Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 525.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακαλησπέρα σε όλους.απότι θυμάμαι υπήρχε ένας οδηγός για το τί κάνουμε όταν θέλουμε να δώσουμε σε κάποιον άλλο ένα κινητό Xiaomi.Δεν τον βρίσκω.Έχει αφαιρεθεί ή δεν ψάχνω εκεί που πρέπει?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΤην καλησπέρα μου. Υπαρχει twrp που λύνει το πρόβλημα στο poco f2?
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@kostakislarisa όχι
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημερα σε όλη την ομάδα.χρονια πολλά στους εορτάζοντες. Το poco f2 και με την τελευταία xtrv και με την προηγούμενη βγάζει μήνυμα ότι αναγνωρίστηκε κάρτα sd.τωρα πώς γίνεται αυτό άγνωστο.ισως να φταίει το norton που έχω βάλει επάνω του.
-
όλα καλά ήταν και με την 29, τώρα μπαίνει και η 30 !!
-
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμαπαίδες έχετε βρει κανένα TWRP για το POCO F2 PRO που να λύνει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την προηγούμενη ROM?
-
Εγκαταστάθηκε και η 20.10.15/16, το πρόβλημα με το TWRP παραμένει
-
έχει διορθωθεί για όλα τα κινητά ή μόνο για το Tucana ?
-
ΠΡΟΣΟΧΗ για τους κατόχους των Mi 10/Pro: Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 20.10.15 ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΤΟ TWRP RECOVERY ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ! H Xiaomi άλλαξε τον κώδικα στον Kernel. Έτσι αν κάνετε Boot στο TWRP Recovery μετά το Flash της νέας ROM, η συσκευή σας θα σβήσει και δεν θα μπορεί να κάνει Boot και πάλι στο σύστημα ή να μπει στο Recovery. Ο μόνος τρόπος για να τρέξετε και πάλι το TWRP Recovery θα είναι μόνο μέσω FastBoot! καλημέρα σε όλους. μόλις έγινε αυτό σε poco f2 pro. ενώ η συσκευή δεν…
-
Η HMK30Pro_20.9.24_v12-11.zip είναι για το Poco F2. Η HMK305G_20.9.24_v12-11.zip για ποια συσκευή είναι?
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠεριέργεια μου κάνει, κυρίως. Αλλά το να υπάρχει ελεύθερη αρκετή δεν είναι ακριβώς όπως το λέμε.γιατι εάν οποιοδήποτε κινητό χρησιμοποιεί το 70% της ram από την πρώτη μέρα σε ένα χρόνο με τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών τι θα γίνει?υπόψιν ότι στο 1 λεπτό έχω βάλει την ρύθμιση για κλείσιμο των εφαρμογών αυτόματα, πάντα έτσι το έχω.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημερα στην ομάδα. Κάτοχος εδώ και 17 μέρες του poco. Αυτό που έχω διαπιστώσει και πραγματικά εάν γνωρίζει κάποιος ας μου το εξηγήσει είναι η πολύ υψηλή χρήση της ram. Πάντα κινείται μεταξύ 57% και 75%. Η απορία μεγαλώνει γιατί τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές έχω στο προηγούμενο κινητό RN5 6/64 το οποίο φοράει και αυτό την τελευταία dev xtrv πριν την διακοπή των ενημερώσεων και η χρήση της ram σε αυτό είναι μεταξύ 38% και 55% όταν τρέχουν παράλληλα πολλές. Το poco φοράει την 20.9.24 dev αλλά την ί…
-
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμαπολλά πολλά like!!!
-
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΈχει βρει κανείς TWRP για Poco F2 Pro?
-
@amavroudis δεν τα παρακολουθώ πλέον τα μοντέλα τόσο πολύ.κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι το k30pro5g είναι το poco αλλά δεν ήμουν σίγουρος
-
HMK305G είναι το poco f2?
-
καλησπέρες !! για poco f2 υπάρχει κάποια rom?