Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 573.
-
καλημερα... αφου πλεον το mi max 3 δεν εχει εβδομαδιαιες ενημερωσεις, ειπα να βαλω την stable xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMAX3_V12.0.1.0.QEDCNXM_v12-10 δε μπορω ομως να ενεργοποησω τις sim... (εχω 2 sim στο κινητο) οσες επανεκινησεις και να κανω.. μου βγαζει "αδυναμια" καποια λυση, η εναλλακτικος τροπος?
-
mkdir/cache/recovery μου εβγαλε "not found" mkdir /cache/recovery Μου εβγαλε mkdir: can't create directory '/cache/recovery' : file exists
-
ναι.. μεσα στο adb φακελο ειναι..
-
το ονομασα update.. διοτι εχω επιλογη στα windows να μην φαινονται οι καταληξεις του τυπου αρχειων..
-
Παράθεση από baxalo: “Αυτο που θελει ο @gkalen να δοκιμασετε ειναι το εξης.. μετανομασια της rom που θελετε να εγκαταστησετε σε update.zip (για να μη χρειαστει μετα να πληκτρολογειτε ολο το μακρυναρι) αντιγραφη του update.zip στο φακελο c:\adb συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη μπουταρετε σε twrp, τα κλασικα wipe (dalvik cache) και πατε στο advanced -> adb sideload ανοιγετε cmd (με δικαιωματα διαχειριστη) και απο το φακελο c:\adb τρεχετε τα παρακατω: - adb devices (για να δειτε οτι βλεπει καν…
-
NITROGEN... τιποτα.. παλι error
-
ααααα.. τωρα το καταλαβα... οκ... σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!!!
-
καλησπερα.. μια ερωτηση... ποια η διαφορα αναμεσα σε Pedcnxm και Qedcnxm?
-
στα sms συνεχιζει να μη σκρολαρει μεσα στις συζητησεις παντως... δε διορθωθηκε
-
1η εικονα...πως το απενεργοποιουμε να μη δειχνει καθε φορα πως δε μπορει να χρησιμοποιησει το δίκτυο? 2η εικονα... Ενα B εξτρα μπηκε...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67749/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67750/
-
Ααααα ωραια !! Τελεια !!! Δηλαδή απο 5 Σεπτεμβρίου παμε για αναζητηση συσκευής αφου mi max 3 καπουτ... Και οταν λενε, κομενες οι εβδομαδιαίες.. εννοούν πως θα υπάρχουν μονο stable?
-
με καθαρη εγκατασταση.. σαφως βλεπω το κινητο να εχει στρωσει πολυ καλυτερα σε σχεση με dirty install + wipes πανω απο την προηγουμενη 11αρα εκδοση.. τα νεα gestures δε με βολεψαν καθολου !!! χωρια που λαγκαρει σε σχεση με το να εχω τα πληκτρα κατω ...
-
Μεχρι να βγει σε μαυρο... Πως μπορουμε να σβησουμε το τωρινο boot animation? Σε καθε ρεσταρτ φωτιζεται η οικουμένη!
-
σε Mi Max 3 περαστηκε χωρις δυσκολια... 1η εκδοση ειναι.. λογικο να υπαρχουν καποια λαγκαρισματα... αργει να ανοιξει απο restart. το νεο ui σχεδιαστικα με κανει να νιωθω οτι η οθονη μου ειναι μικρη.... το κινητο χρησιμοποιει επιπλεον 500mb ram.. για μπαταρια, βλεπουμε στις επομενες 2 μερες
-
Gcam port
Μήνυμακαπου αλλου ειναι το προβλημα.. διοτι εγω οταν καταφερνω κ ενεργοποιω το level_3 και παω να ανοιξω την καμερα μεσω 3ης εφαρμογης (ειτε τον σαρωτη qr code, ειτε πχ την καμερα του google translate) μου λεει αδυναμια συνδεσης με την καμερα.. ενω η εφαρμογη της καμερας δουλευει κανονικα.. οποτε κατι αλλο φταιει, γιαυτο και ασχετως που ειναι ενεργοποιημενο το level_3 δεν ανοιγει καμμια εφαρμογη gcam και γενικοτερα 3rd party εφαρμογες
-
ααα, καταλαβα.. ηδη περιμενουμε δεματα ανω των 70 ημερων .. παμε να κλεισουμε 3μηνο..
-
Καλημερα , ερωτηση.. εχει βγει ανακοινωση για ΕΛΤΑ και ΚΟΥΡΙΕΡ, για το πως θα λειτουργησουν αυτο το διαστημα? αν θα εξυπηρετουν κοσμο και δεματα?
-
επιβεβαιώνω το προβλημα με το safenet και στο mi max 3