Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 306.
-
Παράθεση από NasDriver: “Πολύ χειρότερη και σου μιλάω καθαρά εκ προσωπικής πείρας και από τα δύο καταστήματα ” Ωχ, την κάτσαμε... Κάποιο κατάστημα με αξιοπρεπές support;
-
Παράθεση από NasDriver: “Σαφώς και μπορεί η εντύπωση που σου έδωσαν να μην είναι η καλύτερη...αλλά μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα τα αρνητικά τους σε σχέση με άλλα γνωστά καταστήματα... ” Από περιέργεια, το gearbest έχει καλύτερη ή χειρότερη φήμη; Παράθεση από NasDriver: “Δοκιμάσατε να περάσετε fastboot rom ? ” Όχι, θα δοκιμάσω. Ψάχνω και για κινέζικη stable, πριν το δώσω για να το στείλει.
-
Βλέπω τα κινέζικα developer στη σελίδα 通过线刷升级 Ξέρει κανείς που βρίσκονται τα αντίστοιχα stable;
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλό θα είναι να περάσει china fastboot rom, να κλειδώσει και ξεκλειδώσει με δικό του λογαριασμό, ώστε μετά να περάσει όποια ρομ θέλει... ” Θα τον βοηθήσω εγώ, βασικά τρόμαξε με την όλη κατάσταση οπότε μάλλον θα του το κλειδώσω μόνο γυρίζοντάς το στην κινέζικη. Άμα γυρίσει το κινητό με το καλό βλέπουμε...
-
Παράθεση από NasDriver: “2. Έχουν καλό support ” Μου δώσαν χοντρά δείγματα γυφτιάς: Παράθεση: “Do you want to return it to us for repairing? It should be noted that we can not cover the shipping cost for the phone returning to us. And if there is some components replacing that requires extra expense, you will have to pay it. ” Το κόστος επιστροφής είναι αναμενόμενο. Αλλά το να πληρώσει κανείς για κάτι που χάλασε μέσα στην εγγύηση; Ευτυχώς πριν το αγοράσει είχε ρωτήσει αν καλύπτεται το κινητό από…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ναι, στέλνει, ειδικά εάν είναι china version και έχουν περάσει global rom ” Ο άνθρωπος δεν είχε το κουτί, αλλά ο φορτιστής από ότι μου είπε ήταν κινέζικος. Οπότε μάλλον κινέζικο το κινητό. Το ερώτημα είναι πως το ξεκλείδωσαν οι μπαγάσες. Ευτυχώς το φόρουμ εδώ ενημέρωνε για τέτοιες κακοτοπιές.
-
Φίλος πήρε το Φλεβάρη από Banggood ένα Mi 5s plus. Global firmware (νομίζω) έτρεχε το κινητό. Προχθές με πήρε γιατί η πίσω κάμερα δουλεύει ασπρόμαυρα. Το είδα και όντως έχει θέμα. Με opencamera, εμφανίζεται το ίδιο θέμα (και επιπρόσθετα και αντεστραμμένα), καθώς και στο CIT mode. Η έκδοση που έτρεχε ήταν η global 9.6.2.0. Είπα να του τραβήξω ένα factory και στην επανεκκίνηση είδα στο boot screen ότι κάτω έγραφε "unlocked"! Πώς ξεκλειδώθηκε το ρημάδι, μόνο του;;;; Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα π…
-
Δεν το ήξερα, ευχαριστώ. Δοκίμασα και φαίνεται ότι ήθελε άλλες 300-τόσο ώρες. Η φίλη που το είχε είχε αναφέρει ότι της έλεγε 360 ώρες. Οπότε της υπομονής!
-
Ευχαριστώ για τις (ως συνήθως) άμεσες απαντήσεις! Κάθε φέτος και χειρότερα όσον αφορά τα κλειδώματα, αν και καταλαβαίνω τους λόγους... Το anti rollback τελικά επίσης ήταν ένα από τα θέματα που έψαχνα να διαβάσω εδώ. Μία ερώτηση το να έχεις δικαίωμα ξεκλειδώματος ακολουθά το λογαριασμό Mi και όχι το κινητό, σωστά; Σκέφτομαι να χρησιμοποιούσα το δικό μου account για unlock και μετά να τον βγάλω και να βάλω του ιδιοκτήτη. Έχει νόημα;
-
Ο τίτλος τα λέει όλα, μπορεί να γίνει; Κάποτε γινόταν εύκολα όλα αυτά με fastboot, μετά γινόταν σε κλειδωμένα μέσω EDL, αλλά έχω χάσει την επαφή. Σε κάποιο newsletter του xiaomi-miui.gr υπήρχαν κάποιες σημαντικές σημειώσεις για πρόσφατες εξελίξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μπρικάρισμα, αλλά δεν έχω το link.
-
Όντως όλα καλά με το που το γύρισα στο stock. Είπα να της το αφήσω μπας και λυθεί σε επόμενη έκδοση. Ευχαριστώ παιδιά!
-
Οι αναφορές βασικά δείχνουν το Duo ως βασικό υπεύθυνο. Θα δοκιμάσω πρώτα να απεγκαταστήσω τις ενημερώσεις του Duo και βάλω το play store σε χειροκίνητη ενημέρωση. Αν δεν παίξει, θα ρίξω τα πυρηνικά (bloatware removal tool) ... και μπράβο για το τελευταίο! Επισυνάπτω και την έκδοση.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58606/
-
Η αναφορά είναι για το Nikel (ΜΤΚ; ). Επηρρεάζει και το Qualcomm (mido);
-
Καλησπέρα, μιας φίλης το RN 4X παρουσίασε τελευταίες μέρες battery drain. Όντως, παίρνοντάς το στα χέρια βλέπω ότι ζεματίζει η μπαταρία (40 βαθμούς σύμφωνα με την ενσωματωμένη εφαρμογή μπαταρίας). Το κινητό είναι στην official global έκδοση 9.6.1.0 (MBFMIFD) και πήγα να δω αν υπάρχει ενημέρωση. Στο κινητό δεν έβρισκε κάτι, αλλά στο site υπάρχει η 9.6.2.0 που είναι Nougat. Την κατέβασα στο κινητό και πήγα να την βάλω με εγκατάσταση πακέτου. Ξεκίνησε το verification, αλλά έβγαλε σφάλμα. Ευτυχώς βα…
-
Μάλλον ο ένοχος ήταν το ενεργοποιημένο CEC στο mibox. Με απενεργοποίησή του έπαιξε μια χαρά!
-
Μόλις απέκτησα ένα mibox με Oreo. Συνδέθηκε σε μια παλιά Panasonic Plasma που είχα και μέσω ενός USB-προς-Ethernet παίρνει ενσύρματα μόνο δίκτυο. Μέσω της οπτικής του εξόδου (S/PDIF) το σύνδεσα σε έναν αρχαίο ενισχυτή Yamaha A2 που είχα. Το ήθελα για κάτι απλό: με κλειστή την τηλεόραση, ήθελα να βάζω μουσική με το spotify του mibox, τηλεχειρίζοντάς το με το spotify στο κινητό ή στο pc του δικτύου του σπιτιού. Παίζει μια χαρά, με το που κλείνω όμως την tv, μπαίνει σε standby Από standby ξυπνάει α…
-
Έχω ένα κινητό από το gearbest που δεν κουνιέται ρούπι από τις 21 Αυγούστου (με Belgian Post),όπως το βλέπω στο 17track. Ο demosthenes από το support του gearbest αφενός μου έστειλε screenshot που δείχνει πιο φρέσκια πληροφορία κατά μια εβδομάδα, αλλά με μήνυμα: Παράθεση: “ - 2018-08-29 18:00:00 Customs clearance processing complete. - 2018-08-29 09:00:00 Parcel is in clearance. - 2018-08-24 22:00:41 Parcel arrived at the airport. - 2018-08-21 20:00:37 Departed Hongkong Sorting Centre. - 2018-08…
-
Καλά που διάβασα αυτό το thread. Και πάνω που νόμιζα ότι τα ξεκαθάρισα ... μπερδεύτηκα παραπάνω :p Φίλη μου ζήτησε να βρούμε το 4/64 "pro". Ερωτήσεις: 1) Σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα είναι αυτό που απευθύνεται στην ινδική αγορά; 2) (Φιλολογικά και μόνο) το βασικό του είναι η selfie των 20 megapixel; 3) Πήρα τελικά αυτό σε μια προσφορά του gearbest: Xiaomi Redmi Note 5 4G Phablet Global Edition - $229.99 Free Shipping|GearBest.com να υποθέσω ότι είναι το πρώτο πρώτο στη λίστα παραπάνω; 4) Και μ…