Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 935.
-
RE: Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από komatoza: “Σε αυτό δεν θα συμφωνήσω. Τόσα χρόνια βάζω μόνο beta και δεν έχω κάποιο θέμα αν υπάρχει θα είναι μικρής σημασίας και τώρα έβαλα την τελευταία με Q. Αν κάτσει κανείς και ψάξει θα βρει bugs και στη σταθερή. Πιστεύω ότι οι beta έχουν περισσότερα σύν. Αλλά δεν είναι για όλους.” Φίλε μου η έννοια της beta είναι η xiaomi και η κάθε xiaomi να βγάζει δοκιμαστικές ρομ, κάθε εβδομάδα εν προκειμένω, να βλέπει τυχών προβλήματα ή ζητήματα σε καινούργια χαρακτηριστικά ή βελτιώσεις που …
-
Mi 9 gcam xtrme 48498273501_25b23ba087_c.jpg IMG_20190809_221707 by akis kon/nidis - Flickr2BBcode LITE Mi 9 stock 48498441257_d449c9586f_c.jpg IMG_20190809_221648 by akis kon/nidis - Flickr2BBcode LITE Και Mi 9 stock μέρα 48502084921_05e7b517dd_c.jpg IMG_20190809_194628 by akis kon/nidis - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από spideman3: “Πρέπει να κατεβάσεις το συγκεκριμένο apk (bbcode). Δεν θα το βρεις στο play store πάρε το από εδώ Flickr2BBcode LITE for Android - APK Download Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου το κατέβασα . Ανοίγω το flickr στο κινητό αλλά στην φωτογραφία δεν μου δίνει share για να επιλέξω το bbcode Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου έχει τύχει πριν 2 με 2.5 χρόνια ( δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) τότε που είχε γίνει ο χαμός οταν ξεκίνησε το θέμα με τα τελωνεία (μέχρι εκείνη στην στιγμή περναγανε όλα αέρα) . Είχε κάνει 18 ημέρες να έρθει και ενώ έφτασε Ελλάδα έκανε 2,5 μήνες να ξεκολλήσει.Εγω είχα κάνει dispute μου μπήκανε τα χρήματα αλλά μόλις έφτασε στις περίπου 90 ημέρες έβαλα κανονικά τα χρήματα πίσω.Θυμαμαι χαρακτηριστικά τότε η Selina από το Vickmall μου έστειλε δώρο ένα μικρό Bluetooth Xiaomi
-
Θεωρώ ότι εάν κάνεις dispute μέσα στην εβδομάδα στο pay pal , θα δικαιωθείς.Σε κάθε περίπτωση θα σου έρθει το κινητό αφού για όσους ξέρουν το λάθος είναι στην εταιρεία που για κάνα 20ημερο συνεργάστηκε με το Banggood και όχι στο ίδιο το κατάστημα.Εγω ήμουν τυχερός αφού τελευταία παραγγελία έγινε 24 Μαϊου και άλλες 3 , 25 Ιουνίου και μέσα και τέλη Ιουλίου.Φυσικα λέω τυχερός αφού το αργότερο που περίμενα ήτανε 13 ημέρες(έσκασε σε εσάς το σκηνικό με αυτό τον τρόπο αποστολής και άρον άρον ξαναγυρίσα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “δεν ανοιγει...ανεβασε flickr” Σου έστειλα π.μ. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk