
-
@Michail Tsimpliarakis Στο πρώτο λινκ της υπογραφής μου για αλλαγή bootanimation..
-
@anpho81 Βγάλε το dark mode , γυρνά το στο λευκό , υπάρχει πρόβλημα με το dark mode ..