Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 306.
-
@George Kaggelaris ξεκίνησα με το post #4 ήδη, γιατί στο #3 αν και είδα ότι το πρόγραμμα έχει πεδία για τα Wifi/BT MACs, δεν είδα κάποια αναφορά για το πως χρησιμοποιούνται. Στο #4 έχω μία απορία. Το SN Writer ζητάει το αρχείο MD1_DB που θα πρέπει να χρησιμοποιήσω. Στο επίσημο global firmware, υπάρχουν 2 "υποψήφια" αρχεία: * MDDB.META_MT6797_S00_MOLY_LR11_W1603_MD_MP_V13_18_P74_1_ulwctg_n.edb (240kb) * MDDB_InfoCustomAppSrcP_MT6797_S00_MOLY_LR11_W1603_MD_MP_V13_18_P74_1_ulwctg_n.edb (59.002 kb) …
-
Δυστυχώς, δεν ... Επόμενο βήμα;
-
Την έχω βάλει για κατέβασμα. Για να "παραλληλίσω" λίγο τα πράγματα, στο χειρότερο σενάριο που γίνουν τα ίδια, τι μπορώ να κάνω; Ίσως κάποιον από τους οδηγούς της πρώτης σελίδας;
-
Ok, έγινε το φλασάρισμα σύμφωνα με τις οδηγίες. Δεν εμφανίστηκε μήνυμα σφάλματος. Κατά το αρχικό setup wizard δεν έβρισκε wifi σημεία όμως. Μπαίνοντας στα "περί του τηλεφώνου" βλέπω τα ίδια προβλήματα με την MAC και το bluetooth. Τι θα πρότεινες να δοκιμάσω μετά;
-
Είμαι στο pc επιτέλους σπίτι και μπορώ να διαβάσω με την ησυχία μου. Σόρρυ που θα το ρωτήσω ξανά, αλλά είμαι λάτρης τον βλακίσφαιρων (aka idiot-proof ) οδηγιών. Το κινητό δεν είναι μπρικαρισμένο. Είμαι μέσα κανονικά. Μπουτάρει, τρέχω εφαρμογές, υπάρχουν τα ΙΜΕΙ του. Δεν έχει MAC address και bluetooth. Να συνεχίσω με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) ή να ακολουθήσω κάποιον άλλο οδηγό;
-
Ευχαριστώ και πάλι. Ζήτησα τη διευκρίνηση γιατί θυμάμαι ότι σε κλειδωμένο RN4 μου είχε χτυπήσει πρόβλημα στο cust partition. Με ξεκλειδωμένο το κινητό δεν είχα τέτοιο θέμα...
-
Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχει και Redmi Note 4 με snapdragon...άστο αυτό, είναι άλλη ιστορία, decacore = MTK ” Δεν το γνώριζα, νόμιζα ότι το μόνο το 4Χ είναι με snapdragon... Μία ερώτηση για τον οδηγό: μπορώ να τον ακολουθήσω χωρίς να ξεκλειδωθεί ο bootloader;
-
@NasDriver δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot, αλλά είναι το MTK μοντέλο (αλλιώς θα το έλεγα ως 4Χ). Από τα about phone: Device name/Model number: Redmi Note 4 Android version: 6.0 MRA58K Android security: 2017-03-01 MIUI: MIUI global 8.2 | Stable 8.2.1.0 (MBFMIDL) CPU: Deca Core Max 2.11Ghz RAM: 3Gb ... Status: IP address: unavailable Wifi Mac: 02:00:00:00:00:00 Bluetooth address: Unavailable
-
Παράθεση από BanditGR: “Πρέπει όμως να την περάσεις με MAUI/SN Writer. ” Μπορεί να γίνει και χωρίς να κάνω unlock τον bootloader;
-
H πλάκα είναι ότι τα IMEI δεν πάθαν τίποτα. Και τα 2 είναι στις σωστές τιμές, όπως στο κουτί του κινητου. Βλέπω τη μέθοδο του @zt654, μπορεί να παίξει και σε ξεκλείδωτα κινητά; Από ό,τι καταλαβαίνω πάντως, το χάσιμο των WLAN/BT MAC δεν είναι αντιστρεπτέο, δλδ δεν ξαναβρίσκεις τις αρχικές τιμές, σωστά;
-
Ταχύτητα όχι σαχλαμάρες! Ευχή μου να απαντάτε και πριν ρωτήσουμε Θα διαβάσω τα threads και θα επανέρθω.
-
Δύσκολο το θέμα. Γνωστός έφερε το Redmi Note 4 κινητό του, στο οποίο προσπαθούσε να ρίξει την Global, χωρίς πρώτα να το ξεκλειδώσει. Κάτι πήγε άσχημα, ο ίδιος δεν ξέρει τι ακριβώς. Το αποτέλεσμα όμως ήταν ότι: α) Το bluetooth νέκρωσε τελείως. Προσπαθώ να το ανοίξω και ύστερα από λίγο κλείνει μόνο του. β) Το wifi απέκτησε μία άκυρη MAC address 02:00:00:00:00:00 και φυσικά δεν παίζει... Υπάρχει διέξοδος από αυτό το πράγμα ή πάει για επιστροφή;
-
Παράθεση από manwlis77: “γενικα έχω διαπιστώσει θέματα με όλα τα κινητά xiaomi που έχω πάρει. Θέματα όσο αφορά σύνδεση με άλλες συσκευές Αυτό το κέντρο ασφαλείας είναι καταστροφή ” Συμφωνώ απόλυτα. Γενικά οτιδήποτε σε στυλ privacy control/firewalling πληροφορίας μπορεί εύκολα να τα κάνει κουλουβάχατα. Τουλάχιστον μέχρι τα MIUI Πάνω από Android έως και 5 απενεργοποιούνταν. Στο 6+ όχι (μόνο μέσω dev options). AOSP/cyanogen και άγιος ο Θεός δυστυχώς...
-
Παράθεση από olafeone: “Redmi Note 4 με firmware 8.2.2.0 stable απο εδω. Και μου φαινεται παραξενο που δεν δουλευει σε κανεναν σας εκτος απο εμενα. Δουλευε και με μια developer που ειχα πιο πριν. XTRV 7.5.4 ” Αυτή πρέπει να είναι η διαφορά! Δηλαδή η χρήση του custom firmware που κάνουν εδώ τα παιδιά. Δουλεύει στο δικό τους και όχι στο εργοστασιακό! Πάντως άνοιξα ένα Bug report στη Xiaomi: Miband 2: call notifications work intermittently, caller ID does not work - Bugs - Xiaomi MIUI Official Foru…
-
Παράθεση από gieboue: “παιδιά είμαι καινούριος.πως κάνω confirm ώστε να βοηθήσω? ” Αφού κάνεις λογαριασμό στο επίσημο site της Xiaomi, πας στο άρθρο Contacts: letter seek displays Latin instead of Greek characters - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum και θα δεις ότι στο πρώτο post έχει ένα πορτοκαλί "κουμπί" Confirm. Πάτησε εκεί. Θα αυξηθεί το νούμερο κατά ένα.
-
Πάνω που έψαχνα το θέμα και έπεσα πάνω ΑΚΡΙΒΩΣ στην περίπτωση. Χρησιμοποιώ το επίσημο (αγγλικό) mifit με το band 2. Σε όλες τις περιπτώσεις, τελευταία έκδοση λογισμικού φορτωμένη. Το συμπέρασμά μου μέχρι στιγμής: αν θες να το χαρείς με ειδοποιήσεις με ονόματα και να παίζει η ειδοποίηση πάντα (και όχι όποτε του έρθει) ΜΗΝ το βάλεις σε Xiaomi κινητό (true story)! Εξηγούμαι: * έχω συνδέσει διαφορετικά miband 2 σε Redmi 3 Pro, Mi3, Redmi 4. Όλα τα κινητά με την τελευταία επίσημη global φορτωμένη (MI…
-
Όχι, δε χρειάζεται ούτε ξεκλείδωμα, ούτε rootάρισμα.
-
Με το TWRP απέτυχα παταγωδώς... Δεν βγαίνει ούτε το Android με τις τρεις τελείες. Δοκιμάζοντας με miflash χτυπούσε σφάλμα στο system... Δοκίμασα SP Flash Tools, preloader unchecked. Και εδώ το flash σε download mode ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στο boot όμως βγαίνει το mi logo, android animation, reboot... Θα δοκιμάσω μια πάλι με xiaomiflash και relock. Αν κάτσει, έκατσε. =============== Φεβ 22nd 2017, 2:29pm =============== Ούτε και με relock έπαιξε. Όχι μόνο αυτό, αλλά μετά από το boot και ένα re…