Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 935.

• Καλημέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που βάλανε την έκδοση του parrot επειδή έχει και configs καταφέρατε να τα χρησιμοποιήσετε??? Τα κατέβασα έκανα κανονικά το φάκελο αλλά δοκιμάζω όπως στον xtreme να κάνω κλικ στο μαύρο πλαίσιο αλλά δεν γίνεται κάτι

• Φίλε μου αν το σκέφτεσαι από εδώ από Κίνα τότε μην το συζητάς ούτε για πλάκα

• Παράθεση από EGW4321: “καλημερα αν εισαι root μηπως να βαλεις το dolby και μαλλον θα ειναι καλυτερα.και παλια υπηρχε προβλημα στον ηχο σε roms. ” Φίλε μου σε ευχαριστώ αλλά δεν έχω θέμα στον ήχο.Τα συγκεκριμένα τα σπάνε ειδικά σε μπάσα από ότι καλύτερο έχω πάρει.Οι άλλοι δεν με ακούνε

• Ναι ακριβώς το θέμα είναι ότι το έχουν μόνο όταν τους καλώ εγώ και συγκεκριμένα με αυτή την συσκευή διότι όταν τους καλώ με άλλη όλα μια χαρά.Επισης όταν χαλάς 30 ευρώ για Bluetooth και από μια αναβάθμιση συμβαίνει αυτό αναγκαστικά θες δεν θες Γιάννη μου έχεις πρόβλημα.Οποτε πέραν του αστείου υπάρχει περίπτωση το έμπειρο μυαλό σου να σκεφτεί κάτι διότι πραγματικά έχω εκνευριστει και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό

• Huawei 02452499 BT Sport Headset Lite Am61 Black - Bluetooth headset (TEL.045216) Αυτά είναι . Λειτουργούσαν άψογα και μετά την αναβάθμιση ακούω κανονικά αλλά οι άλλοι με ακούνε τελείως χάλια.Οπως είπα το δοκίμασα με 3 άλλες συσκευές και εννοείται ότι λειτουργεί κανονικά

• Το έκανα ήδη amavroudis δυστυχώς τίποτα.Τα ακουστικά είναι τα AM61 και μάλλον είναι πρόβλημα είτε της νέας android έκδοσης είτε του νέου miui.Ακουγομαι σαν να μιλάω από μακριά.Το έκανα τσεκ και με άλλα 3 κινητά και λειτουργεί άψογα

• Εγώ έβαλα Ινδία και μου κατέβηκε

• Παιδιά μετά την αναβάθμιση της official global stable EEA το Bluetooth τα ακουστικά δεν με ακούνε καλά.Τα δοκίμασα με άλλο xiaomi (mi9 lite) και λειτουργούν κανονικά.Καμια ιδέα????

• Παράθεση από Nikos Papadopoulos 21: “Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, το κινητό το αγόρασα στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να είχε ευρωπαϊκή Rom ? ή μήπως όλα στην Ελλάδα είναι έτσι ? η Glonal miui 11 έχει κυκλοφορήσει ? , έχω αλλάξει 10-15 περιοχές και καμία δεν μου βγάζει το update. ” Φιλε μου κανονικά αφού το πήρες από Ελλάδα έπρεπε να είναι ΕΕΑ .Το κουτί γράφει MI 9T pro ή Κ20 pro???!

• Το θέμα είναι η εγκατάσταση να γίνεται απευθείας στην οθόνη.Μετα και να βάλεις προστασία δεν επηρεάζει.

• Ο amavroudis έχει δίκιο.Μολις έβαλα το δαχτυλικο όταν πήρα το κινητό χωρίς glass πήγαινε σφαίρα και παρότι μετά από 2 μέρες έβαλα κανονικά προστασία συνέχισε να λειτουργεί αψογα.Χτες που έκανα το setup ,με το glass ,περασμένο έχει ψιλοθεματάκια

• Έτσι το έκανα και εγώ αφού πρώτα όπως προείπα έκανα factory reset.Δευτερη μέρα και έχω την εντύπωση ότι η αυτονομία (που ήτανε υπεραρκετή) βελτιώθηκε σε μικρό βαθμό.Για τις υπόλοιπες βελτιώσεις θέλει μέρες και ψάξιμο

• Mi 9 Τ

akisjes - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Πάντως στα τελευταία μηνύματα φαίνεται το οξύμωρο ο ένας να εκφράζει την δυσαρέσκεια του γιατί δεν αναβαθμίστηκε σε android 10 ενώ ο άλλος κοιτάει να γυρίσει από android 10 σε 9 .

• Xiaomi redmi k20 pro

akisjes - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Προσωπικά ,επειδή όταν γυρίζω περιοχή Ινδία με official global βρήκα την αναβάθμιση,θα κάνω πρώτα factory reset και μετά θα κάνω την αναβάθμιση . Όμως σαν διαδικασία θα συσφωνησεις ότι για τον μέσο χρήστη δεν είναι εύκολη.Θα πει κάποιος ε τότε ας μην την κάνει .Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω μια προσωπική εμπειρία από mi9T που πριν κανα 15 ήμερο σε κολλητό μου την κάναμε στην κυριολεξία στο πόδι σε καφετέρια ( απλός χρήστης όχι κάτι τρομερές εφαρμογές στο κινητό του, χωρίς παιχνίδια κατέβασ…

• Επειδή αναβαθμίζεται και miui και έκδοση android σκέφτομαι να κάνω factory reset ,και μετά να βάλω την νέα ρομ.Ενοχλητικο μεν αλλά φοβάμαι ότι μόνο έτσι θα αποφύγω ενοχλητικά bugs

• Φίλε μου είναι η νέα ρομ πως είναι με το miui 11 ,το κινητό???? Είδες διάφορες στη κατανάλωση γιατί στο απλό mi9t είχε τρομερό battery drain

• Xiaomi redmi k20 pro

akisjes - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Πάντως Nas εσύ πολύ σωστά προτείνεις μια λύση (όχι απλή , κάθε άλλο) αλλά και ο φίλος έχει δίκιο.Δεν είναι δυνατόν να έρχεται Αναβάθμιση και το κινητό να Υποβαθμίζεται και να κολλάει.Δεν τιμάει την εταιρεία.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Νομίζω amavroudis αν δεν κάνω λάθος με το που φλασαρει official fastboot θα κλειδώσει αυτόματα ή κάνω λάθος???

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

- Xiaomi Mi9 Mi 9 Global Version 6GB 128GB με το κουπόνι: BGM9128EU στα 308,94€

• Mi 9 Τ

akisjes - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Η μπαταρία του κράταγε σχεδόν 2 ημέρες και εδώ και 5 ημέρες που έκανε την αναβάθμιση με το ζόρι μισή μέρα.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Μιλαμε για official global σε νορμάλ χρήστη ο οποίος απλά έκανε online εγκατάσταση .Που να του πω τώρα για factory reset.Τελοσπαντων καλημέρα και ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk