Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 525.
-
Παραγγελια από 19/8 που έγινε ship στις 20/08 (ένα redmi note 9 pro 6/128) από banggood ακόμα δεν έχει φανεί στην dhl.πρωτη φορά που μου συμβαίνει 26 μερες να φανεί!! Αυτό γράφει στην dhl The sender has processed the shipment. You will receive further information when the shipment has arrived at DHL. Th, 20.08.2020, 19:01 hours
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμα@Vstromakias έφτιαξε με τον τρόπο που είπες.ευχαριστώ πολύ !!!
-
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμα@gkalen αυτό δεν έπιασε.πάω για τον πρώτο τρόπο.
-
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμαγυρισα αλλα τιποτα... τπ persist.img που το βρισκω ?
-
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμαπαίδες μία βοήθεια !!! είναι πολλές 372 σελίδες για να τις διαβάσω!!! έχω 2 whyred στα χέρια μου.ένα 4/64 global και ένα 6/64 china, ξεκλείδωτα και τα δύο από εμένα, και περασμένη την τελευταία xtrv dev και twrp 3.3.0-14-04-19 Μου ήρθε η φλασιά να βάλω το τελευταίο twrp (3.3.1_21-11).πριν 3 μέρες το έβαλα στο 4/64 έκανα ξανά καθαρή εγκατάσταση την τελευταία xtrv dev και όταν το κινητό άνοιξε δεν λειτουργούσε η κάμερα.το προσπάθησα, άλλαξα twrp, ξαναέκανα εγκατάσταση την rom αλλά τίποτα.... και θ…
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαTWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΤο βράδυ θα το τρέξω υπό ιδανικές συνθήκες...
-
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 να μην περιμένουμε twrp για το note 9s, σωστά? Έχω το κινεζικό τώρα,καλά τα πάει.
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΕδω
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΔεν το κάνω root το κινητό.κανενα βασικά.
-
Κουμπωσε στο redmi note 5 (whyred) μια χαρά
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΕτοιμος
-
XTRV rom για το 9s
Μήνυμασε 76 ωρες ξεκλειδωνει το δικο μου.για να δουμε
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαράθεση από leotzian: “Τώρα για twrp να δω που θα το βρεις η ομάδα δεν έχει βγάλει ακόμη μόνο ένα closed source υπάρχει. Sent from my U65GT using Tapatalk ” Θα ξεκινήσω με το ξεκλείδωμα και βλέπουμε
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΤελεια ευχαριστώ!!!!