Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 151.
-
γ) Τώρα συνδέουμε το κινητό στο pc κρατώντας το volume down, και το αφήνουμε μόνο όταν η μπάρα που δείχνει στη οθόνη του pc γίνει κίτρινη δ) Ο υπολογιστής θα εντοπίσει το κινητό και η μπάρα θα αρχίσει να φορτώνει. Αφού η μπάρα γίνει Κίτρινη τότε (και μόνο τότε) μπορείς να αφήσεις το κουμπί (Volume Down) στο κινητό Στην παρακάτω εικόνα μπορείς να δεις τα στάδια της μπάρας όπως θα φορτώνει: ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΠΑΤΗΜΕΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ςΧΕΙ ΒΓΑΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?????
-
Παράθεση από Bodai: “@kostaskex απλά με Developer ειδικά την Κινέζικη έχεις 100% πιθανότητες επιτυχίας στο ξεκλείδωμα. Αν είχες διαβάσει κανένα οδηγό θα το ήξερες ... ” εχω διαβάσει τον οδηγό.6 φορες.απλα ετσι οπως εξελίχθηκε το ποστ μπερδεύτηκα. αρα πρώτα πρεπει να περάσω dev rom ετσι όπως είναι η συσκευή , μετά να ξεκλειδώσω bootloader και μετά να περάσω τα ελληνικη ρομ. σωστά τα λέω? Παράθεση από Nikos5150: “Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi No…
-
Παράθεση από demakhs: “δεν έχει περασμένη developer rom στο κινητό του ή δεν έχει ολοκληρώσει τον οδηγό ασφαλείας στο i.mi.com ή δεν έχουν κάτσει καλά οι οδηγοί ώστε να δει το pc το κινητό, για να γίνει το νταραβέρι!!! ” Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η !!!! πρώτα έπρεπε να περάσω dev rom ετσι όπως είναι η συσκευή , μετά να ξεκλειδώσω bootloader και μετά να περάσω τα ελληνικη ρομ?????
-
Παράθεση από NasDriver: “Λίγα είναι, δεν είναι πολλά 1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ642. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite 3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ 4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip 5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ 6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\ 7. Reb…
-
ήρθε μήνυμα χτες βραδύ οτι μπορώ να κατεβάσω και να ξεκλειδώσω. έκανα προσπάθειες αλλα πάλι το ίδιο μήνυμα παίρνω οταν συνδέω το τηλέφωνο στο pc μου ανοίγει μήνυμα οτι το βλέπει σας συσκευή και σαν δίσκο αλλα μου πετάει και παράθυρο ''εγκατάσταση λογισμικού προγράμματος οδήγησης'' σαν ''άγνωστη συσκευή'' και οτι δεν βρέθηκε πρόγραμμα οδήγησης... κάνω μια ανανέωση στις ενημερώσεις και βλέπω...
-
μια κουβέντα είναι αυτή...πονοκέφαλος με έπιασε...πριν ξεκινήσω και κάνω κανένα λάθος διορθώστε με. κάνω οτι λέει εδω μέχρι το 4 Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) μετα περνάω κάποια ρομ απο εδω??? Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS
-
το μόνο που δεν εχω μπρικάρει μέχρι τωρα είναι το μιξερ της γυναίκας μου...μέχρι και την tv Πειραγμένη την έχω (δεν θα ξεχάσω ποτέ ομως το πρώτο μου μπρικ με ενα qtek s100...ακομη πονάει η καρδιά μου) λεω να το αποφύγω όμως αυτή τη φορά...δεν εχω αλλη συσκευή δεύτερη στο σπίτι... πες μου τη ρομ να βαλω