Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 327.
-
Παράθεση από geoanto555: “Κοίτα λογικά το σκέφτεσαι και απορείς.. Σκέφτεσαι ότι η φωτίζει η δεν φωτίζει... Μπορεί όταν ανοίγει η συσκευή να μην "αρκεί " το ρεύμα που ζητάει η οθόνη ή να μην ζητάει το ρεύμα που χρειάζεται.. Δεν έχεις την παλιά να κουμπώσεις να σου λυθεί η απορία;;; ” ττην εχω αλλα σκεφτομαι το λυσε δεσε ... εχω βαρεθει με αυτα ..................... !!!
-
παιδια εχουμε ενα 4Χ παρατημενο-δευτερο τηλεφωνο, το οποιο ειχε λιγο σπασμενη οθονη και πεθαμενη μπαταρια. αποφασισαμε να το "ανακαινισουμε" με νεα οθονη και μπαταρια. αγορασαμε λοιπον τα 2 ανταλλακτικα (απο ελλαδα) και χτες καναμε την αλλαγη. και ενω ολα δουλευουν αψογα, αφη-λειτουργιες κινητου, ενα πραγμα δεν λειτουργει. η φωτεινοτητα της οθονης..!! και ειναι η οθονη τοσο σκοτεινη που μετα βιας διαβαζεις και βλεπεις τι δειχνει. σε σκοτεινο δωματιο, και παλι δεν μπορεις να διαβασεις...! ΟΜΩΣ...…
-
POCO M3
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν και εκτός θέματος .... Αυτά όμως γιατί είμαστε εκτός θέματος. ” απο ολα αυτα, δεν μου εχει παρουσιασει ΚΑΝΕΝΑ τετοιο θεμα, γι αυτο και το εκθειαζω. ΟΜΩΣ... επειδη ειμαστε εκτος θεματος ...Εχεις απολυτο δικιο... το παραταμε... δεν εχει νοημα για τοσο παλιο κινητο..! ΟΝ ΤΟΠΙΚ. παρατηρω οτι το POCO M3 ειχε τιμη 129$ στην B.F...! και τωρα εχει και ακομα λιγοτερο με κατι κουπονακια...!! Προσοχη παντως σε οσους θελουν να το παρουν βγαινει/βγηκε το 9Τ που ειναι το ιδιο και …
-
POCO M3
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Βρε παιδιά το λέτε κάποιοι .. τι ήταν το pro?? Ένα κινητό με mtk cpu (φτηνό δλδ) μέτριας απόδοσης . Μια πολύ μέτρια οθόνη , αμολεντ μεν αλλά φτηνή ( όλο σημάδια άφηνε χρήσης) Μπαταρία καμιά σχέση με τα κινητά της σειράς , δες RN3PRO. Γενικα ένα μέτριο κινητό. Ότι κ να πάρεις τώρα είναι πολύ ανώτερο σίγουρα. ” δεν συμφωνω καθολου μαζι σου. και δεν συμφωνω γιατι τα δινεις ολα αυτα τα χαρακτηριστικα "υποτιμητικα". ολα αυτα που λες..., σε αυτην την κατηγορια τιμης που επαιξ…
-
POCO M3
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “εγω παντως απο το Aliexpress POCO STORE, παραγγελια 28/11/20 ακομα δεν εχει εμφανιστει, ανοιξα dispute και μου επεστρεψαν τα χρηματα..!! τωρα αν ερθει καποια στιγμη ......μεγεια μου το μετα-Χριστουγεννιατικο δωρο....!!!!!! ” εν συνεχεια......, και αφου περιμενα αρκετα μηπως εμφανιστει κατι..., δεν πηγαινε αλλο!! βρηκα κουπονακι και χτυπησα τελικα ενα RN9S 6/128 Global Version με 154€..!! Τελικα .....αυτο που συνειδητοποιω, μετα απο αρκετο ψαξιμο και μπερδεμα με τα τοσα μοντ…
-
POCO M3
Μήνυμαεγω παντως απο το Aliexpress POCO STORE, παραγγελια 28/11/20 ακομα δεν εχει εμφανιστει, ανοιξα dispute και μου επεστρεψαν τα χρηματα..!! τωρα αν ερθει καποια στιγμη ......μεγεια μου το μετα-Χριστουγεννιατικο δωρο....!!!!!!!
-
POCO M3
Μήνυμαεγω ακομα το περιμενω......, κοντευει μηνας απο την Black Friday...!!
-
POCO M3
ΜήνυμαΑς ανοιξουμε και ενα θεμα για το ολοκαινουριο POCO M3 που παρουσιαστηκε μολις λιγες μερες πριν........!!!! Σημερα ξεκινησαν οι πωλησεις, με ειδικη τιμη μονο για την BLACK FRIDAY. 4/64 $149 -$20(BF) = $129 4/128 $169 -$20(BF) = $149 ΔΕΝ ειναι 5G, και ΔΕΝ εχει NFC, για οσους ενδιαφερει....!! Εγω το παραγγειλα, και περιμενω να το παραλαβω πλεον. μολις παραληφθει θα ενημερωσω για εντυπωσεις....!! POCO Global Home forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68979/
-
Redmi Note 8, 8Τ ή Redmi Note 9s;
cabdik - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@NasDriver ,... .εννοεις πειραγμενες Rom απο εδω, ή γενικοτερα? Γιατι και στο Redmi Pro που εχω με τον ΜΤΚ Helio X20, του ειχα περασει σχεδον ολες τις XTRV Developer Rom που ειχατε δωσει τοτε.....!!! ελαχιστες Rom δημιουργησαν θεμα.....! Παντως..., εγω ειδα το POCO M3 χτες στην παρουσιαση και δεν ηταν κακο....!! το δινουν την BLACK FRIDAY -20$ κατω απο την τιμη παρουσιασης, δλδ στα 149/169$ το 64/128gb -20 = 129/149$ ...!!! τι λετε γι αυτο...? Σκεφτομαι να το χτυπησω......!!!!
-
Redmi Note 8, 8Τ ή Redmi Note 9s;
cabdik - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από ManosSk: “Το 9 με τον Mediatek καλύτερα να το αποφύγω, έτσι δεν είναι; ” Ναι θα έλεγα! ” Γιατι τοση.... αποστροφη προς MTK? δεν εχουν βελτιωθει τα πραματα εδω και μια 4-5ετια? δεν ειναι καλοι επεξεργαστες? δεν παιρνουν αναβαθμισεις?
-
Παράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από vasileios13: “Το εργαλείο,ακόμα ζει. Με αλλαγμένη μπαταρία χρησιμοποιείται από την ανιψιά μου για τηλεκπαίδευση. ” εννοειται οτι Ζει και Βασιλευει.....!!! εγω ακομα αυτο εχω για κινητο..! Δυσκολευομαι πααααρρα πολυ να βρω αντιστοιχο (και σε χαρακτηριστικα, και σε τιμη) νεο αντικαταστατη......!!!! και αφου δουλευει ακομα...... τοσο το αναβαλω....!!!! ” 4 Ιανουαρίου κλείνω 4 χρόνια. ΆΠΑΙΧΤΟ. Στάλθηκε από το MI CC9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
Παράθεση από vasileios13: “Το εργαλείο,ακόμα ζει. Με αλλαγμένη μπαταρία χρησιμοποιείται από την ανιψιά μου για τηλεκπαίδευση. ” εννοειται οτι Ζει και Βασιλευει.....!!! εγω ακομα αυτο εχω για κινητο..! Δυσκολευομαι πααααρρα πολυ να βρω αντιστοιχο (και σε χαρακτηριστικα, και σε τιμη) νεο αντικαταστατη......!!!! και αφου δουλευει ακομα...... τοσο το αναβαλω....!!!!
-
Παράθεση από cabdik: “μετα απο 2 πληρεις φορτισεις, εκ πρωτης οψεως το κινητο δειχνει να εχει συνελθει απο την τρομερη πτωση ρευματος τς προηγουμενης μπαταριας. με τις 2 πρωτες πληρεις φορτισεις, και χωρις πολυ χρηση του κινητου αυτην την περιοδο, βγαζει 2 μερες...!! εμενα βεβαια θα με καλυπτει αν σε φουλ χρηση κινητου βγαζει ανετα την μερα, εννοειται....!! παρ ολα αυτα, θα δουμε σε λιγες εβδομαδες πως θα συμπεριφερεται. διοτι στην αρχη, ολες οι μπαταριες καλες ειναι. στο περασμα του χρονου θα δ…
-
μετα απο 2 πληρεις φορτισεις, εκ πρωτης οψεως το κινητο δειχνει να εχει συνελθει απο την τρομερη πτωση ρευματος τς προηγουμενης μπαταριας. με τις 2 πρωτες πληρεις φορτισεις, και χωρις πολυ χρηση του κινητου αυτην την περιοδο, βγαζει 2 μερες...!! εμενα βεβαια θα με καλυπτει αν σε φουλ χρηση κινητου βγαζει ανετα την μερα, εννοειται....!! παρ ολα αυτα, θα δουμε σε λιγες εβδομαδες πως θα συμπεριφερεται. διοτι στην αρχη, ολες οι μπαταριες καλες ειναι. στο περασμα του χρονου θα δειξει την ποιοτητα της…
-
περασα την NOHON επανω. θα δω πως θα παει το αμεσως επομενο διαστημα, και θα ....δουμε αν παρει απολυτηριο απο την χρηση απο τωρα, ή αν θα παρει μια μικρη παραταση....!!! παντως, ΕΑΝ η ΧΙΑΟΜΙ με την ΜΤΚ ειχαν καλυτερη συνεργασια, θα επρεπε να εχει παρει και ANDROID 7, αυτη η συσκευη...!! κριμα που την αφησαν νωρις...!!!!