Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 573.
-
εχω 3 φορτιστες με υποστηριξη QC3 .. xiaomi, aukey, και tronsmart και 7 καλωδια type-c: 3 xiaomi, 3 baseus, 1 aukey. ταυτοχρονα να εχω θεμα με ολα? τα δοκιμασα πριν γραψω.. και παντα κανω δοκιμες πριν γραψω κτ, ωστε να ειμαι σιγουρος, (καλα, δε λεω, ανθρωποι ειμαστε κτ μπορει να ξεχασουμε να κανουμε φυσικα)
-
Απο το κακο στο χειρότερο.. 1) no more quick charge 2) καταπινει την μπαταρια σαν τρελο 3) gcam εχουμε να δουμε να δουλευει απο εποχη android 9.
-
Δυστυχώς Quickk charge γιοκ.!!
-
τπτ... ολα τελεια!!
-
ωπας βοηθα με λιγο τι σημαινει FC
-
factory reset, μετα format data και μετα περασα την 1η ρομ που βγηκε με android 10 απο εκει κ περα σε καθε χειροκινητη αναβαθμιση κανω παντα τα dalvic cache Που εχει πριν πατησεις reboot
-
Χειροκίνητα αναβαθμιζω κ οχι μεσω ota... Και παντα μετα κανω τα wipes
-
Μολις πηρε την 10αρα εκδοση.. την περασα καθαρη... Κ ξαναστησιμο απο την αρχη το κινητο... Κ απο εκει κ περα ειναι νομίζω το 2ο update που πηρε...
-
σε nitrogen... αναβαθμιζω κανονικα καθε βδομαδα που βγαινει νεα rom
-
αδικαιολογητη καταναλωση μπαταριας..
-
πως επαναφερουμε τις παυλες στην ημερομηνια στις φωτο της καμερας? απο την 10αρα κ μετα χαθηκαν.... εκτος κ αν ειναι Bug Λογω αναβαθμισης
-
μιλαω παντα για nitrogen..... απο τωρα που πηρε 10..... πιο πριν δεν ειχα θεμα
-
πλεον αποτι βλεπω... μαλλον ειναι θεμα android , θεμα xiaomi-miui?? δε ξερω.. οταν κανεις απεγκατασταση καποιας εφαρμογη του συστηματος, πχ το ραδιοφωνο, που εγω δε το χρησιμοποιω.. κανεις reboot το κινητο και κολλαει στο Logo "MI" κ μπαινει μετα σε fastboot mode.
-
υπομονη μεχρι την επομενη βδομαδα.. πολλα λαγκαρισματα.. κολληματα κλπ............
-
μετα απο εγκατασταση magisk και απεγκατασταση μερικων εφαρμογων συστηματος που ουτως η αλλως εκανα στη προηγουμενη εκδοση.. εκανα reboot.... κολλησε στο λογοτυπο Mi , εκανε επαννεκινηση, και μπηκε σε fastboot mode... παει το μυαλο κανενος γτ το εκανε αυτο>? δε ξερω κατα ποσο μπορω να βοηθησω οτι εκανα επαναφορα απο το cloud, του mi και της google.... edit: οταν κανει το 1ο boot και εμφανιζεται η εφαρμογη για το στησιμο του κινητου... ενω μου ζηταει να συνδεθω στο mi λογαριασμο, και ρωταει ποια ε…
-
στις 2 παω δουλεια... οποτε σημερα δε θα μπορεσω να την περασω.. αναγκαστικα αυριο ... απλως παντα την 1η φορα θελει υπομονη.. προσπαθησε να κανεις ξανα 1-1 τα βηματα... Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
υπομονη ... αλλιωσ ξανακανε την διαδικασια... 1ο boot ειναι.. σου ανοιξε?
-
καπου διαβασα οτι τα φερνει η ACS.. για κανε μια προσπαθεια εκει... ειδαλλως DHL...