Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.
-
ερωτηση για global rom
Μήνυμαβοηθησες αρκετα
-
ερωτηση για global rom
Μήνυμαοκ ισωσ κανω και λαθος μηπως αντιμετωπισες καποιο προβλημα μη την διαχειρηση της μνημης????
-
ερωτηση για global rom
Μήνυματο fingerprint ετσι και αλλιως δεν ειναι απο τα γρηγοροτερα απλα καποιοι αναφερουν οτι δεν αποδιδει η καμερα τα μεγιστα
-
ερωτηση για global rom
Μήνυμαγεια σας επειδη εχω σκοπο να παραγγελω το mi 5s ξερετε μηπως η global rom (8,0,3,0) παρουσιαζει προβληματα?????
-
ειναι η ιδια συσκευη???
Μήνυμαοκ ευχριστω
-
ειναι η ιδια συσκευη???
ΜήνυμαΔεν εχω την συσκευη απλα ενημερωτικα ρωταω.Επισης η συσκευη που ανεφερα υποστηριζει ταχυφορτιση?????
-
ειναι η ιδια συσκευη???
Μήνυμακαλημερα σας επειδη εχω μπερδευτει με τα ονοματα των συσκευων το xiaomo redmi note 4 (snapdragon) ειναι η ιδια συσκευη με το note 4x
-
ερωτηση για leEco
kasp123 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαευχαριστω πολλυ
-
ερωτηση για leEco
Μήνυμαναι βρηκα αυτο που ηθελα
-
ερωτηση για leEco
Μήνυμασε καποια reviews που εχω δει οτι αναφερουν κατι για chrisball αλλα δεν μπορω να το βρω Γενικα θελω να μαθω περισσοτερα σχετικα με τις roms
-
ερωτηση για leEco
Μήνυμαγεια σας ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο φορρουμ για τα leEco.Εχω ψαξει αρκετα και δεν μπορω να βρω καποιο αντιστοιχο
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ROM
Μήνυμαευχαριστω πολυ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ROM
Μήνυμαγεια σας μολισ παρελαβα το redmi note 4 snapdragon και ειχε την παρακατω ρομ.Ειναι καλη?????forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39050/
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
Μήνυμαευχαριστω πολυ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
Μήνυμαμε αυτην την ρομ θα παιρνω οτα αναβαθμισεις????
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
Μήνυμαειναι πολυ νωρις για να μιλησω αλλα καλυτερα να βαλω την global stable rom (8.0.3.0) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο