Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 391.
-
οποτε..επειδη ακομα δε το εχω καταλαβει ειν η αληθεια.κανα δυο φορες με κλειδωσε και μπρικαρα και φοβαμαι ,αλλα θελω να το κανω..εχω αντι1 ολες οι ρομ υποθετω ειναι αντι1.αρα τις παιρνει αντι1 αντι2 κλπ.ΑΝ βαλω καποια ρομ και εχω αντι2 δε μπορω να παω σε ρομ με αντι1.Δηλαδη να πεσω λεβελ.με το clean flash lock το χανω λιγο
-
γεια σας παιδες.Ηρθα κι εγω για το θεμα.ειπα να το κανω μια δοκιμη...Οποτε.. αφησα να αδειασει τελειως.,τωρα το φορτιζω μεχρι 100% μετα το αφηνω παλι να αδειασει και μετα ξανα φορτιζω και ειναι ετοιμο? Επισης.ΚαΘΕ φορα που περνας μια ρομ χρειαζεται αυτο? αν περνας μια ρομ καθε βδομαδα ας πουμε ειναι σα να μη το εκανες?
-
Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Oneironaut84: “Φιλε εγω εχω την τελευταια Ngcam..σε poco f3.μια χαρα ειναι.λειτουργει και slow motion που σε αλλες με κλεινει η εφαρμογη ” Γενικά Πάντος αν μπείτε στο telegram υπάρχουν ομάδες φωτογραφίας για gcam για Poco x3 pro και Poco f3 καθώς και specific ομάδες ανάλογα τον developer με xml config files . Το αναφέρω γιατί πολύς κόσμος δεν ξέρει . Εγώ στο Poco x3 pro πχ παίζω με bsg 8.1 και xml από την ομάδα στο telegram που είναι ένας τύπος και έχει κάνει τρ…
-
ελα ντε,,.επειδη δεν φλασαρε.25 δολαρια και ολα καλα.για την ωρα η ρομ ηταν κανονικα για alioth η eu rom ..αλλα εσβησα ολα εκεινα..τεσπα.ολα καλα
-
Δεν φλασαρε.εκλεινε η κονσολα.τα εσβησα,αρχισε το φλας και μετα ολα μαυρα.εμεινε στο edl
-
Δεν ρωτησα τι κατεβαζω.Εγραψα παραπανω τι ακριβως εκανα.η ερωτηση ειναι τι εφταιξε και κολλησε σε edl