Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 84.
-
κολλαω στο τριτο βημα τι σημαινει ακριβως το extract??????
-
εγκατασταση ρομ
Μήνυμαβρηκα οτι γραφει λειτουργικο συστημα 64 bit ειναι αυτο????? επισης πρεπει πρωτα να βαλω china dev ??? τι ρυθμισεις πρεπει να κανω απο το κινητο???? =============== Ιουλ 26th 2017, 6:31pm =============== επισης δεν γινεται να περασεις official ρομ με κλειδωμενο bl =============== Ιουλ 26th 2017, 7:06pm =============== την china dev την παιρναμε με αυτον τον οδηγο??? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
-
εγκατασταση ρομ
Μήνυμαεπισης πρεπει ο υπολογιστης να εχει windows x64 ή x86?????
-
εγκατασταση ρομ
Μήνυμακαλημερα επειδη στο global forum δεν εχει διαθεσιμη την 8,5,3,0 αλλα μονο την 8,0,3,0 θα περασω αυτην και μετα μεσω ΟΤΑ θα ξαναπαργω την καινουρια.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εγω μπορω να περασω κατευθειαν την official τωρα ή αν πρεπει να περασω μια developer???πρεπει ο υπολογιστης να ειναι συγκεκριμενων δυνατοτητων ή δεν εχειμ καμια σχεση??? αυτος ο οδηγος ειναι καλος ?????? Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
-
κολληματα
Μήνυμααυτο που ηθελα να αποφυγω ηταν η εγκατασταση ρομ ισως να περιμενω το miui 9 να δω πως τα παει εκει και μετα θα κανω αυτα που ειπαμε μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ για τον οδηγο (φοραω official global stable rom) =============== Ιουλ 25th 2017, 9:59pm =============== επειδη στο global forum δεν εχει διαθεσιμη την 8,5,3,0 αλλα μονο την 8,0,3,0 θα περασω αυτην και μετα μεσω ΟΤΑ θα ξαναπαργω την καινουρια.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν εγω μπορω να περασω κατευθειαν την official τωρα ή αν πρεπει …
-
κολληματα
Μήνυμαπροσθετες ρυθμισεις-αντ και επαναφορα-αυτοματη επαναφορα =============== Ιουλ 24th 2017, 7:09pm =============== γινεται να κανεις backup τις εφαρμογες στο pc =============== Ιουλ 24th 2017, 7:37pm =============== οταν συνδεω το κινητο δεν εμφανιζει επιλογη για μεταφορα εφαρμογων με ποιομ τροπο γινεται?????
-
κολληματα
Μήνυμαγια τα δεδομενα των εφαρμογων υπαρχει μια επιλογη απο τι ρυθμισεις που λεγεται αυτοματη επαναφορα και αν την ενεργοποιησεις επαναφερει τα δεδομενα.Οποτε γιατι να μπλεκουμε αντιγραφα ασφαλειας???
-
κολληματα
Μήνυμαεκανα factory reset σε μια αλλη xiaomi συσκευη αλλα δεν μου ειχε παλι την επιλογη επισης βλεπω οτι επειδη ειχα κανει backup στο mi cloud τωρα μου κανει restore κια τις εφαρμογες γινεται αυτο στο mi account?????
-
κολληματα
Μήνυμαη κανονικη διαδρομη ειναι: χωρος αποθηκευσης-φακελος Miui-backup ?????
-
κολληματα
Μήνυμααπο αυτη την διαδρομη εκανα back up αλλα μολις ανοιξα το κινητο και μπηκα εκει δεν ειχε τιποτα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40494/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40494/
-
κολληματα
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40489/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40490/βρηκα το φακελο miui αλλα δεν ειχε απιλογη για καποιο restore
-
κολληματα
ΜήνυμαΜπηκα απο τον explorer της συσκευης κα δεν εχει επιλογη τηλεφωνο
-
κολληματα
Μήνυμαδεν μπορω να το βρω μεσα απο τον file manager
-
κολληματα
Μήνυμαοχι δεν εκανα κατι τετοιο πως μπορω να εχω προσβαση σε αυτο το φακελο
-
κολληματα
Μήνυματο εκανα απλα μετα δεν μπορω να κανω restore
-
κολληματα
Μήνυμαοταν ερθει το miui 9 θα πρεπει να κανω το ιδιο ή ετσι και αλλιως θα διαγραφουν ολα??? =============== Ιουλ 23rd 2017, 4:41pm =============== Επισης πως μπορω να κανω back up στις εφαρμογες??? στο pc δεν γινεται
-
κολληματα
Μήνυμακρατησα απλα δεν μπορω να κανα restore μεσα απο το google acount τελος παντων το κινητο κανει τα ιδια παλι
-
κολληματα
Μήνυματωρα τι μπορω να κανω να κανω επαναφορα??? =============== Ιουλ 22nd 2017, 3:49pm =============== εκανα επαναφορα αλλα δεν μπορω να τα επαναφερω ξαωα στο κινητο τα αντιγραφα ασφαλειας =============== Ιουλ 22nd 2017, 8:27pm =============== μηπως ξερετε καποιο τροπο για να επαναφερω τα παλια μου δεδομενα στη συσκευη??? επισης μετα το reset εχω παλι τα ιδια
-
κολληματα
Μήνυματο ειχα κανει στην προηγουμενη εκδοση
-
κολληματα
Μήνυμαπροχθες πηρα ota update 8,5,3,0