Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 935.
-
Καλημέρα σας .Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που βάλανε την έκδοση του parrot επειδή έχει και configs καταφέρατε να τα χρησιμοποιήσετε??? Τα κατέβασα έκανα κανονικά το φάκελο αλλά δοκιμάζω όπως στον xtreme να κάνω κλικ στο μαύρο πλαίσιο αλλά δεν γίνεται κάτι
-
Ναι ακριβώς το θέμα είναι ότι το έχουν μόνο όταν τους καλώ εγώ και συγκεκριμένα με αυτή την συσκευή διότι όταν τους καλώ με άλλη όλα μια χαρά.Επισης όταν χαλάς 30 ευρώ για Bluetooth και από μια αναβάθμιση συμβαίνει αυτό αναγκαστικά θες δεν θες Γιάννη μου έχεις πρόβλημα.Οποτε πέραν του αστείου υπάρχει περίπτωση το έμπειρο μυαλό σου να σκεφτεί κάτι διότι πραγματικά έχω εκνευριστει και δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό
-
Παράθεση από Nikos Papadopoulos 21: “Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, το κινητό το αγόρασα στην Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να είχε ευρωπαϊκή Rom ? ή μήπως όλα στην Ελλάδα είναι έτσι ? η Glonal miui 11 έχει κυκλοφορήσει ? , έχω αλλάξει 10-15 περιοχές και καμία δεν μου βγάζει το update. ” Φιλε μου κανονικά αφού το πήρες από Ελλάδα έπρεπε να είναι ΕΕΑ .Το κουτί γράφει MI 9T pro ή Κ20 pro???!
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠάντως στα τελευταία μηνύματα φαίνεται το οξύμωρο ο ένας να εκφράζει την δυσαρέσκεια του γιατί δεν αναβαθμίστηκε σε android 10 ενώ ο άλλος κοιτάει να γυρίσει από android 10 σε 9 .
-
Προσωπικά ,επειδή όταν γυρίζω περιοχή Ινδία με official global βρήκα την αναβάθμιση,θα κάνω πρώτα factory reset και μετά θα κάνω την αναβάθμιση . Όμως σαν διαδικασία θα συσφωνησεις ότι για τον μέσο χρήστη δεν είναι εύκολη.Θα πει κάποιος ε τότε ας μην την κάνει .Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω μια προσωπική εμπειρία από mi9T που πριν κανα 15 ήμερο σε κολλητό μου την κάναμε στην κυριολεξία στο πόδι σε καφετέρια ( απλός χρήστης όχι κάτι τρομερές εφαρμογές στο κινητό του, χωρίς παιχνίδια κατέβασ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝομίζω amavroudis αν δεν κάνω λάθος με το που φλασαρει official fastboot θα κλειδώσει αυτόματα ή κάνω λάθος???
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα- Xiaomi Mi9 Mi 9 Global Version 6GB 128GB με το κουπόνι: BGM9128EU στα 308,94€
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΗ μπαταρία του κράταγε σχεδόν 2 ημέρες και εδώ και 5 ημέρες που έκανε την αναβάθμιση με το ζόρι μισή μέρα.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Μιλαμε για official global σε νορμάλ χρήστη ο οποίος απλά έκανε online εγκατάσταση .Που να του πω τώρα για factory reset.Τελοσπαντων καλημέρα και ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk