Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-119 από 119.
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από Chrysostomos17: “Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει τελωνείο συστηματικά για λίγες μέρες. Κάθε χρόνο γίνεται. ” Δεν παρακολουθώ φόρουμ για χρόνια αλλά εγω πρωτη φορα βλέπω τόση ανησυχία για τελωνείο.Κι εγώ πιστεύω πως κάποιο χέρι τους εβαλαν και για λίγες μέρες ή το πολυ για 2-3 εβδομάδες θα κάνουν περισσότερους δειγματοληπτικους ελέγχους, οπότε ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά σε όλους μας γιατί το κράτος με 50 και 1000€ δε σώζεται. ” Κάθε χρόνο γίνετα…
-
Παράθεση από derveni: “@Chrysostomos17 Δεν πάω πουθενά γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει, αλλά ο άλλος ζήτησε free shipping ?? η ζήτησε άλλο, μην αναπαράγεις ότι πετάει στο Ιντερνετ, το λέω καλοπιστα έτσι μην παρεξηγηθώ. ” Ούτε εμένα με ενδιαφέρει και δεν αναπαράγω τίποτα.Δεν κερδίζω κάτι από αυτό και σε όλες μου τις αγορές,ουδέποτε πλήρωσα. Δεν είναι μία περίπτωση,όμως 5-6 άτομα είναι με sg post kai αξία δηλωμένη 20 δολάρια.
-
Παράθεση από derveni: “@Chrysostomos17 Όταν μεταφέρουμε κάτι θα πρέπει να συνοδεύεται από αποδείξεις π.χ. ο αγοραστής τάδε από το τάδε σαιτ και με την τάδε εταιρεία μεταφοράς κ.λ.π. Το να λέμε από το γειτονικό σαιτ είναι τίποτα μπορεί να αποσκοπεί κάπου αυτό. ” εγώ απλά επιβεβαίωσα το παιδί που το έγραψε. Για την ακρίβεια,διάβασα για τελωνεία και τα ρέστα στο myphone και στο insomnia. Kάνε μια βόλτα αν θέλεις και δες.
-
Παράθεση από demakhs: “Α, τον γειτονικό οίκο ανοχής λες... Εγώ χθες παρέλαβα. Redmi Pro. Από Κίνα στα 160€. Χωρις τελωνείο. Χωρίς ΦΠΑ. Χωρις "καπελο". Σφραγισμένο. Χρυσό. Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!! Όσοι το είδαν κ ακουσαν την τιμή, τους πέσαν τα μούτρα καταγής!!! (πέσαν όλοι στο" επιπεδο" μου... ) ” Μωρέ και εγώ έτσι το παρέλαβα,αλλά σε γκρι Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει τελωνείο συστηματικά για λίγες μέρες. Κάθε χρόνο γίνεται.
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από villasg: “Παράθεση από Giannis_Apokoronas: “Καλησπέρα σας.!!! Δεν ξέρω αν είναι σωστά που ρωτάω εδώ, Έχω βρει απο το ΥουΗου το "Remdi Note 4" Είδα κάτι παλιά σχόλια οτι έχουν παραγγείλει κίαλα άτομα απο εκεί. Τι μου προτείνετε να το πάρω απο εκει?? η έχετε να μου προτείνετε κάποια σελίδα απο εξωτερικό?? θα μου έρθει φτηνότερα? και αν πάρω με Global ή Stable ROM έχει καμιά διαφορά στην τιμή?? έχουν κάποια δυσκολία μεταξύ τους για όταν θα βάλω την Ελληνική?? ” Α…