Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 306.
-
Σόρρυ ρε παιδιά, πάλι δεν παίρνω ειδοποιήσεις όταν βγαίνει νέο post για κάποιο λόγο :( Αν μπορεί κάποιος, ας μου πει τι να κάνω. EDIT: είχαν γυρίσει off όλες οι ειδοποιήσεις, fixed. Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να είναι Rooted η συσκευή για να δουλέψει το Morelocale . ” Όχι απαραίτητα σε Android έως και 6 που έχω δει. Παράθεση από MIUI_ART: “Και προσοχή !!!!!! Αν η ROM δεν έχει ενσωματωμένα ελληνικά στα apks της, δεν πρόκειται με κανέναν τρόπο να εμφανίσει ελληνικά. Τα Gapps έχουν ενσωματωμ…
-
Έχω στα χέρια ένα Redmi Pro, με official Stable firmware 8.1.x. Αποφάσισα να το αφήσω έτσι και απλά να βάλω το morelocale2 για να έχουν οι google εφαρμογές ελληνικά. Όμως μετά την εγκατάσταση του morelocale 2 και όταν πάω να τρέξω τη γνώριμη εντολή που δίνει δικαίωμα στο Morelocale 2 να αλλάξει το system locale, τρώω πόρτα: adb shell pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION [/br] Operation not allowed: java.lang.SecurityException: grantRuntimePermission: Neithe…
-
Θέλω να παραγγείλω 2 συσκευές Xiaοmi από το Gearbest. Στις επιλογές αποστολής προσφέρει flat rate shipping, χωρίς να αναφέρει τον τύπο του ταχυδρομείου (ενώ παλιότερα έλεγε λ.χ. NL post) και DHL. Για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους, να υποθέσω ότι πρέπει να αποφεύγονται οι αποστολές με DHL, όπως ο Διάολος το λιβάνι ή είναι ok;
-
Μπορώ εναλλακτικά να δοκιμάσω να φλασάρω TWRP; Αν ναι, προφανώς είναι ξεκλείδωτο. Και από εκεί να δοκιμάσω να φλασάρω κάποια custom. Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να τρέξω αυτή τη στιγμή το unlock tool (έχει να κάνει με το δίκτυο που είμαι).
-
Με xiaomiflash έβαλα την omega_images_7.2.16_20170216.0000.00_6.0_cn_aea7d134d9 To φλασάρισμα ναι μεν τελείωσε με επιτυχία, αλλά μπουτάροντας βγαίνει το Mi logo και το Android animation κάτω και μετά μπαίνει σε boot loop. EDIT: Διάλεξα "flash all" (την πρώτη επιλογή από τις τρεις).
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από endlessterror: “Προ ξεκλειδώματος δεν έπαιζε το Miflash. Τώρα υποθέτω θα παίζει. ” Ρίξε μια official με miflash.... ” Stable ή dev;
-
Σε ποιο σημείο είμαι: - Έχει (ξανα-)ξεκλειδωθεί - Το υφιστάμενο firmware base μάλλον είναι Αγγλοκινέζικο. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει μπουτάρει με επιτυχία, τώρα τραβάει σκέτα Boot loop (με το κλασσικό Android animation κάτω κάτω) - Με αφήνει πλέον να φλασάρω TWRP, αλλά πηγαίνοντας να μπω recovery δεν παίζει. Πέφτει σε boot loop. Παράθεση από geoanto555: “Φλασάρει μόνο με firmware upgrade αλλά δεν μπουτάρει? ” Πριν το (ξανα-)ξεκλείδωμα, φλάσαρε μόνο με firmware upgrade. Και δεν μπούταρε. Τώρα πιστεύ…
-
To λεπόν: μπόρεσα να το κάνω unlock, αφού ξεμπέρδεψα με το πρόβλημα με τους drivers. Το δε πρόβλημα με τους drivers το ξεμπέρδεψα, κάνοντας ξανά flash με τα SP flash tools μίας Chinese dev έκδοσης (6.11.17). Μετά είδε τους drivers οκ και το mi unlock ξεκλείδωσε το κινητό. Χάρηκα μεν, αλλά τώρα δεν μπουτάρει. Μένει στο Mi Logo, χωρίς να εμφανίζεται το Android animation στο κάτω μέρος της οθόνης. Ποιο λογισμικό official μπορώ να ρίξω ξανά από πάνω ΧΩΡΙΣ να το ξανακλειδώσω; =============== Φεβ 22nd…
-
Δε φαίνεται καλά για την ώρα: Χθες, φαινόταν μια χαρά ως Marshall driver στο device manager των Windows. Τώρα μου βγαίνει με θαυμαστικό και code 10. Επιπρόσθετα, στο unlock κολλάει στο 50% με σφάλμα "couldn't verify device". Τώρα βέβαια φυσικά για να κάνεις unlock έπρεπε να έχεις το λογαριασμό σου Xiaomi σεταρισμένο μέσα στο κινητό. Το κινητό όμως έχει φάει download από το SP Flash tools. Δεν ξέρω τι έχει επιζήσει από το λογαριασμό Xiaomi εντός του κινητού. Θα μπορούσα έτσι να κάνω unlock; Παράθ…
-
Ευχαριστώ για το link @stamatisv, θα δοκιμάσω σήμερα να δω τι γίνεται μπας και γλυτώσω την επιστροφή.
-
Παράθεση από Thanos Kinigos: “Παιδιά καλησπέρα... Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα κατά το κλείδωμα... Αφού το ξεκλείδωσα πρίν ένα μήνα είπα ότι ήρθε η μέρα να το ξανακλειδώσω... Έβαλα την γραμμή κώδικα και ξεκλειδώθηκε... Όταν πήγα να το ανοίξω... μου γράφει "Red State" και δεν έμπαινε... μετά από 15 επανεκκινήσεις το ξαναξεκλείδωσα και δούλεψε μια χαρά... Τι έφταιξε??? μήπως επειδή ήταν η ελληνική ρόμ??? ” @Thanos Kinigos έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς φίλε μου. Μπορείς να απαντήσεις στο Redmi pro bric…
-
Σόρρυ Γιώργο, μόλις τώρα πήρα notification και αυτό επειδή με ανέφερες με @. Παράθεση από George Kaggelaris: “Αφού είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και μπαίνει fastboot προσπάθησε να περάσεις ξανά twrp μέσω fastboot (fastboot flash recovery recovery.img). ” Είναι από τα πρώτα πράγματα που προσπάθησα. Δεν το δέχεται γκρινιάζει ότι δεν έχει δικαίωμα εγγραφής. Δοκίμασα τα εξής επίσης: 1) miflashtools / xiaomiflash: ξεκινάει καλά, χτυπάει σφάλμα όταν πάει να γράψει το boot partition 2) Sp flash tools:…
-
Αν μπορείτε, είμαστε στα 7 confirmations του προβλήματος. Τουλάχιστον ας βρεθούν μερικοί ακόμα να το πάμε στα διψήφια. Με τέτοιο fan group θα έπρεπε να είχαμε 200.000 confirmations
-
Redmi pro αγορασμένο για φίλη πριν κανά μήνα, ξεκλειδώθηκε μια χαρά και μπήκε πάνω του το xiaomi.eu firmware Χθες η φίλη μου έλεγε τηλεφωνικά ότι το κινητό της δεν μπαίνει. Την έβγαζε (τότε) στο Mi logo, με το λογότυπο Android και τις τρεις τελείες. Δεν φόρτωνε όμως. Την καθοδήγησα να μπει TWRP και να σβήσει cache και Dalvik. Μια από τα ίδια. Σήμερα μου το έφερε. Δεν μπαίνει TWRP. Το πιο ωραίο, που δεν το έχω ξαναδεί, είναι ότι βγάζει την οθόνη με το Mi Logo, αλλά εκεί σταματάει και με πολύ μικρ…
-
Μακάρι να μπορέσουμε να το βάλουμε στο "ραντάρ" των devs για φιξάρισμα.
-
Έχω ανοίξει ένα Bug report στο MIUI Contacts: letter seek displays Latin instead of Greek characters - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Όποιος θέλει και μπορεί, ας κάνει ένα Confirm μπας και εδεήσουν και το φτιάξουν...
-
Τώρα μόλις είδα το μήνυμα Το car kit σου μήπως ανάβει με την τροφοδοσία του αυτοκινήτου; Γιατί αν είναι έτσι, ναι κάνει αυτόματα pair. Με το Ericsson το θέμα είναι ότι ήθελα να το αφήνω συνέχεια ανοιχτό, γιατί δε νομίζω να θυμάται η γυναίκα μου να το ανάβει...
-
Πριν χρόνια και ζαμάνια, τους χρυσούς καιρούς του Nokia N95, είχα αγοράσει ένα Sony Ericsson Hcb-150 Bluetooth CAR KIT - Car kit (TEL.003791) το οποίο είχε δικό του ηχείο και μικρόφωνο. Έμπαινε με κλιπ στο γείσο του οδηγού. Το Ν95 σε συνδυασμό με το car kit είχε το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι ζευγάρωνε αυτόματα. Δεν έκανα κάτι όταν έμπαινα στο αμάξι. Μόλις είχα κλήση είτε εισερχόμενη, είτε εξερχόμενη, ζευγάρωνε στιγμιαία. ΜΠΕΪΚΑ! Οι καιροί περάσαν και ήρθαν στα χέρια μου διάφορα Android. Με κανένα …