Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 306.
-
Είπα να γράψω έναν μικρό review για το BIP μια και το τρέξιμο αποτελεί βασική τρέλα μου (την έχω πληρώσει με αρκετούς τραυματισμούς). Πήρα το BIP τέλη Μαΐου. Μετά τις αναβαθμίσεις το χρησιμοποίησα για τρέξιμο και σαν εργαλείο για ειδοποιήσεις από το κινητό μου (Oneplus one). Σε επίπεδο ειδοποιήσεων, το κινητό χάνει πολύ αν το συνδυάσεις με το original MiFit για 2 βασικούς λόγους: δε δείχνει τηλέφωνο καλούντος σε κλήση και δε δείχνει κάποιους ελληνικούς χαρακτήρες (λ.χ. το τελικό ς). Και τα 2 ξεπ…
-
Παράθεση από kukutsi: “Φίλε Άγγελε, ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω δοκιμάσει γυρίζοντας τη γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά. Και δούλεψε δείχνοντας κανονικά το όνομα καλούντος κλπ. Αυτό άλλωστε μού απάντησαν και από την υποστήριξη της xiaomi. ” Δε μου φαινεται κάτι εξωφρενικά δύσκολο για επίλυση. Το ζήτημα είναι: είναι issue για το mifit, για το Bip ή και για τα 2;
-
ΒΡΕ ΑΜΑΝ ο_Ο Τι έγινε όλη εκείνη η διαδικασία με το unlock ρε παιδιά;;;;; Ούτε αίτηση ούτε τίποτα! @NasDriver έχω το ido όχι το mido. Πάντως μια χαρά πήγαινε στην 9008... @makis1024 σφαίρα πήγε το unlock, τρομερά απλή διαδικασία (πλέον)! Κάνω fastboot flash τώρα που μιλάμε και όλα πηγαίνουν μέλι-γάλα, ευχαριστώ!
-
Δεν είναι μπρικαρισμένο, είμαι μέσα στο Android. Λεπτομέρειες: Model NUmber: Redmi 3 MIUI version: MIUI 9.5 | Stable 9.5.2.0 (LAICNFA) Android version: 5.1.1 Android security patch level: 2017-01-01 RAM: 2Gb CPU: Octa-core Max 1.5Ghz Baseband version: FAAAANUZM-1.56482.1.63385.1_V013 Kernel version: 3.10.49-perf-g85f97f0 Version number: LMY47V Available storage: 1.84Gb Total storage: 16Gb
-
@makis1024 Έχω τελικά πρόβλημα, δεν μπορώ να μπουτάρω σε EDL. Δοκίμασα να μπω EDL: 1) με vol+/power -> download mode (και μπήκα θεωρητικά) 2) με fastboot oem edl Και στις δύο περιπτώσεις, έσβησε η οθόνη και ξεκίνησε η διαδικασία με το miflash, αλλά δεν αναβόσβηνε κόκκινο το λαμπάκι. Και στις 2 περιπτώσεις χτύπησε σφάλμα... Source Code (51 lines)
-
Όλα καλά, είχα αλλάξει το θέμα σε SOLVED
-
Δοκιμάζω τώρα σε non-EDL λειτουργία και φαίνεται να πηγαίνει μια χαρά (φτοτυ σκόρδα)!
-
Μετά από τη βοήθεια των παιδιών για να βρω fastboot image για το (λειτουργικότατο) Mi A1, βρήκα και μια νεώτερη έκδοση εδώ. Το κινητό είναι κλειδωμένο και έτσι ήθελα να μείνει. Έχω καιρό να φλασάρω και ό,τι ήταν να πάει στραβά, πήγε: 1η προσπάθεια: Μπαίνω σε fastboot, βάζω το xiaomiflash και τρώω πόρτα γιατί το oem unlock δεν είναι ενεργό. Μπαίνω στο κινητό, ενεργοποιώ το oem unlock και ξανά fastboot 2η προσπάθεια: ξανά στο xiaomi flash, αυτή τη φορά όμως θυμάμαι ότι πρέπει να μπω σε EDL. Μπαίνω…
-
Παράθεση από NasDriver: “Από το επίσημο φόρουμ της xiaomi ---> ROM - Mi A1 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Ευχαριστώ, έχει και το link της Oreo global ( tissot_images_V9.5.11.0.ODHMIFA_20180504.0000.00_8.0_1a04581058.tgz ) αλλά προσεκτικά όσοι είναι να αναβαθμίσετε σε αυτήν αν δεν έχετε πρόσφατη έκδοση στο A1. Μία ερώτηση μόνο, είμαι σίγουρος ότι ο @NasDriver και αρκετοί εδώ μέσα είναι μποτάκια, αλλά δεν έχω κανά Turing τεστ για να το τσεκάρω :p Ειλικρινά δεν παίζεστε ρε παιδιά
-
Παράθεση από Capamble: “Το να χτυπάει η ειδοποίηση και να χάνετε πρίν προλάβω να την δω είναι άχρηστο. ” Αν καταλαβαίνω καλά, αυτό που ζητάς γίνεται ξεκλειδώνοντας το ρολόι και σκρολάροντας προς τα κάτω, όπου έχει όλες τις ειδοποιήσεις, με την πιο πρόσφατη πρώτη πρώτη. Τουλάχιστον έτσι είναι στο Bip. EDIT: Συγχωρήστε με, μόλις ξύπνησα και δεν είδα ότι το thread είναι για το miband 2. Όχι, στο miband δεν μπορείς να δεις.
-
Παράθεση από endlessterror: “Εγώ από την άλλη με αγορασμένο το Bip Global από Gearbest (firmware V.0.1.1.36, Mifit 3.4.1) συνδεδεμένο με OnePlus One: * όταν με καλούν, εμφανίζεται notification στο κινητό αλλά χωρίς αριθμό τηλεφώνου και * όταν μου στέλνουν SMS, δε παίρνω τίποτα (αν και οι σχετικές ρυθμίσεις υπάρχουν) * όταν παιρνω Gmail γράφει "inbox" χωρίς να εμφανίζεται περιεχόμενο στο email! * Ειδοποιήσεις ημερολογίου δεν παίρνω. [...] Το "παράξενο" φαίνεται να είναι ότι το Gearbest πιθανώς έχ…
-
Θα βοηθούσε αν αναφέρατε ποια έκδοση firmware τρέχει στο κινητό (το λέει στο Mifit -> Προφίλ -> Amazfit Bip -> Έκδοση Υλικολογισμικού), ποια έκδοση Mifit και αν είναι το global ρολόι ή όχι. Εγώ από την άλλη με αγορασμένο το Bip Global από Gearbest (firmware V.0.1.1.36, Mifit 3.4.1) συνδεδεμένο με OnePlus One: * όταν με καλούν, εμφανίζεται notification στο κινητό αλλά χωρίς αριθμό τηλεφώνου και * όταν μου στέλνουν SMS, δε παίρνω τίποτα (αν και οι σχετικές ρυθμίσεις υπάρχουν) * όταν παιρνω Gmail γ…