Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 525.
-
Αλλη μια, στο 1411
-
done armenistis1980
-
Εχω στείλει στο gear παραπάνω απο 50 μηνύματα.το ότι άλλαξαν τον τρόπο αποστολής δεν το σχολιάζουν καθόλου.για τα λάθη που αναγράφουν παρόλο που τους έχει στείλει mail και η dhl δεν τους έχει απαντήσει.σε εμένα λένε κάτι ηλιθιότητες(πηγαίντε πάρτε το είναι στην ελλαδα., στις αρχές ήθελαν να μου δωσουν15€ για την αλλαγή του τρόπου αποστολής , μετά τα έκαναν 20 € και στο τέλος 30€ και μέχρι εκεί... Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το paypal.ok σας έδειξαν ότι το έστειλαν.το που το εστειλαν, σε π…
-
15/11 παραγγελία κινητού από gearbest δεν παρεληφθει ποτέ.... Οριστε και η απάντηση του paypal: Status After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time. If you're not satisfied with this decision because you received the item but it isn't what you expected, you can appeal this decision.
-
Mi note 3
Μήνυμαη επομενη ερωτηση ηταν το playstore αλλα απαντηθηκε ηδη! Ολα καλα αλλα απο laptop-pc εχω ξεμεινει απο το καλοκαιρι... οποτε αναμενω να βρω την πρωτη ευκαρεια να βρω ενα λαπτοπ να κανω το ξεκλειδωμα. Ευχαριστω για την βοηθεια σας.μετα απο 12 συσκευες που εχω παρει για εμενα για φιλους για γνωστους ηταν η πρωτη συσκευη που παρελαβα με την ζελατινα παντως
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi note 3
Μήνυμαδεν την περναει.... η μοναδικη λυση δηλαδη ειναι αμμεσα ξεκλειδωμα για να βαλω την aroma. με αλλο τροπο ελληνικα δεν θαχω σωστα?
-
Mi note 3
Μήνυμαελληνικα δεν θα εχει λογικα αυτη. Κατεβαζω την 9.1.4 stable και ας ελπισουμε οτι εχει ελληνικα.
-
Mi note 3
Μήνυμαπαιδια καλησπερα.για να μην ανοιγω νεο θεμα συνεχιζω εδω. Developer rom δεν βγαζει στο site που κανουμε download.τί κανουμε τωρα μεζρι να κανω την αιτηση για ξεκλειδωμα , να περασουν οι 72 ωρες και να κουμπωσω την aroma?
-
το gearbest ειναι οτι ναναι... Mi note 2 για φιλο με παραγγελεια στις 24/11 το παρελαβα στις 3/1 απo acs (dpd παραγγελεια) αν θυμαμαι καλα. Μi note 3 με παραγγελια 23/12 με unregistered μεθοδο θα το παραλαβω απο τα ελτα σε 1 ωρα(19 ημερες συνολικα εκ των οποιων 4-5 αργιες + Σαββατοκυριακα) και χωρις να μπει τελωνειο. Redmi note 5 με παραγγελια απο 11/11 δεν θα το παραλαβω ποτε (εχασα 93€) αφου τα στοιχεια του παραληπτη , το ποσο της αγορας και το πληθος των αντικειμενων που εχει το πακετο τα εχο…
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαλογικα δουλευει αλλα δεν ειναι δικη μου η συσκευη.την παρελαβα σημερα και αυριο την δινω στο αφεντικο στη δουλεια.την ανοιξα , ειδα ποια ρομ φοραει του εβαλα την τελευταια dev , και ετρεξα καο το antuntu ετσι για την ιστορια.. δεν εβαλα λογαριασμους δικους μου μεσα γιαυτο δεν επαιξε screenshot!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαmi note 2 με την 7.12.28 global εκτος ψυγειου Και mi note 2 με την δια rom στην καταψυξη...