Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 935.

• Xiaomi redmi k20 pro

akisjes - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Καλημέρα.Δεν καταλαβαίνω τι λες ρε φίλε.Δηλαδη το κουτί γράφει Mi9t και μέσα είναι K20?????

• Παιδιά για την ημέρα με την στοκ ,δεν μπαίνω σε διαδικασία για gcam .Για τις βραδυνές όμως θεωρώ ότι είναι μονόδρομος η διαφορά είναι σημαντική.Φυσικα είναι θέμα αντίληψης.Προερχομενος από το mix2s εύκολα βλέπω ότι το mi9 το βράδυ η κάμερα του κλωτσαει.Τωρα αν κάποιος είχε παλιά π.χ. το redmi note 4x και πήγε φέτος στο mi9 θα πει τώρα τι γράφει ο τύπος αφού το κινητό τα πάει μια χαρά και το βράδυ..

• Εγώ το βράδυ νομίζω κάνει την διαφορά η gcam

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

akisjes - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Δεν νομίζω να φταει αυτό φίλε μου,το dual 4G το έχω μόνιμα και δεν υπάρχει θέμα στην κατανάλωση

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Φίλε μου απαντάς μόνο σου ,οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται να το σχολιάσουμε......

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Καλημέρα σας .Εδώ και 2 ημερες ήρθε αναβάθμιση στην official stable EEA και με τον πρώτο κύκλο φόρτισης βελτιώθηκε η αυτονομία.

• Ρε παιδιά έλεος .Το δέμα εφόσον είναι priority μέχρι να πάει Ολλανδία είναι utracked(αυτή είναι και η έννοια να φαίνεται στο σύστημα ότι ξεκινάει από Ολλανδία) .Πως γίνεται δηλαδή , κάνεις παραγγελία μέχρι να φύγει το δέμα από Banggood να βγει από Κίνα να πάει Ολλανδία παίρνει 5-7 ημέρες ,μην σας πιάνει ο πανικός.Φιλε μου άλλη φορά από Ελλάδα αν είναι να τραβάς τέτοια φρίκη. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καμία διαφορά από το mi 9 στις κάμερες με εξαίρεση την selfie που κάνει αυτή την μαγκιά και την οθόνη που δεν έχει notch .Ααα και η μπανταρια 4000 (προσοχή εάν βγάζετε όλη την ώρα selfie με το ανέβα κατέβα της κάμερας η μπανταρια πέφτει). Προσωπικά ( όπως και επρεξα) mi 9 ή περιμένεις mix 4 αν και ως χρήστης του mix 2s μπορώ να πω ότι η αναβάθμιση στην κάμερα δεν με άφησε ικανοποιημένο Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όντως μικρή βελτίωση όπως τα λες Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε ημερήσιες demakhs είναι πιο βελτιωμένο στις νυχτερινές με στοκ υποδιεστερο του mix2s με gcam βελτιώνεται η κατάσταση αλλά και παλι το mix2s κρατάει τα σκήπτρα.Μιλαω για το mi9t το απλό το pro είναι ακριβώς στα επίπεδα του mi9 δηλαδή ελεφρως βελτιωμένα τα πράγματα σε σχέση με το απλό mi 9t και πάλι στις πολύ σκοτεινές το mix2s είναι καλύτερο.Εχω το mi9 και έχω πάρει στα χέρια μου για περίπου 24ωρες και το mi9t και το pro Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Ωχ ,θα αρχίσει καντιλια ο Γιάννης

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Αυτό το είχα και σε άλλα κινητά (π.χ. mix 2s) νομίζω ότι πρέπει να αποφεύγεις στα πλάνα σου να έχεις φάτσα κάρτα τις λάμπες

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από kostas234: “Το λογαριασμό μου θα τον απενεργοποιήσω θα του έβαζα την ελληνική ρομ και τέλος θα έχει πρόβλημα έτσι? ” Κινητά που πουλάτε, όλα format και το δίνουμε με official global ( υπάρχει ειδικό thread με την διαδικασία)όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις έχουν διάφορους <<κινδύνους>> και άλλου είδους ζητήματα που δεν είναι της παρούσης

• Mi 9 Τ

akisjes - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Η κάμερα όμως όχι η ίδια στο απλό με το pro

• Xiaomi redmi k20 pro

akisjes - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Εάν μιλάς για Κίνα εφόσον το priority direct mail στο , Banggood είναι και πάλι κανονικά θα πρότεινα από εκεί εάν θες από Ελλάδα αλλάζει το πράγμα Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Οποιος πιασει στα χερια του το κινητο καταλβαινει απευθειας οτι δεν ειναι σειραs redmi... Ειναι πολυ ποιοτικοτερο!! Εγω παρειγγειλα το pro λογω επεξεργαστη κ μπαταριας... Συν το βγαζει μια χαρα φωτο για τα γουστα μου!! ” Συμφωνώ μαζί σου καθωτι έχω πιάσει και τις δύο εκδόσεις απλά με το mi 9 σε τιμή πρόκληση θεωρώ ότι είτε πας εκεί είτε περιμένεις διότι με τον τρόπο που κινήθηκε η xiaomi στην σειρά K20 δεν θα τύχει ευρείας αγοράς οπότε να δώσεις 380 από Κίνα για το mi9 t …

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Κοιτάξτε αυτό που λέει ο Γιάννης εν μέρη έχει δίκιο ( λέω εν μέρη διότι η συσκευή την εχω πάρει στα χέρια και είναι premium καμία σχέση με παλιά redmi).Η ιστορία ξεκίνησε με την απόφαση της Xiaomi να χωρίσει την παραγωγή σε Mi τις premium συσκευές και σε redmi τις ποιο οικονομικές ( μεσαία και φθηνή κατηγορία) . Ξαφνικά βγαίνει το Redmi K20 με φοβερά specs και φοβερή ποιητητα κατασκευής . Αποτελέσματα η αρχική τιμολογιση να είναι για συσκευή επιπέδου mi 9 και όχι μεσαίας κατηγορίας.Στην Κίνα αρχ…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Επειδή έπεσες στην περίπτωση που ψάχνω για bt αυτοκινήτου για μουσική αλλά και να δέχεται κλήσεις ( αυτό που έχω όταν καλούν αποσυνδεω το κινητό για να απαντήσω) ποιο έχεις γιατί σκέφτομαι να πάρω??