Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 151.

• 10 T pro αλλαγή ROM

kostaskex - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

αν εννοείς backup εικόνες, επαφές κλπ ναι το εχω κάνει. θέλω να κάνω και ολο το στήσιμο του τηλεφώνου συμπεριλαμβανομένου κάποιων εφαρμογών αλλα δεν ξερω αν είναι εφικτό αυτό

• 10 T pro αλλαγή ROM

Μήνυμα

για να είμαι ειλικρινής το στέφτηκα οτι μπορεί να είναι Hardware πρόβλημα.. αρα λες να ξεκινήσω με ενα Factory Reset απλα?

• 10 T pro αλλαγή ROM

Μήνυμα

Αν και ανενεργός για αρκετό διάστημα βλέπω οτι η ομάδα παραμένει δυνατή και εδώ!! χαίρομαι για αυτό!!! εχω να ασχοληθώ παρα πολυ καιρό.απο τότε που πήρα το 10Τ PRO δεν ξανα μπήκα στην διαδικασία να φλασαρω.. νομίζω ήρθε η ωρα να κάνω ενα φρεσκάρισμα..(+ το οτι άρχισε να αναβοσβήνει μονο του και να μην ανοίγει.το βάζω σε fastboot,το κανακλείνω και μετα στρώνει....) κανένα καινούριο οδηγό έχουμε??? γιατί άρχισε να μας εγκαταλείπει και η μνήμη σιγά σιγά...

• παιζει να μου κάνεις και εμένα κανένα χριστουγεννιάτικο δώρο γιώργο που ειμαι απογοητευμένος... σήμερα κάναμε προσπαθείες να περάσουμε ρομ και έβγαζε συνεχόμενα σφάλματα. στο τέλος περάστηκε η ρομ (global) αλλα το πρόβλημα με τις επανεκινήσεις παραμένει. σε κάποια φάση δεν έβλεπε τον χώρο του κινητού ή κάτι τετοιο τέλος πάντων... μήπως κάνει και εμένα flash system στο partition system ή τίποτα κουλά αλλά που δεν μπορώ να καταλάβω στον κώδικα που βγάζει? αν μπορείς να βοηθήσεις...

• μετά απο ακόμη μια αποτυχημένη προσπάθεια με εγκατάσταση της κινεζικής ρομ το πρόβλημα με επανεκινησεις και κλείσιμο της συσκευής παραμένει...τρελή ξενέρα...δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να σκεφτώ..το σίγουρο είναι οτι δεν μπορώ να σκεφτώω την επιστροφή στον κινέζο γιατί το ταξίδι θα είναι μακρύ και αβέβαιο... έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ? εχω δοκιμάσει 2 global και την κινέζικη.με ολες τις μεθόδους.. αρχίζει και φεύγει η άποψη οτι είναι θέμα software... δώστε καμιά απάντηση ρε παιδιά...ετσι για την …

• Παράθεση από FlyingDonkey: “Παράθεση από kostaskex: “περάστηκε twrp και εγινε πρώτη προσπάθεια να γίνει εγκατάσταση την MIUI by mi-globe.com 11.0.3.0 (PEDCNXM) πρώτη προσπάθεια άκαρπη με αρκετά σφάλματα .. δεύτερη προσπάθεια έγινε εγκατάσταση κανονικά και απο το πρωί μέχρι τώρα ούτε μια επανεκκίνηση...(φτυστέ με να μη με ματιάσετε) ” Ακομη σταθερό εύχομαι. Σε μένα τώρα. Μου ήρθε εβδομαδιαία αναβάθμιση που έλεγε για android 10 και ότι μπορεί να χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν δε πα…

• περάστηκε twrp και εγινε πρώτη προσπάθεια να γίνει εγκατάσταση την MIUI by mi-globe.com 11.0.3.0 (PEDCNXM) πρώτη προσπάθεια άκαρπη με αρκετά σφάλματα .. δεύτερη προσπάθεια έγινε εγκατάσταση κανονικά και απο το πρωί μέχρι τώρα ούτε μια επανεκκίνηση...(φτυστέ με να μη με ματιάσετε)

• Παράθεση από amavroudis: “Ότι και να κάνεις να προσέχεις πια, μια και στο nitrogen είναι ενεργό το arb. Προσοχή λοιπόν στα πισωγυρισματα μη το πάρεις τελείως στο χέρι. Official roms αναφέρεις επάνω, έτσι δεν είναι; Αν βάλεις κάτι να έχει σίγουρα arb όσο μεγαλύτερο από την 11 που πέρασες... Δεν δοκιμάζεις τη xtrv; Πέρασε πάλι τη κινεζική official china dev και κατόπιν βάλε του twrp και την τελευταία xtrv developer. ” θα ξεκινήσω με την κινέζικη και βλέπουμε...προς το παρων προσπαθώ να την περάσω …

• σε συνέχεια του όλου νήματος θα ήθελα την βοήθεια απο κάποιον γιατι πλεον η κατάσταση είναι ζόρικη... το τηλέφωνο όπως εχω γράψει απο την αρχή αγοράστηκε απο κινεζομάγαζο και ενω έλεγε china version στην σελίδα ήρθε με global και ελληνικά. για μια σχεδόν εβδομάδα δούλευε μια χαρά χωρίς κανένα θέμα. φίλος μου έκανε την διαδικασία κλείδωμα ξεκλείδωμα κλπ κλπ πέρασε china version και μετά την Nitrogen V10.3.5.0 απο τοτε λοιπόν γ@μιεται ο διας..(σορυ ρε αλλα έχουν σπάσει τα νεύρα μου...) το τηλέφωνο…

• εχει έρθει αναβάθμιση ?

• @amavroudis ???

• αυτή έχει περαστεί..

• μετά την επιτυχή διαδικασία αλλαγής ρομ απο κινά κλπ κλπ έρχομαι στην δυσάρεστη θέση να αναφέρω πρόβλημα με συνεχόμενες επανεκκινήσεις σε καθημερινό φαινόμενο ... έτσι όπως ήρθε απο κινα και ενω το δούλεψα 10-15 μέρες δεν είχε κάνει κανένα θέμα... τι προτείνετε? να περιμένω update σε miui 11 ή να ξανά κάνω διαδικασία να ξαναπεράσω την ρομ?

• βρήκες λύση?

• στο ''επιλογές προγραμματιστών'' δεν μπορώ να βρω κάτι nas νομίζω κάπου ειχα διαβάζει οτι θέλει αλλαγή χώρας ή κατι τέτοιο anyway για να διορθωθεί ο ήχος..

• το ηχείο του απαίσιο...δεν ακούγετε σχεδόν καθόλου..και δεν είναι καν στέρεο..ειναι μονοφωνικό..υπάρχει λύση γι αυτό? κάπου ειχε πάρει το μάτι μου ενα νήμα σχετικά αλλα δεν θυμάμαι αν ήταν για το 3 ή για το 2...

• προσπαθώ να καταλάβω @amavroudis μη με μαλώνεις...:) ρώτησα γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω με το που άνοιξα το τηλέφωνο γράφει κάτω unlock και ειχε κανονικά τα πάντα με global rom.(MIUI Global 10.3.5 σταθερή) να περάσω china rom να κλειδώσω bootloader να κάνω διαδικασία για ξεκλείδωμα και μετά να ξανά περάσω την global rom??? για πιο λόγο ολα αυτά? για την περίπτωση που θα κλειδώσει το τηλέφωνο θα μου πεις. οκ για πιο λόγο να κλειδώσει? επειδή έγινε εισαγωγή απο κίνα? με global rom? ρωτάω για να…

• ο λογος? sorry που ρωταω...

• παρέλαβα προχτές το τηλέφωνο ηρθε unlock και global rom ελληνικά google play και τα πάντα... πρέπει να κάνω κάτι ?

• Παράθεση από FlyingDonkey: “Παράθεση από geoanto555: “Τωρα αν κλειδώσει, ειναι ενα πρόβλημα γι αυτό θα πρέπει να εχεις ενεργο account για να μπορεις να το ξανα ξεκλειδώσεις. ” Καλημέρα στην παρέα και γω το παρήγγειλα και το περιμένω σε κανα δυο βδομάδες με τις προσφορές που λεει και ο πρώτος. Για μενα τον αρχάριο και πρωτάρη σε xiaomi, οταν λες ενεργο account σε τι εννοείς ? Το g mail? Αφου δε θα εχει g services ετσι δεν είναι ? Mi account εννοείται ? Sorry για το outsider... ” έχεις παραλάβει?σ…