Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 151.
-
RE:
ΜήνυμαΑυτό το καλώδιο που έχω γράφει 2.4A,λες καλύτερα να το αλλάξω?Ανταπτορα έχω αφήσει το δικό τουΠαράθεση από amavroudis: “Να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή του κουτιού και αν χαλάσει άλλον με όμοια χαρακτηριστικά.” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μη το δοκιμάσεις. Το ρίσκο να κάνεις ζημιά είναι μεγάλο. Μπορεί να το υποστηρίζει ο επεξεργαστής, αλλά τα υπόλοιπα δεν είναι για qc3.0. Θα κάψεις καμία usb.” Εγώ έχω αλλάξει το καλώδιο μόνο και φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά αντικατεστησα το καλώδιο φόρτισης και ενώ φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα αλλά από το 90% και μετά μέχρι να φορτίσει 100% πέφτει η απόδοση της φόρτισης στο μισό.Ειναι φυσιολογικό αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάρε ένα samsung, με δυνατότητα φόρτισης 5V-2A ή κάποιο άλλο αντίστοιχο :)” Αυτό εδώ είναι καλό? XIAOMI-CHARGER-CABLE-MICROUSB Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anexitilos: “και εμενα μου το έκανε να δίνει λίγα mah και ήταν το μαμά καλώδιο αρκετά φθαρμένο στην άκρη που κουμπώνει στο φορτιστή. Το άλλαξα με ένα (της πλάκας ομολογώ) και τώρα δίνει οκ γρήγορη φόρτιση. Στην δική σου περίπτωση με δεδομένο οτι το καλώδιο που άλλαξες είναι καλό τότε αν σου δίνει λίγα mah όταν κουνάς το καλώδιο στην θέση του κινητού σου ίσως να έχει στραβώσει κάποιο σιδεράκι, ίσως να έχει πιάσει σκόνη/βρώμα, και στην χειρότερη ίσως να να απέκτησε θεματάκι η πλακέτα.…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Το ότι έδωσε έστω και για λίγο 1400 είναι καλό... Κοίτα μην τα έφτυσαν τα καλώδια σου” Είδα και κάτι άλλο ότι όταν έδωσε 1400 το βύσμα μπαίνει πιο σφικτά ενώ μετά έμπαινε πιο χαλαρό το usb όταν έδινε 350 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Νομιζω δεν είναι πλακέτα” Μακάρι.Μηπως έχει πιάσει σκόνη στο φισακι του κινητού και δεν κάνει καλή επαφή? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “1. Χαλασμένος φορτιστής. 2. Χαλασμένο καλώδιο 3. Πρόβλημα με πλακέτα φόρτισης Κατέβασε εφαρμογή ampere και δοκίμασε άλλους φορτιστές 5v 2A για να δεις τι παίζει....” Δοκίμασα με άλλο καλώδιο άλλο φορτιστή για μια στιγμή έδωσε 1400mA και μόλις κουνήθηκε λίγο το καλώδιο από εκείνη την στιγμή δίνει 350mA Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είδα ότι μόλις κουνάω το κινητό αποσυνδέεται και ξανά συνδέεται και ότι μόλις το έβαλα απευθείας σε πρίζα και όχι σε πολυπριζο φορτίζει κανονικάΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από g7maks: “Γειά σας παιδιά Ξαφνικά μου φορτίζει πάρα πολύ αργά ο φορτιστής, το έχω κοντά 3.5ωρες που φορτίζει και έχει φτάσει στο 58%.Τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πλακέτα φόρτισης, καλώδιο , φορτιστής , μπαταρία. Ένα από όλα.” Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοπο…
-
Γούστα είναι αυτά amavroudis Σε άλλους αρέσει να ακούγεται ήχος όταν μπουταρει το κινητό σε άλλους όχι, άλλοι θέλουν με δόνηση και άλλοι όχι! Απλά έκανα μια ερώτηση και τίποτα περισσότερο!
-
Έχω official οπότε....
-
Γειά σας παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως απενεργοποιω τον ήχο όταν βάζω ή βγάζω τον φορτιστή?
-
Ξέρει κανείς πότε θα πάρουμε miui 9 stable? σήμερα βγήκε για kenzo
-
Η global stable πότε υπολογίζεται να βγει?
-
προφανως ουτε miui 9?
-
Εκπλησομαι κ εγώ για αυτό αν πράγματι ισχύει γιατί είχα διαβάσει ότι θα έπαιρνε το redmi note 3 την nougat[procontra][/procontra]