Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 84.

• κολληματα

kasp123 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

γεια σας προσφατα εκανα το update σε 8.5.3.0 απο 8.0.3.0.στην προηγουμενη εκδοση ειχε καποια σκαλοματα το κινητο πχ λιγο οταν εβλεπα τα comment στο youtube και οταν πηγαινω στις προσφατες εφαρμογες και κανω scroll λαγκαρει ελαχιστα Ηλπιζα οτι θα διωρθωθουν με την αναβαθμιση αλλα σχεδον τα ιδια.Μηπωσ φταιει το οτι την τημ αλλαξαν στο eshop και οχι εγω απο μονος μου????????η μηπως ευθυνεται το miui 8?????

• MIUI 8

kasp123 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

καποιες φορες παρατηρω καποια μικρα lug οχι κατι τραγικο τα οποια ελπιζω να φυγουν με το miui 9

• MIUI 8

kasp123 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

τωρα πλεον που ερχεται το miui 9 θα ηθελα αν μπορουσατε να πειτε ποια ειναι η γνωμη σας για το miui 8 (global ήdeveloper) και αν τα θεματα που ειχε λυθουν με το miui 9

• Global stable 8.5.3.0 MAGMEID

Μήνυμα

Χθες εκανα update ειναι νωρις για να εχω αποψη.Σε υεμα ταχυτητας δεν θα δεις μεγαλες διαφορες εκτος απο καποιες μικροβελτιωσεις.Εχιυν αλλαξει καποια πραγματα στις ρυθμισεις αλλα θελει λιγη παρατιριτικοτητα.Εχει βελτιωθει αισθητα το fingerprint sensor αλλα πιστευω οτι εχει μειωθει απειροαλαχιστα η δειαρκεια ζωης της μπαταριας. Αν δεν εχεις κανει ακομα την αναβαθμιση κανε την Ελπιζω να μην αποσυθει και αυτη!!!!!!

• miui optimization

Μήνυμα

γεια σας εχω το 5s και στις για προγραμματιστες βλεπω την επιλογη memory optimazation οπως επισης και miui optimization.Δουλευουν ειναι εμπιστες????

• bug της rom?????

Μήνυμα

το δοκιμασα αλλα παλι τα ιδια κανει απλα σε μικροτερο βαθμο αυτη τη φορα =============== Ιουλ 3rd 2017, 11:17pm =============== πιστευεις πως αν υπηρχε οποιωδηποτε προβλημα με την εγκατασταση της ρομ αν παρω ενα update θα διορθωθει οριστικα????

• bug της rom?????

Μήνυμα

το θεμα μηπωσ δεν την περασαν σωστα αν και μου φαινεται λιγο απιθανο λες αν κανω factory reset να διορθωθει???

• bug της rom?????

Μήνυμα

global stable 8.0 8.0.3.0 (MAGMIDI)αν αυτο ειναι που ηθελες να δεις

• bug της rom?????

Μήνυμα

μονο στο πρωτο boot οταν μου ζηταει το μοτιβο λαγκαρει ελαχιστα βεβαια απλα αναρωτιεμαι.το κινητο πηρα απο eshop

• bug της rom?????

Μήνυμα

γεια σας παιδια πριν κατι μερες πηρα το mi 5s και ενω μου ηρθε με global stable rom η οποια ειχε αποσυρθει to εστειλα να μου βαλουν την 8,0,3,0 εδω και κατι μερες παρατηρω καποια lug στο boot της συσκευης επισης στο antutu εχω δει η συσκευη να βγαζει 130+ το δικο μου βγαζει 110 υπαρχει περιπτωση να μην εκαναν καλη εγκατασταση την ρομ η ειναι καποιο προβλημα της ρομ που θα διορθωθει με καποιο update??????

• δεν εχει επιλογη για στιγμιοτυπο

• το εχω ξαναπροσπαθησει και δεν μου βγαζει επιλογη

• οκ σε ευχαριστω επισης μηπως ξερεις απο που ενεργοποιουμε το screenshot με τα τρια δακτυλα??

• ο snap 821 ειναι καλος σε αυτο το κομματι ????

• ναι αλλα αυτο το εχω παρατηρησει και με ανοιγμα πολλων εφαρμογων ταυτοχρονα ενω η ραμ ειναι περιπου στα 600-700 mb

• η ρομ που εχω ειναι global stable αλλα ετσι και αλλιως σημερα λυθηκε το προβλημα.Επισης τωρα τελευταια παρατηρω μια σχετικη υπερθεμανση οχι σε ενοχλητικο επιπεδο αλλα κυριωσ οταν φορτιζει η συσκευη.Μαλλον ευθυνεται η ρομ????? global stable miui 8 8.0.3.0 (MAGMIDI)

• γεια σας εχω το mi 5s και δεν μπορω ετσι ωστε να βλεπω τις ειδοποιησεις μετα απο διπλο αγγιγμα.Το εχω ενεργοοιημενο αλλα δεν τις βλεπω

• ερωτηση για ανταπτορα

Μήνυμα

το θεμα ειναι οτι μου φαινεται διαφορετικη η υποδιχη πχ Αντάπτορας Τοίχου που Προσαρμόζει Αμερικανική Υποδοχή σε Ευρωπαϊκή - Μαύρο

• ερωτηση για ανταπτορα

Μήνυμα

Αντάπτορας Τοίχου που Προσαρμόζει Αμερικανική Υποδοχή σε Ευρωπαϊκή - Μαύρο ειναι καλος αυτος γιατι βλεπω λιγο διαφορετικη υποδοχη

• ερωτηση για ανταπτορα

Μήνυμα

γεια σας εχω ενα mi 5s του οποιοθ η συσκευασια δεν περιεχει ανταπτορα.Εχει καμια σχεση ο ανταπτορας με το αν ειναι ταυχυφορτιστης.Επισης ξερετε κανενα καλο Online Καταστημα που μπορω να βρω??????