Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 84.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
Μήνυματι μου προτεινεις να κανω???
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
Μήνυμαναι αλλα γιατι αφου εχει 4 ψηφια και το mi στην παρενθεση
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
Μήνυμαγεια σας παρελαβα το mi 5s grey και ειχε τη παρακατω rom ειναι καλη ρομ?????? miui global stable 8.2 8.2.1.0(MAGMIDL) στην αρχη με παραξενεψε οτι ειχε 100% ελληνικο μενου
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ROM
Μήνυμαok
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ROM
Μήνυματο κινητο δεν το εχω.Σημερα επιβεβαιωθηκε η αντικατασταση και θα το εχω την αλλη εβδομαδα.Το προηγουμενο ηταν ελλατωματικο παρολο που ειχε global rom (8.0.3.0).Λογικα επειδη ειναι το ιδιο μοντελο θα ερθει και αυτο με επισημε ρομ.Εσεις τι πιστευετε????
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ROM
Μήνυμααπο e-shop
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ROM
Μήνυμαγεια σας ειχα παρει το mi 5s σε silver το οποιο ειχε ερθει με global ρομ.Στη συνεχεια επειδη ηταν αλλατωματικο το προιον θα γινει αντικατασταση θα παρω το ιδιο μοντελο αλλα σε grey.Πιστευετε οτι καια υτο θα ερθει με global ρομ????
-
Προβλημα με ρομ
Μήνυμααπο e-shop
-
Προβλημα με ρομ
ΜήνυμαΓια την ακριβεια εκανε κατι σαν reboot εμφανιζε την εικονα και μετα το λογκο του mi χωρισ να μπορεσω να κλεισω την συσκευη.Επικοινωνησα απο το καταστημα που το πηρα και μου ειπαν πωσ θα περασουν το λογισμικο απο την αρχη χωρις να πειραχτει η ρομ
-
Προβλημα με ρομ
ΜήνυμαΓεια σας παιδια εχω το mi 5s με official global rom (8.0.3.0 GIGMIDI ) και την δευτερη μερα εκεινα που πηγα να το κανω boot μου εμφανιζε μι9α εικονα του κινητου που επρεπε να το συνδεσω με usb καλωδιο.Την προηγουμενη μερα μου ειχε εμφανιζει ενα bug και πατησα report.Μηπως ευθυνεται αυτο για το προβλημα η εχει θεματακια η ρομ ????? ΣΗΜ :Το κινητο το εχω δωσει για επισκευη
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ BOOTLOADER
Μήνυμαευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ BOOTLOADER
ΜήνυμαΟΚ ευχαριστω αλλα μπορει να μου εξηγησει καποιος τον λογο που πειραζουν τις rom και μετα τα βγαζουν στην αγορα???? =============== Ιουν 7th 2017, 1:16pm =============== επισης τι εννοεις διαφερει ο τροπος που θα παιρνω τα updates
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ BOOTLOADER
ΜήνυμαΕαν εχω official global rom με κλειδωμενο bootloader θα μπορω να παιρνω αναβαθμισεις???????
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
ΜήνυμαΔεν αντιμετοπιζω καποιο τετοιο προβλημα απλα ενημερωτικα ρωταω
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ROM
ΜήνυμαΓεια σας,παιδεια υπαρχει περιπτωση στο miui version να υπαρχουν 4 νουμερα και το mi στην παρενθεση και να μην ειναι global rom????Και αν ναι πωσ μπορω να την διαχωρισω???????
-
mi5s και πρόβλημα με nfc
ΜήνυμαΕκανα αυτην την ερωτηαη επειδη δεν δουλευει το nfc
-
mi5s και πρόβλημα με nfc
Μήνυμαμου γραφει < εγινε μεταβαση στη σωστη κατηγορια> που ειναι η απαντηση στο ερωτημα μου ???
-
mi5s και πρόβλημα με nfc
ΜήνυμαΠοια ειναι η πιο προσφατη global stable rom για το mi 5s?????????
-
ΕΡΩΤΗΣΗ NFC
ΜήνυμαΤι εννοεισ δεν ταιριαζουν τα γραμματα???Επισης η global stable 8.2 δεν ειναι πιο πρασφατη???? =============== Ιουν 3rd 2017, 6:01pm =============== Με συγχωρεις τα γραμματα ειναι GIGMIDI.Αλλα και παλι η global stable 8.2 δεν ειναι ποπ προσφατη????
-
ΕΡΩΤΗΣΗ NFC
ΜήνυμαΑυτες τις μερες δεν το εχω το κινητο.Η rom παρολο που εχει 4 ψηφια και το mi στην παρενθεση δεν αναβαθμιζεται σε καποια πιο προσφατη.Αρα μαλλον δεν ειναι official global rom ???