Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 306.
-
Η αλλαγή δεν είναι ζόρι, το ξαναστήσιμο για τον πελάτη είναι όλο το ζόρι. =============== Οκτ 4th 2017, 12:11pm =============== Το sci-fi σενάριο έπαιξε τέλεια!!!! Έσβησα με τον παραπάνω τρόπο και έβαλα το μανίσιο recovery πάλι. Μια χαρούλα μπούταρε το κινητό. Μένει να δω αν θα λυθούν τα προβλήματα με τα απότομα σβησίματα με 30% μπαταρία...
-
Ώσπου/αν μπορέσει και βοηθήσει ο @NasDriver σκεφτόμουν το εξής: 1) Κανονικό fastboot flash recovery twrp 2) Αμέσως, χωρίς σβήσιμο, fastboot reboot κρατώντας πατημένο το Vol+ για να μπω στο TWRP 3) Μέσα από το TWRP σβήνω το batterystats και εν συνεχεία κάνω shut down 4) Με SP Flash tools φλασάρω ΜΟΝΟ το recovery Πως το βλέπεις; Δεν έχω και backup του κινητού να πάρει...
-
Μάλλον λέω μπούρδες όσον αφορά τον bootloader. Νομίζω ότι η πρώτη συσκευή στην οποία ήταν κλειδωμένος ήταν το Redmi Note 3 Pro και μετά. Σύμφωνα με το πινακάκι στο πρώτο post στο MIUI 9 - 7.9.21/22 | Xiaomi European Community & Store το RN2 δεν έχει κλειδωμένο bootloader. Οπότε μένω με την απορία πως να το κάνω να τρέξει χωρίς να έχω μόνιμη εγκατάσταση.
-
Με μπέρδεψες fastboot & fastboot.exe είναι το ίδιο πράγμα: όταν δεν παρέχεται η επέκταση, τα Windows ψάχνουν τι εκτελέσιμο υπάρχει κοτσάροντας επεκτάσεις .exe, .com, .bat κτλ. Όταν τρέχεις το fastboot σε command line, στην πραγματικότητα τρέχεις το fastboot.exe Το κινητό είναι μανίσιο global 8.x με μανίσιο bootloader (δυστυχώς)... Recovery είναι το MiRecovery.
-
Παράθεση από fog: “Σκέτο δηλαδή fastboot boot twrp.img (ή όπως λες το δικό σου twrp). Με προσοχή η επέμβαση και λογικά θα γίνει η δουλειά. ” Το αυγό του Κολόμβου, πως δε το σκέφτηκα. Ωραίος, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω! =============== Οκτ 4th 2017, 9:14am =============== Δυστυχώς δεν πέρασε το fastboot boot twrp.img sad.png Source Code (6 lines)
-
Παράθεση από Bodai: “Ορίστε για manual calibration -> Manual battery calibration. ” Το είχα διαβάσει, αλλά προϋποθέτει root ή TWRP. Στο κινητό με το xiaomi.eu firmware φλάσαρα TWRP και την κάνω από εκεί τη δουλειά. Για να δούμε αν το καλιμπράρισμα τη στρώσει. Σε official stable παίζει εγκατάσταση TWRP;
-
Μία βοήθεια παιδιά. Έχω 2 συσκευές RN2. Και οι 2 τρέχουν stable firmware, η μία κάποιο 8.χ official και η άλλη xiaomi.eu. Και στις δύο είναι το μανίσιο recovery εγκατεστημένο. Λόγω αντικατάστασης της μπαταρίας με Nohon (δεν βρίσκω πουθενά την original) το κινητό σβήνει και στα 2 με το που παίρνουν κλήση με 30%+ μπαταρία. Μυρίζομαι calibration. Το ερώτημα είναι πως το κάνω; Αν ρίξω με SP flash tools την εργοστασιακή (π.χ.) μηδενίζεται το batterystats ή δεν έχει νόημα; Εναλλακτικά, πως θα μπορούσα…
-
Σόρρυ που ξυπνάω παλιό thread, αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τα ίδια συμπτώματα (λ.χ. δεν ξεκινάει το SP αν δε βγει η μπαταρία). Καταλήγω πάντα σε σφάλμα enable dram failed (4023). 99% motherboard; =============== Σεπ 25th 2017, 11:59am =============== Παράθεση από apsogos4ever: “βαλε αλλη μπαταρία και θα παιξει... ειναι διαδικασία.. αλλα ☺️ ” Δεν μπορείς να φλασάρεις αν έχει μέσα μπαταρία.
-
Ευχαριστώ. Το Aliexpress δεν παιζει λόγω χαμηλής ποιότητας;
-
Έχω έναν γνωστό με σπασμένη οθόνη στο RN4 (snapdragon). Μερικές ερωτήσεις: 1) Πρέπει να αλλαχθεί υποθέτω digitizer/οθόνη & frame; 2) Κάποια σύσταση καταστήματος (είτε Ελλάδας είτε εξωτερικού) για αγορά καλής ποιότητας ανταλλακτικού; 3) H οθόνη που φοράει το RN4 (SD) είναι ίδια με του RN4x (SD); Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες πληροφορίες
-
Θα γελάσεις μέχρι δακρύων, αλλά το κινητό ... φοράει ήδη την global :p Το ενδιαφέρον είναι ότι φοράει ακριβώς την ίδια global με το απλό MTK 4άρι! Τώρα πως γίνεται αυτό... Case closed!
-
Βλέπω αναφορές σε "σκέτο" global RN3x (μάλλον Snapdragon) , καθώς και σε 3/32 μοντέλο. Αυτό που έχω στα χέρια είναι 4/64.
-
Βεβαίως, βεβαίως! =============== Ιουλ 26th 2017, 5:27pm =============== Διαβάζοντας το αρχικό μου post βλέπω ότι παρέλειψα το σημαντικότερο, ότι ψάχνω για global stable (και όχι την κινέζικη stable).
-
Καλησπέρα, ο τίτλος τα λέει όλα. Έχω χάσει την μπάλα με τις ρημαδοεκδόσεις. Για το παραπάνω κινητό έχει βγει official global stable;
-
Νομίζω ότι σε αυτήν την φάση το καλύτερο είναι να πω το φιλαράκι να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του (να το στείλει πίσω δλδ για επισκευή). Και πάλι ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ για τον χρόνο όλων σας και για τη βοήθεια. Είναι σαν να έχω στο χώρο μου 10 φίλους να το παλεύουμε μαζί!
-
από την ίδια έκδοση έτρεξα βασικά. Πριν τρέξω το εργαλείο ρ είχα κάνει φλασάρισμα ξανά την τελευταία stable. Από την ίδια φόρτωσα μετά τα αρχεία. =============== Μαι 31st 2017, 6:02pm =============== To target type το είχα στο "Smart phone with C2k" αν κάνει διαφορά...
-
Εδώ κάτι δεν πάει καλά, η εφαρμογή ολοκληρώθηκε με pass, αλλά μπαίνοντας στο κινητό φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει κάτι. Το MAC παραμένει στο 02:00:00:00:00:00. Στα settings της εφαρμογής, αφού δλδ πατήσει κανείς το System Config, είχα τσεκάρει στο "Write Option" μόνο τα "BT Address" και "Wifi Address". Το ανησυχητικό ήταν ότι συνδέοντας το κινητό για να γραφτούν τα δεδομένα αυτά, το κινητό ξύπνησε, έκλεισε ύστερα από λίγο και μετά ξαναξύπνησε. To utility όπως είπα μου ανέφερε "PASS" με μεγάλα γρ…