Παράθεση από SARUMAN123: “Μια ερωτηση Στην τελευταια εκδοση(8.1.4.0)stable global ξερουμε αν υπαρχουν τα Ελληνικα? Ευχαριστω ” Υπάρχουν κανονικότατα. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και την φώτο. nobyf6.jpg hurl7k.jpg
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Chrysostomos17: “Από εχθές που την πέρασα εγώ,δεν έχω βρει καμία διαφορά με την 8.1.2. Κατεβάζει από το playstore χωρίς περιορισμό,ενώ δεν βρήκα κάτι να υπολειτουργεί. ” Έχω ακούσει παράπονα για μπαταρία και για games που εμφανίζουν θέματα με τα γραφικά. Εξαρτάται πάντα βεβαίως από το πως και τι κάνει ο καθένας με τη συσκευή του. ” Προφανώς. Δεν είδα καμία διαφορά όμως σε όλα αυτά. Η μπαταρία είναι καλή σχετικά αλλά κλαίει όταν έχεις δεδομένα ανοιχτά.όπως πάν…
Παράθεση από Futureshock: “Εμενα το playstore συνεχιζει και κατεβαζει με 200-500kb/sec και δεν εφτιαξε με το τελευταιο update . Εχω global rom . Τι παιζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε μένα και με την 8.1.2 κατέβαζε κανονικά χωρίς όριο και τώρα το ίδιο.
Παράθεση από MarinaZwg: “Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όλους ! =============== Ιαν 7th 2017, 5:40pm =============== Προσπάθησα να κάνω το update 8.1.4.0 αλλά που έλεγε ότι δε γίνεται γιατί ;; ” Σου έλεγε να φανταστώ ότι είναι beta και τα σχετικά; Και εμένα το ίδιο..
Παράθεση από takisfrag: “Ένα περίεργο πράγμα να μην της έχουν ανεβάσει στο en.miui !!!!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την είχανε ανεβάσει,αλλά για κάποιο λόγο κατέβηκε.
Παράθεση από takisfrag: “Μάλιστα περίεργο οκ ευχαριστώ πολύ !! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εμένα για παράδειγμα,δεν μου έχει βγάλει ποτέ nightly για κατέβασμα.
Παράθεση από takisfrag: “@insideman75 στις έβγαλε σαν αναβάθμιση από τον updater ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν τις έχει βγάλει σε όλους.